Moram nekome da se pohvalim

1. Ај честитке и да се носиш у курац и ти и римско више.

2. Fala, fala. :) JA JEMEN, A MISLIO ĆE BUDE OMAN!

3. Iskrene čestitke :)

4. Ај честитке и да се носиш у курац и ти и римско више.

+11111
    Сад треба да ме хејтујеш, био неки такав договор за Римско. олололо

5. ej zabo i ja danas jednu dev'tku! :D

6. Ау сине, ти јуче 10, данас 9, а ја за две и по године факса плафон осмицу извуко. :Д
    Честке и теби!

7. trebalo je i ovo 10 al me izjebaše olololo

polako, ovo su bili srednje teški predmeti, mordor mene čeka u junu, ovo je bilo samo pola mordora :D

8. i pridružio bih se čestitkama za CKM, ako je rimsko na pravima ono što sam ja čuo da jeste, devetka je premija ololol

9. И ја сам забо деветку ономад кад сам јебо.

10. Danas sam izbegao bus pljus kontrolorke

11. PoloziJo sam prvi ispit.Jes' da je sociologija i da sam ucio dva sata total kad se sve skupi,al' opet...

12. Сад треба да ме хејтујеш, био неки такав договор за Римско. олололо

A da, treba te ishejtujem sad. :)

13. Spasio jarana da ne odleti pod auto. On se zapričao i krenu preko ulice. U zadnjem trenu ga ščepah i nazad povukoh. Ovaj lik prošao na milimetar od njega.

14. vidio danas one iz prvog glasa Srbije! JEEEE!

15. Zaklani, odličan deset za sestru! :)

16. Pocinjem opet raditi od sledeceg vikenda...doduse kao sanker, a ne kao konobar...nije da sam previse odusvljen sto se vracam u te vode, al' je solidna kinta i radim petak-subota-nedelja samo...dobro i to u ovoj besparici

17. Kakav dan danas jebote! Još jedino da mi je neka ribetina ponudila blonjdžab i to je to. :D

18. АЈОЈ КАКАВ САМ ПАСУЉ СКУВАО!
    ВОЛЕО БИХ ДА МОЖЕТЕ ДА ОСЕТИТЕ ТАЈ УКУС, ЗАЉУБИЛИ БИСТЕ СЕ У МЕНЕ ИАКО САМ РУЖАН КО КУРАЦ!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.