Moram nekome da se pohvalim

1. Znam, maestralan sam :) Nemoj ti sovat mrve. A šta kenjaš sad, realno smorili bi se na forumu da nije mene

2. E, sunce ti jebem, sta sve necu da vidim ovde...

3. samo se ti muvaj sa devojkom koja ima dečka...kad te iscima i ispali, žalićeš se kako su sve žene kurve..;)

4. Evo da se pohvalim. Uspeo sam da se posvađam sa svim prijateljima.

5. Koja je meni transferčina ovaj Maestrov post.

6. Koja je meni transferčina ovaj Maestrov post.

7. каква тема такав и пост, не знам шта се ишчуђавате ког бобана

8. Dobila sam na nagradnoj igri majicu sa oriđiđi stripom Bob Živkovića! 50 dobitnika, a preko 15 iljada učesnika! Jea!!
    :))

9. Gogo, svaka čast! :) Ja sam prošle godine u ovo doba dobila laptop u nekoj vrsti nagradne igre, a mesec dana pre toga opljačkali me u vozu, to je kao neka kosmička ravnoteža, kako se već zove... :)

10. Ja uskoro više neću biti student! Sve do septembra, onda na mastere! O, sreće!

11. E, draga moja! Ja sam BoBožavateljka od svoje 18-19,kad sam prvi' puta vid'la njegove radove i "pustila u ćega" od čuda i neverUem-a! :)))
    A kad je dolazio u BC, ja bila trudna ko tenk i nisam mogla da odem d'ga upoznam.
    I konačno se Junivers smilov'o !Jeee!!! Ima da uramim tu maju! :))

12. Pa to, kad nešto toliko želiš... :)) Ja sam juče pomislila na princes krofne i na to koliko ih dugo nisam jela, i danas dođem kući i mama ih napravila :))

13. Ahahaaa, sjajno! De, pomisli da dobijemo letovanje za DŽ neđe na nekoj egzotičnoj destinaciji :)))
    Šalim se, mi mislimo da je to samo slučajnost, ali sam ja u poslednje vreme počela da se ozbiljnije interesujem za te stvari (autosugestija, literatura o tome etc...) i- počelo je sa majicom , nastavlja se silnim ilustracijama koje moram da "iskipujem" za Noć muzeja(žalila sam se kako ne slikam), a o sledećem...videćemo :))

14. Haha, probaću :D Neki su me prozvali vešticom zbog tih mojih predosećaja, da ih tako nazovem :))
    Ali stvarno mislim da ima nešto u tome što kažeš, ja sve manje verujem u slučajnost :)

15. Pa, ja sad imam vremena (časovi se , hvala Bogu, proredili) i mogu da se bacim na ono što me zanima, a to je ta vrsta samospoznaje, u nedostatku boljeg izraza - "lake " psihologije (ona fraza "popularna" me izluđuje).
    Što manje kinjim sebe, sve mi nekako dođe lakše i izvodljivije.Treba da uradim oko 25 radova na hameru,plus redovan posao, ali meni sve to kul.. :) I , što kažeš, ja rekla sestri i mami (pošto smo sve mentalno povezane ko creva) -nas bi 'ladno u Salemu spalili, nema da omane! :))

16. Ih, ti ćeš to očas posla, tih 25 radova... :) Kad radiš s voljom, sve ide lakše :)
    A tako sam i ja povezana sa svojom majkom :) I sve što sam starija, to je sve više izraženo... :)

17. Postajemo kopije svojih majki :)) A smešno mi je- lepim hamer na zid, nemam štafelaj, a boje na dasci za peglanje, hahaa..ali se super zabavljam! :)

18. Parola - snađi se :)) E, Gogo, uživaj, ja odo' u krevet, moram rano da ustanem... :*

19. Ajd' srećno ti bilo, laku noć :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.