Moram nekome da se pohvalim

1. TO JEBAČ! JA POJ'O TONU RUSKE MAĆORA.

2. Pocinjem opet raditi od sledeceg vikenda...doduse kao sanker, a ne kao konobar...nije da sam previse odusvljen sto se vracam u te vode, al' je solidna kinta i radim petak-subota-nedelja samo...dobro i to u ovoj besparici

Ma cu didem u kurac bas.U kaficu u kom ja radim leti nakrljas pare ocas posla,ima toliko posla da ne stignem da potrosim pa se i stek napravi,a sad zimi kad nema basta uzmem 800 din. dnevnicu i 200-300 baksis.Sipam gorivo,odem na pice i to je to,opet si na nuli.Ajde vise toplo vreme da se izbacuje basta supicku!

3. ja cu imati 140 evra plus baksis za ta 12 dana mesecno...a posto znam lokal znam da ima i baksisa pristojno...taman meni moze biti za zajebanciju i to....

4. Pa tebi je dnevnica veca od 1000 dindzi.Tebi je do jaja,jos ako konobari posteno dele baksis sa tobom,tj. sankerom onda je jos bolje...Brate,ja imam koleginicu koja je vr' picka.Kad sam letos radio sa njom ja sam se valjao u parama.Znas kako ona brate dobija baksis,to je strasno.Posle mi je tuga kad moram da radim sam... :D

5. Odgledao sam ceo film Ma nije on takav... Veće sranje se retko vidja

6. Kakav sam majstor za italijansku kuhinju, auuuuuuuuuu!
    Dduse, tri jela, ali sva tri iz prve JEMEN.

7. Đe si CKM, i ja isto devet dobila. lolololo

8. i ja isto devet dobila.

Хммм... Не, превише лако.

9. Sad sam te pobrkala sa Adonovim. :) Nesam baš razumela šta hoćeš da kažeš?

10. Nesam baš razumela šta hoćeš da kažeš?

Veruj mi, ne želiš da znaš :)

11. E, baš lepo, nemojte mi onda ni reći... :) Što ti je rodna neravnopravnost... :P Ali stvarno sam crkla učeći, dvajes dana po baš ceo dan, tako da, bravo ja. lololo

12. E, baš lepo, nemojte mi onda ni reći... :) Što ti je rodna neravnopravnost... :P Ali stvarno sam crkla učeći, dvajes dana po baš ceo dan, tako da, bravo ja. lololo

Нема то на шта сам ја мислио везе са оценом. Пусти море, маторо ђубре, свашта му пада на памет :) Само опуштено ;)

13. pojo palacinku sa sunkom kackavaljem i meksickim sosom, a nista nisam popio
    mislio sam da cu da krenem da bljujem vatru
    ove meksikare su stvarno lude u pm

14. СТИГЛЕ МИ КАРТЕ ЗА КОНЦЕРТ ХАЛИДА БЕШЛИЋА ОПАААААА

15. Odem u pozorište sinoć, i glumci me odvuku na binu da učestvujem u predstavi. Ja glumim!

16. Bili novi Džoni Dep.

17. Ne, ja sam Stiv Karel.

18. 8000 postova na forumu!!!

19. 8000 postova na forumu!!!

Mašala.
    Ja dve definicije istovremeno na naslovnoj :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.