Moram nekome da se pohvalim

1. Firma u kojoj radim dobila posao u Iraku, konkretno jednom delu koji je poznatiji kao Kurdistan, idem tamo, biće lovetine.

2. Посто сам вампир. Попио сам двије флаше Ждрепчеве крви.

3. Danas dao 10 golova na jednoj rukometnoj utakmici. :D

P. S. Utakmica se zavrsila sluzbenim rezulatom, a meni kao kapitenu pripisali sve golove. lolololo

4. 5 iz infosa lololo

5. Нисам ктитор, а пишам у боји.

6. Samo da se pohvalim da je moj Rile papagaj lud na gazdaricu. :D

7. Fantastičan dan danas, i kao šlag na tortu, ortak mi u bukvalno poslednjem trenutku daje kintu pred 1. maj, uz'o čovek neki gotiva skuter pa mu ostalo. :D A da i mene nešto usere bre... :)

8. Plavi pramenovi. Kao retard sam, nije za pohvalu, al' ajd, kad je bal nek je bal.

9. Cestitam.

A jebote, bilo je i vreme, cele godine katastrofa, mora malo i dobro da bude, majku mu. :)

Plavi pramenovi. Kao retard sam, nije za pohvalu, al' ajd, kad je bal nek je bal.

Što, to obično lepo izgleda? :)

10. Što, to obično lepo izgleda? :)

A šta znam, ono drugima se svidja, ali meni ne. Mnogo je šareno za moju tamno smedju kosu. Prefarbaću se već. :)

11. Što sam ja imao tripove da imaš crnu kosu , jeb'o me pas..

12. A šta znam, ono drugima se svidja, ali meni ne. Mnogo je šareno za moju tamno smedju kosu. Prefarbaću se već. :)

Imam ortakinju koja se ja mislim bukvalno farba na svake 2 nedelje. :D 'Nači sve boje je promenila. :) Ne znam, ja još nisam video kod nekoga da mi se ne sviđaju plavi pramenovi u kombinaciji sa tamnom ili smeđom kosom. :)

13. Crna je skoro, tamno smedja. A mislim i da sam ti rekla već. :)
    Nego, ovde na avataru su pojačane boje, zato je crna. Inače je svetlija malo. :)

14. Ne znam, ja još nisam video kod nekoga da mi se ne sviđaju plavi pramenovi u kombinaciji sa tamnom ili smeđom kosom. :)

http://assets.diylol.com/hfs/f1a/b7c/dbe/resized/spiderman-meme-generator-for-the-love-of-god-stop-being-such-a-faggot-0132b0.jpg?1306435168.jpg

Crna je skoro, tamno smedja. A mislim i da sam ti rekla već. :)

Jes ju ar , al' ja imam pamćenje ko zlatna ribica , a šta bi sa onim problemom ?

15. Ovo si ti na glavataru? :) Dobro je, ima nas i lepih ovde jebote... :D Šerloče, da znaš da je imalo pederski prizvuk. :)

16. Mesecka, ti si meni rekla da si plavusa.

17. Blake Griffin
    Ovo si ti na glavataru? :) Dobro je, ima nas i lepih ovde jebote... :D Šerloče, da znaš da je imalo pederski prizvuk. :)

Mhm, ja. Ima nas lepih? Dok ne vidim, ne verujem. lololo

YeahBatch
    Mesecka, ti si meni rekla da si plavusa.

Plavuša u glavu, Jebač, u glavu.

18. Vrak me odnio ako se ovaj Bleki nije uželeo mufa.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.