Moram nekome da se pohvalim

1. http://www.dodaj.rs/f/32/Vc/4CGCGHmp/fotografija2577.jpg
    http://www.dodaj.rs/f/8/5i/4ALcSvUm/fotografija2579.jpg

TANANANA!! moje umetničko delo od pire krompira...jesam domaćica, al jesam i kretaivna:))

2. А шта би ово требало да буде Либи ? И који курац ти нема усана на аватару ?

ЕДИТ

И народ нема љеба да једе ,а ти се играш са храном. Срамота.

3. Vid' kurca krompirnog!

4. Ovo je Krompirko, čovečuljak iliti stvorenjce od ostatka pire krompira koji bi se i tako bacio. A ja moram malo da menjam avatare, pomisliće neko da sam oralno fiksirana..

5. A ja moram malo da menjam avatare, pomisliće neko da sam oralno fiksirana..

Људи су већ почели да причају..

Елем , свиђа ми се овај тепих у сваком случају.

6. Елем , свиђа ми се овај тепих у сваком случају.

bar nešto.

7. Свиђа ми се кромпирко, шири позитивну енергију. х)

8. bar nešto.

Што то кратко и јасно "бар нешто" ? Сад испадох неки хејтер лолок
    ма свиђа се и мени ова фигурица од кромпира , само нисам у почетку да скапирам шта је , и свиђа ми се нови главатар такођер , само сам навикао на оне силне усне :)

9. Свиђа ми се кромпирко, шири позитивну енергију. х)

e pa hvala, to mu je i bio cilj:)

Што то кратко и јасно "бар нешто" ? Сад испадох неки хејтер лолок
    ма свиђа се и мени ова фигурица од кромпира , само нисам у почетку да скапирам шта је , и свиђа ми се нови главатар такођер , само сам навикао на оне силне усне :)

ma, nije, nego reko' da malo izbegavam smajlije;) ali, eto ti kako je nezgodna forumaška komunikacija..i ja sam navikla da mi takav bude avatar, videću koliko ću da izdržim bez usana:D
    P.S. znam da nije tema, al moram da ubacim, pošto sam prvo gledala da l da ga okačim na crtanje, slikanje, videh onaj tvoj crtež-oduševljena, ali potpuno!

10. Sta rade bogatasi ......delju pinokija od krompira dok sirotinja nema sta da jede.
    Dole kapitalizam, zivela socijalna pravda....cegevara go go go.

11. Ортак и ја нашли новчаник у продавници. Ево цепамо пиво... Хвала непознатој особи!

12. Pišem knjigu. I mnogo sam urban.

13. ПРЕСТАО ДА ПУШИМ!
    Изгурах месец дана без цигара, и млого је кул :)

14. Свака част! :)
    Кол'ко си пушио прије тога? Временски мислим стаж :)

15. ПРЕСТАО ДА ПУШИМ!
    Изгурах месец дана без цигара, и млого је кул :)

Jebote, jel ja paranoišem ili svakih 2 - 3 mjeseca pročitam ovdje da si prestao da pušiš?

16. Шалабајзер, ти то син? Добра му зурка.

17. Склепао до сад четири песме за неки инструментални албум. Има неко рокање, балада, поп-рок балада, и клавирско гитарска композиција.
    А највише морам да се похвалим да је ћале добио неки приватни посао да одради и да ћу имати кинте за нове патике. Последње сам купио 25. септембра 2010. године и још их носим.

18. СМарко, око четири године...две до три пакле дневно у задњих годину дана....

Шалабајзер, помешао си ме с неким :) мислим да сам о томе писао само у току прве недеље кад ме дрмала најјача криза, а од тада има месечак дана...

19. Шалабајзер, ти то син? Добра му зурка.

Od burazera sin. I sad mu je zurka još žešća. :)

20. Kostja@
    Znam da si nešto pisao jebemliga...
    I prava kriza još nije počela da te drma, vjeruj... Ali što bi moj komšija rekao : "najslađe je kad prestaneš, ponovo početi duvaniti" , tako da znaš šta te čeka kad poklekneš. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.