Pa to, kad nešto toliko želiš... :)) Ja sam juče pomislila na princes krofne i na to koliko ih dugo nisam jela, i danas dođem kući i mama ih napravila :))
Sjajno. Otišla sam bez puno očekivanja, jer je to ipak Novi Sad, a ja volim njegove koncerte u BiH, ali, odlično se pokazao.. On obično pjeva standardne pjesme i još neke koje su karakteristične za taj grad.. Ovaj put je otpjevao dvije moje omiljene (Sevdalinka i Nevernik), koje nisu baš novosadske, pa sam bila oduševljena. :D I pričice su bile simpatične, ma sve! Baš za pamćenje :)
Eto, nek puknu dušmani! :P
Kada bi sve tako bilo :)
Bila sam na koncertu Balaševića!
Super Vidrice. :)
Promasila si temu. Ovde treba:
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=1
Nije omašila temu. Nemaš ti pojma. :P
Vučice, voli on tako da se pravi duhovit. Neka, pustimo ga.. Vickast si. :P
Kolko volem vake osobe ololol
Vidrice, pričaj kako je bilo. :)
Sjajno. Otišla sam bez puno očekivanja, jer je to ipak Novi Sad, a ja volim njegove koncerte u BiH, ali, odlično se pokazao.. On obično pjeva standardne pjesme i još neke koje su karakteristične za taj grad.. Ovaj put je otpjevao dvije moje omiljene (Sevdalinka i Nevernik), koje nisu baš novosadske, pa sam bila oduševljena. :D I pričice su bile simpatične, ma sve! Baš za pamćenje :)
Eto, nek puknu dušmani! :P
To meni nesto?
Jooj Vidrice jedva čekam da se snimak pojavi na jutjubu. Ostale snimke sam videla nebrojeno mnogo puta ali nikad, nikad mi nije dosadilo. :)
Eo, zahvaljujući sinoćnjem certu sektalike ponovo sam se osećao ko napaljeni tinejdžer.
Jebemu kevu, podmladijo sam se bar za 5 godine. Fala papa Hetu
Костићу је неки Ганци украо бајс.
Znam da sam najgori, znam da je nepristojno hvaliti se a istovremeno linkovati sopstvenu defku, ali je ovo jače od mene: juče sam dobio dete!!!
Advokado, popij jednu odabranu na moj račun, nek je živa i zfrava i nek ti obraz osvetla :)
Ma čestitamo, nek je živo i zdravo!
Опаааа честитам, ћаћа! Нек је жива и здрава ћера!
Čestitke tata! :))
Hvala, ljudi! Inače već nazdravljam i odabiram razne stvari (što vino što rakija), ne znam kako će da se završi :)
E nemoj da preteraš, bićeš potreban ženi u treznom stanju. Sad je osetljiva.