Moram nekome da se pohvalim

1. mufa.

Pojma nemam šta bi to trebalo da predstavlja, ali naslućujem o čemu se radi. :) Ako je ono što mislim da jeste, nisam se uželeo toga, nego normalnog života bez ikakvog nerviranja i cimanja. Danas mi je jedan od takvih retkih dana kad imam mnogo sreće pa sam pod utiskom. :)

2. Smeo bih da stavim ozbiljne pare na to da smo se nemušto razumeli :)
    Nego, vidim deliš tu komplimente na neviđeno pa pretpostavih da je došlo do najgoreg, progoreće stolica pod našim Blejkom bemtisunce.

3. Smeo bih da stavim ozbiljne pare na to da smo se nemušto razumeli :)

Može vrlo lako da se desi. :D
    Ma kako sam bio jebeno srećan, i drvetu bih podelio kompliment bre. :) Sad sam malo iskulirao. Ma bio sam u nekom haosu ovih dana, očajnički mi trebala kinta, izvukao se u poslednjim trenucima, a i ceo dan je bio skroz gotivan, tako da ono... :)

Nego, vidim deliš tu komplimente na neviđeno pa pretpostavih da je došlo do najgoreg

Jok, more, baš suprotno. :)

4. kako sam se nariljao danas za ručak, ko veprić. evo sam se izvalio na dvosjed, varim i kuckam.

5. Mene je sramota onih ljudi što su bili oko mene, koliko sam pojela...

6. Ne znam o čemu pričaš.

7. Pojeo sam sjajnu pljesku na Paliću danas, a posle sam našao hladno Jelen Grejp u limenci. Srećan sam kao svinja u govnima.

8. nemoj da te je sramota, ko nije za sebe nije ni za druge :)

9. Ne znam o čemu pričaš.

To je zato sto ti od alkohola ostala rupa u pamcenju. :)

10. Видра не пије алкохол... ал' вињак дере. (:

11. Ne znam sta je pila, ali vidim da je bilo jebeno...

12. Sinoć pelinkovac. :D

13. Ja sam danas popio jedno zidarsko i meni je dosta.

14. U stvari, da manem jos jedno. Od 'ladnog valjevskog samo vruca prasetina bolja.

15. Jelen Grejp

E, kakvo je to govno, nisam ga još probao? Sudeći po njegovom voćnom burazeru, ne sluti mi na nešto dobro. :D Inače, već drugi dan mi je baš do jaja. Biće da mi se vraća za celu ovu usranu godinu ovih dana. :)

16. Turbo bolji od limuna, ono je dobro kad je jako ohlađeno, a i onda miriše na Fairy, a grejp je ludo dobar...

17. Taj grejp je stvarno čudo.. Limun je sranjce, al' zato Lavov limun.. Au.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.