Да и ја честитам ћалету, ред је пре него што почнем да се себично хвалим. Честитам, нек' буде живо и здраво, кад немам креативнију честитку.! :)
Иначе, завршио снимање прве песме, остао још микс да се уради, па сам нестрпљив.
Добио понуду да снимим и другу песму (или пар комада) у још једном студију, неке акустичне песме, треба само певачицу да нађем, па да буде дуо.
И добио понуду да улетим у озбиљан бенд на јесен, да осетим мало музички бизнис.
Много кул ствари за два дана, па морам с неким да поделим.
Иначе, завршио снимање прве песме, остао још микс да се уради, па сам нестрпљив.
Добио понуду да снимим и другу песму (или пар комада) у још једном студију, неке акустичне песме, треба само певачицу да нађем, па да буде дуо.
И добио понуду да улетим у озбиљан бенд на јесен, да осетим мало музички бизнис.
Хвала Реме! :) Стављао сам пар пута по музичким темама, не бих баш проклет да будем, па само себе да рекламирам, ал' ево кад тражиш.
http://soundcloud.com/hladankrompir/lisianthus-1/s-UzrCH Ово је демо одрађен на компу у програму, али тако ће звучати кад се измиксује, није ништа много мењано у снимању.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sve čestitke, nek je živa i zdrava :)
Да и ја честитам ћалету, ред је пре него што почнем да се себично хвалим. Честитам, нек' буде живо и здраво, кад немам креативнију честитку.! :)
čestitam i tebi, mnogo volim kad se mladim ljudima dešavaju lepe stvari
А реци ти мени, сти јебо нешто?
jebaće, vidiš da traži pevaljku ;)
Мора да нађе певаљку, јер јебеш ако немаш у шта да свираш.
Бебоп, ето одговорено уместо мене.
То само говори моја фрустрација, ништа лично, лололо.
Imam ja pevačicu, baci pvt da se dogovorimo.
Čestitam, Advokado. Svaka sreća, i da ne bude dugo jedinac.
Nemoj samo da mu je daš mnogo izraubovanu, razočaraće se u muzički biznis.
Nije raubovana, mlada i lepa, peva ka' slavuj, sluša metal i rok :)
Hvala, i da znaš, nije jedinica, ima stariju sestru.
E to je već zebra druge boje. U svakom slučaju, ne posustaj dok ne bude i bar jedno muško, to je motiv i po :)
Ja mislim drugačije :)
Krompire prijavi see ti sinko u grand neces se hljeba najesti od neceg drugog
Да честитам ћалету! Све најбоље!
Честитке и за Кромпира. :) Шибни да видимо шта снимаш. :)
Хвала Реме! :) Стављао сам пар пута по музичким темама, не бих баш проклет да будем, па само себе да рекламирам, ал' ево кад тражиш.
http://soundcloud.com/hladankrompir/lisianthus-1/s-UzrCH
Ово је демо одрађен на компу у програму, али тако ће звучати кад се измиксује, није ништа много мењано у снимању.
Počeo sam da jedem paradajz! lololololo
Gradim svinjac. Komsija crce od ljubomore, haaaaaa!
Moj novi avatar.