Fantastičan dan danas, i kao šlag na tortu, ortak mi u bukvalno poslednjem trenutku daje kintu pred 1. maj, uz'o čovek neki gotiva skuter pa mu ostalo. :D A da i mene nešto usere bre... :)
A šta znam, ono drugima se svidja, ali meni ne. Mnogo je šareno za moju tamno smedju kosu. Prefarbaću se već. :)
Imam ortakinju koja se ja mislim bukvalno farba na svake 2 nedelje. :D 'Nači sve boje je promenila. :) Ne znam, ja još nisam video kod nekoga da mi se ne sviđaju plavi pramenovi u kombinaciji sa tamnom ili smeđom kosom. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Firma u kojoj radim dobila posao u Iraku, konkretno jednom delu koji je poznatiji kao Kurdistan, idem tamo, biće lovetine.
Посто сам вампир. Попио сам двије флаше Ждрепчеве крви.
Danas dao 10 golova na jednoj rukometnoj utakmici. :D
P. S. Utakmica se zavrsila sluzbenim rezulatom, a meni kao kapitenu pripisali sve golove. lolololo
5 iz infosa lololo
Нисам ктитор, а пишам у боји.
Samo da se pohvalim da je moj Rile papagaj lud na gazdaricu. :D
Fantastičan dan danas, i kao šlag na tortu, ortak mi u bukvalno poslednjem trenutku daje kintu pred 1. maj, uz'o čovek neki gotiva skuter pa mu ostalo. :D A da i mene nešto usere bre... :)
Cestitam.
Plavi pramenovi. Kao retard sam, nije za pohvalu, al' ajd, kad je bal nek je bal.
A jebote, bilo je i vreme, cele godine katastrofa, mora malo i dobro da bude, majku mu. :)
Što, to obično lepo izgleda? :)
A šta znam, ono drugima se svidja, ali meni ne. Mnogo je šareno za moju tamno smedju kosu. Prefarbaću se već. :)
Što sam ja imao tripove da imaš crnu kosu , jeb'o me pas..
Imam ortakinju koja se ja mislim bukvalno farba na svake 2 nedelje. :D 'Nači sve boje je promenila. :) Ne znam, ja još nisam video kod nekoga da mi se ne sviđaju plavi pramenovi u kombinaciji sa tamnom ili smeđom kosom. :)
Crna je skoro, tamno smedja. A mislim i da sam ti rekla već. :)
Nego, ovde na avataru su pojačane boje, zato je crna. Inače je svetlija malo. :)
http://assets.diylol.com/hfs/f1a/b7c/dbe/resized/spiderman-meme-generator-for-the-love-of-god-stop-being-such-a-faggot-0132b0.jpg?1306435168.jpg
Jes ju ar , al' ja imam pamćenje ko zlatna ribica , a šta bi sa onim problemom ?
Ovo si ti na glavataru? :) Dobro je, ima nas i lepih ovde jebote... :D Šerloče, da znaš da je imalo pederski prizvuk. :)
Mesecka, ti si meni rekla da si plavusa.
Ovo si ti na glavataru? :) Dobro je, ima nas i lepih ovde jebote... :D Šerloče, da znaš da je imalo pederski prizvuk. :)
Mhm, ja. Ima nas lepih? Dok ne vidim, ne verujem. lololo
Mesecka, ti si meni rekla da si plavusa.
Plavuša u glavu, Jebač, u glavu.
Aha...
Vrak me odnio ako se ovaj Bleki nije uželeo mufa.