E, sunce ti jebem, sta sve necu da vidim ovde...
samo se ti muvaj sa devojkom koja ima dečka...kad te iscima i ispali, žalićeš se kako su sve žene kurve..;)
Ovo što kaže Liblet. Ako ga je prevarila sa tobom, prevariće i tebe.
Evo da se pohvalim. Uspeo sam da se posvađam sa svim prijateljima.
Koja je meni transferčina ovaj Maestrov post.
каква тема такав и пост, не знам шта се ишчуђавате ког бобана
Dobila sam na nagradnoj igri majicu sa oriđiđi stripom Bob Živkovića! 50 dobitnika, a preko 15 iljada učesnika! Jea!!
:))
Gogo, svaka čast! :) Ja sam prošle godine u ovo doba dobila laptop u nekoj vrsti nagradne igre, a mesec dana pre toga opljačkali me u vozu, to je kao neka kosmička ravnoteža, kako se već zove... :)
Ja uskoro više neću biti student! Sve do septembra, onda na mastere! O, sreće!
E, draga moja! Ja sam BoBožavateljka od svoje 18-19,kad sam prvi' puta vid'la njegove radove i "pustila u ćega" od čuda i neverUem-a! :)))
A kad je dolazio u BC, ja bila trudna ko tenk i nisam mogla da odem d'ga upoznam.
I konačno se Junivers smilov'o !Jeee!!! Ima da uramim tu maju! :))
Pa to, kad nešto toliko želiš... :)) Ja sam juče pomislila na princes krofne i na to koliko ih dugo nisam jela, i danas dođem kući i mama ih napravila :))
Ahahaaa, sjajno! De, pomisli da dobijemo letovanje za DŽ neđe na nekoj egzotičnoj destinaciji :)))
Šalim se, mi mislimo da je to samo slučajnost, ali sam ja u poslednje vreme počela da se ozbiljnije interesujem za te stvari (autosugestija, literatura o tome etc...) i- počelo je sa majicom , nastavlja se silnim ilustracijama koje moram da "iskipujem" za Noć muzeja(žalila sam se kako ne slikam), a o sledećem...videćemo :))
Haha, probaću :D Neki su me prozvali vešticom zbog tih mojih predosećaja, da ih tako nazovem :))
Ali stvarno mislim da ima nešto u tome što kažeš, ja sve manje verujem u slučajnost :)
Pa, ja sad imam vremena (časovi se , hvala Bogu, proredili) i mogu da se bacim na ono što me zanima, a to je ta vrsta samospoznaje, u nedostatku boljeg izraza - "lake " psihologije (ona fraza "popularna" me izluđuje).
Što manje kinjim sebe, sve mi nekako dođe lakše i izvodljivije.Treba da uradim oko 25 radova na hameru,plus redovan posao, ali meni sve to kul.. :) I , što kažeš, ja rekla sestri i mami (pošto smo sve mentalno povezane ko creva) -nas bi 'ladno u Salemu spalili, nema da omane! :))
Ih, ti ćeš to očas posla, tih 25 radova... :) Kad radiš s voljom, sve ide lakše :)
A tako sam i ja povezana sa svojom majkom :) I sve što sam starija, to je sve više izraženo... :)
Postajemo kopije svojih majki :)) A smešno mi je- lepim hamer na zid, nemam štafelaj, a boje na dasci za peglanje, hahaa..ali se super zabavljam! :)
Parola - snađi se :)) E, Gogo, uživaj, ja odo' u krevet, moram rano da ustanem... :*
Ajd' srećno ti bilo, laku noć :)
Znam, maestralan sam :) Nemoj ti sovat mrve. A šta kenjaš sad, realno smorili bi se na forumu da nije mene