Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.dodaj.rs/f/32/Vc/4CGCGHmp/fotografija2577.jpg
http://www.dodaj.rs/f/8/5i/4ALcSvUm/fotografija2579.jpg
TANANANA!! moje umetničko delo od pire krompira...jesam domaćica, al jesam i kretaivna:))
А шта би ово требало да буде Либи ? И који курац ти нема усана на аватару ?
ЕДИТ
И народ нема љеба да једе ,а ти се играш са храном. Срамота.
Vid' kurca krompirnog!
Ovo je Krompirko, čovečuljak iliti stvorenjce od ostatka pire krompira koji bi se i tako bacio. A ja moram malo da menjam avatare, pomisliće neko da sam oralno fiksirana..
Људи су већ почели да причају..
Елем , свиђа ми се овај тепих у сваком случају.
bar nešto.
Свиђа ми се кромпирко, шири позитивну енергију. х)
Што то кратко и јасно "бар нешто" ? Сад испадох неки хејтер лолок
ма свиђа се и мени ова фигурица од кромпира , само нисам у почетку да скапирам шта је , и свиђа ми се нови главатар такођер , само сам навикао на оне силне усне :)
e pa hvala, to mu je i bio cilj:)
ма свиђа се и мени ова фигурица од кромпира , само нисам у почетку да скапирам шта је , и свиђа ми се нови главатар такођер , само сам навикао на оне силне усне :)
ma, nije, nego reko' da malo izbegavam smajlije;) ali, eto ti kako je nezgodna forumaška komunikacija..i ja sam navikla da mi takav bude avatar, videću koliko ću da izdržim bez usana:D
P.S. znam da nije tema, al moram da ubacim, pošto sam prvo gledala da l da ga okačim na crtanje, slikanje, videh onaj tvoj crtež-oduševljena, ali potpuno!
Sta rade bogatasi ......delju pinokija od krompira dok sirotinja nema sta da jede.
Dole kapitalizam, zivela socijalna pravda....cegevara go go go.
Ортак и ја нашли новчаник у продавници. Ево цепамо пиво... Хвала непознатој особи!
Pišem knjigu. I mnogo sam urban.
ПРЕСТАО ДА ПУШИМ!
Изгурах месец дана без цигара, и млого је кул :)
Свака част! :)
Кол'ко си пушио прије тога? Временски мислим стаж :)
Изгурах месец дана без цигара, и млого је кул :)
Jebote, jel ja paranoišem ili svakih 2 - 3 mjeseca pročitam ovdje da si prestao da pušiš?
Шалабајзер, ти то син? Добра му зурка.
Склепао до сад четири песме за неки инструментални албум. Има неко рокање, балада, поп-рок балада, и клавирско гитарска композиција.
А највише морам да се похвалим да је ћале добио неки приватни посао да одради и да ћу имати кинте за нове патике. Последње сам купио 25. септембра 2010. године и још их носим.
СМарко, око четири године...две до три пакле дневно у задњих годину дана....
Шалабајзер, помешао си ме с неким :) мислим да сам о томе писао само у току прве недеље кад ме дрмала најјача криза, а од тада има месечак дана...
Od burazera sin. I sad mu je zurka još žešća. :)
Kostja@
Znam da si nešto pisao jebemliga...
I prava kriza još nije počela da te drma, vjeruj... Ali što bi moj komšija rekao : "najslađe je kad prestaneš, ponovo početi duvaniti" , tako da znaš šta te čeka kad poklekneš. :)