Moram nekome da se pohvalim

1. Pa to, kad nešto toliko želiš... :)) Ja sam juče pomislila na princes krofne i na to koliko ih dugo nisam jela, i danas dođem kući i mama ih napravila :))

Kada bi sve tako bilo :)

2. Bila sam na koncertu Balaševića!

3. Nije omašila temu. Nemaš ti pojma. :P

4. Vučice, voli on tako da se pravi duhovit. Neka, pustimo ga.. Vickast si. :P

5. Vučice, voli on tako da se pravi duhovit. Neka, pustimo ga.. Vickast si. :P

Kolko volem vake osobe ololol

6. Vidrice, pričaj kako je bilo. :)

7. Sjajno. Otišla sam bez puno očekivanja, jer je to ipak Novi Sad, a ja volim njegove koncerte u BiH, ali, odlično se pokazao.. On obično pjeva standardne pjesme i još neke koje su karakteristične za taj grad.. Ovaj put je otpjevao dvije moje omiljene (Sevdalinka i Nevernik), koje nisu baš novosadske, pa sam bila oduševljena. :D I pričice su bile simpatične, ma sve! Baš za pamćenje :)
    Eto, nek puknu dušmani! :P

8. Jooj Vidrice jedva čekam da se snimak pojavi na jutjubu. Ostale snimke sam videla nebrojeno mnogo puta ali nikad, nikad mi nije dosadilo. :)

9. Eo, zahvaljujući sinoćnjem certu sektalike ponovo sam se osećao ko napaljeni tinejdžer.
    Jebemu kevu, podmladijo sam se bar za 5 godine. Fala papa Hetu

10. Костићу је неки Ганци украо бајс.

11. Znam da sam najgori, znam da je nepristojno hvaliti se a istovremeno linkovati sopstvenu defku, ali je ovo jače od mene: juče sam dobio dete!!!

12. Advokado, popij jednu odabranu na moj račun, nek je živa i zfrava i nek ti obraz osvetla :)

13. Ma čestitamo, nek je živo i zdravo!

14. Опаааа честитам, ћаћа! Нек је жива и здрава ћера!

15. Čestitke tata! :))

16. Hvala, ljudi! Inače već nazdravljam i odabiram razne stvari (što vino što rakija), ne znam kako će da se završi :)

17. E nemoj da preteraš, bićeš potreban ženi u treznom stanju. Sad je osetljiva.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.