Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pojma nemam šta bi to trebalo da predstavlja, ali naslućujem o čemu se radi. :) Ako je ono što mislim da jeste, nisam se uželeo toga, nego normalnog života bez ikakvog nerviranja i cimanja. Danas mi je jedan od takvih retkih dana kad imam mnogo sreće pa sam pod utiskom. :)
Smeo bih da stavim ozbiljne pare na to da smo se nemušto razumeli :)
Nego, vidim deliš tu komplimente na neviđeno pa pretpostavih da je došlo do najgoreg, progoreće stolica pod našim Blejkom bemtisunce.
Može vrlo lako da se desi. :D
Ma kako sam bio jebeno srećan, i drvetu bih podelio kompliment bre. :) Sad sam malo iskulirao. Ma bio sam u nekom haosu ovih dana, očajnički mi trebala kinta, izvukao se u poslednjim trenucima, a i ceo dan je bio skroz gotivan, tako da ono... :)
Jok, more, baš suprotno. :)
kako sam se nariljao danas za ručak, ko veprić. evo sam se izvalio na dvosjed, varim i kuckam.
Mene je sramota onih ljudi što su bili oko mene, koliko sam pojela...
Jesi se otreznila?
Ne znam o čemu pričaš.
Pojeo sam sjajnu pljesku na Paliću danas, a posle sam našao hladno Jelen Grejp u limenci. Srećan sam kao svinja u govnima.
nemoj da te je sramota, ko nije za sebe nije ni za druge :)
To je zato sto ti od alkohola ostala rupa u pamcenju. :)
:DD
Видра не пије алкохол... ал' вињак дере. (:
Ne znam sta je pila, ali vidim da je bilo jebeno...
Sinoć pelinkovac. :D
Ja sam danas popio jedno zidarsko i meni je dosta.
Taman!
U stvari, da manem jos jedno. Od 'ladnog valjevskog samo vruca prasetina bolja.
E, kakvo je to govno, nisam ga još probao? Sudeći po njegovom voćnom burazeru, ne sluti mi na nešto dobro. :D Inače, već drugi dan mi je baš do jaja. Biće da mi se vraća za celu ovu usranu godinu ovih dana. :)
Turbo bolji od limuna, ono je dobro kad je jako ohlađeno, a i onda miriše na Fairy, a grejp je ludo dobar...
Taj grejp je stvarno čudo.. Limun je sranjce, al' zato Lavov limun.. Au.