Moram nekome da se pohvalim

1. Pa to, kad nešto toliko želiš... :)) Ja sam juče pomislila na princes krofne i na to koliko ih dugo nisam jela, i danas dođem kući i mama ih napravila :))

Kada bi sve tako bilo :)

2. Bila sam na koncertu Balaševića!

3. Nije omašila temu. Nemaš ti pojma. :P

4. Vučice, voli on tako da se pravi duhovit. Neka, pustimo ga.. Vickast si. :P

5. Vučice, voli on tako da se pravi duhovit. Neka, pustimo ga.. Vickast si. :P

Kolko volem vake osobe ololol

6. Vidrice, pričaj kako je bilo. :)

7. Sjajno. Otišla sam bez puno očekivanja, jer je to ipak Novi Sad, a ja volim njegove koncerte u BiH, ali, odlično se pokazao.. On obično pjeva standardne pjesme i još neke koje su karakteristične za taj grad.. Ovaj put je otpjevao dvije moje omiljene (Sevdalinka i Nevernik), koje nisu baš novosadske, pa sam bila oduševljena. :D I pričice su bile simpatične, ma sve! Baš za pamćenje :)
    Eto, nek puknu dušmani! :P

8. Jooj Vidrice jedva čekam da se snimak pojavi na jutjubu. Ostale snimke sam videla nebrojeno mnogo puta ali nikad, nikad mi nije dosadilo. :)

9. Eo, zahvaljujući sinoćnjem certu sektalike ponovo sam se osećao ko napaljeni tinejdžer.
    Jebemu kevu, podmladijo sam se bar za 5 godine. Fala papa Hetu

10. Костићу је неки Ганци украо бајс.

11. Znam da sam najgori, znam da je nepristojno hvaliti se a istovremeno linkovati sopstvenu defku, ali je ovo jače od mene: juče sam dobio dete!!!

12. Advokado, popij jednu odabranu na moj račun, nek je živa i zfrava i nek ti obraz osvetla :)

13. Ma čestitamo, nek je živo i zdravo!

14. Опаааа честитам, ћаћа! Нек је жива и здрава ћера!

15. Čestitke tata! :))

16. Hvala, ljudi! Inače već nazdravljam i odabiram razne stvari (što vino što rakija), ne znam kako će da se završi :)

17. E nemoj da preteraš, bićeš potreban ženi u treznom stanju. Sad je osetljiva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.