Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Današnji dan da slaviš kao drugi rođendan!
Matori nisi ti baždaren, pa gde glavu da tu provlačiš jebote.
Какав болид лоло
Добро жив остадо, а за остало ћемо лако хД
Au leb ti jebem šta sam pročito ne verujem hahahhahahah ladno si provuko glavu da vidiš šta ima, koj si ti car!
Današnji dan da slaviš kao drugi rođendan!
+1216515616
хахахахахахахах!
Овај Цоми је луд јебеш ми све.
Comi, evo ti autobiografska pesma...
http://www.youtube.com/watch?v=bqUKHT3jw7Q
Ћоми*
Више непромишљен него луд.
Радозналост је замало убила мачку :Д
Ih, što ti nije otkino glavu, sad bi se smijali kako ti je otkino glavu.
Il ne bi, tad nam ne bi mogao napisati to. Jbg.
@Скочимиш: Има ту логике...
Urtikaria gotovo izlecena...i to verovali ili ne doktor sa vukajlije Ujka Sima mi preporucio tablete i u roku od sat vremena 70% simptoma nestalo....
\o/ \o/ \o/
Ebavo sam desanku a pre neki dan me srušile 3 tekme za dvajesiljade.
Ebavanje desanke nije baš za pohvalu, to je standardna procedura :)
zabo des'tku za početak roka, i to 100/100 bodova. JA JEBEM!
Честитке!
zahvaljujem, uz malu ispravku:
:D
Море и тако болан, како ти ош. :Д
ma mere i jedno i drugo :D
POLOŽIJO RIMSKO ZDEVETKU O P A!