Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jel joj to pecat od veterinara na ruci?
To je pečet, iz Poljske ne moš izaći bez trouglanog pečeta. To sam je vodio kod ginekologa da je overi da nema gljivična oboljenja.
Znači, nisi je još jebo...
Sinoć smuvao tek
Možeš da mi ga pofafaš u roku od odma. Ovo nije privatna slika jer sam našao na njihovom sajtu. Ako imaš problem što je tvoja slika na netu, obrati se njima.
Maestro, pa sto si ti prvi okacio sliku? Sta koji kurac sad oces od Kapuna?
a provali sebe, da si ti išao na sajt špijuni.rs da bi našao moju sliku ladno, nevera. Ne znam, slika narušava moju privatnost, i otkriva sajtu moj identited, ipak mislim da će modovi presuditi u moju korist.
ne znam da li se ovo računa kao vredjanje. Mislim neću da se ciganišem, boli me kurac ali ono, seljačiš se, glupo je
Si ti normalan?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3jqc7mmGs1rv8q8go1_400.jpg
Диви га капун што га дрма пубертет... ц, ц, ц...
Nerviram se jako. Na slici koju sam ja okačio, ne vide se face, i ne vidi se ko je! Na ovoj što je okačio Capoon se vidi.
Kapun vidim da si u pubertetu :D Nemam ništa protiv tebe brate, samo sam ti naglasio da ne smeš kačiti tu sliku. Vidim uklonjena je slika, modovi svaka čast, rade svoj posao kako treba. Problem rešen :) Kapun banovan. Naravoučenije: Ne ulazi na forum dok ne prodje pubertet!
Маестро, ја мислим да ти тролујеш и да то ниси ти на слици уопште.
I da jeste i da nije, džabe ste bre trajno banovali onog jadnika, jebiga.
Taj "jadnik" i na originalu ima trajni ban. I nekoliko puta je banovan zbog privatnih fotografija i vređanja. Pošto ne može da utuvi sebi u glavu da se to ne radi, mi ga nećemo juriti po sajtu i ispravljati njegove greške.
E, to nisam znala. Kontam, ovaj lik je prvi stavio sliku, pa reko' šta fali ako je ovaj isto uradio posle, mada, u pravu ste onda.
Meni liči na PEACE ...
Pa Done, ti misli, mene lično boli kurac. Zašto bih tražio da uklone sliku ako nije moja? A i meni je žao lika, nisam uopšte tražio ban, samo da ukloni sliku. A on je počeo da se kurči, modovi procenili da je to za ban i eto. Ajmo, kraj diskusije, kvarimo temu bez veze.
Ne znam da l trolujete ili šta, ali ako niste znali, nama tuku pečate na ulazu u klub, valjda znate za toliko. Elem, najveći problem u priči je što ona ima dečka, moram tražiti i na sajtu špijuni.rs uklone sliku. Možda je dečko neki seljak pa ću morati da se tučem bez veze i potrebe.
Све си бољи :) Јебем ти интернет...