Moram nekome da se pohvalim

1. Eh bre, malo samo, da zaljuti. Ja volem grašak.

2. Što sam napravila dobar slatki lebac. UF!

3. Greota slanina i kobaje da se bacaju u grašak realno. Ne ide nikako. Ko da stavljaš soju u sarmu.

4. joj Natnat posalji malo, obozavam domaci hleb, nema nista lepse :)

5. Ček da se malo 'ladne :)

6. Nisam nikad probao vojnički, služio sam civilno i rođen sam u radijatoru. :))

7. Мој деда биЈо кувар у војсКи, спремао ми војнички пасуљ. Највећа тајна је, како он рече, свеже месо. Начи да је говече тазе заклано и да се што пре спреми пасуљ, а не оно из месаре-замрзивача и то.

8. ne smem skoro ništa...

Da nije holesterol crni Đole?
    Trigliceridi, standard...

9. Greota slanina i kobaje da se bacaju u grašak

bogohuljenje bre!

10. Немате ви појма шта је грашак.

11. Al ste zapeli bre. Ću stavim kupovnu slaninu u grašak jel vam sad lakše?
    A i ako nije, žao mi je baš.

12. Grašak je najbolji (provereno) sa ćuretinom!

13. Slanina je kompromisni izbor mene i muža. :)

14. ispasiraš kuvani grašak i u njega umešaš pavlaku i dobila si prilog uz svako meso koje želiš :)

15. ispasiraš kuvani grašak i u njega umešaš pavlaku i dobila si prilog uz svako meso koje želiš

MESO SME DA SE MESA SAMO SA KUPUSOM I PASULJEM! TACKA!

16. Grašak jebe, al ko i mi, samo dok je mlad.

17. MESO SME DA SE MESA SAMO SA KUPUSOM I PASULJEM! TACKA!

Grašak može sa kobasicom da se meša! Znak uzvika!

18. Tako je! Nećemo klot grašak!

19. Nije holesterol Boxeru, a nisu ni trigliceridi, ja se lečim kao u srednjem veku - odem svako tri meseca u Zavod za transfuziju i pustim krv :)

Jebu me genetika i kilogrami, ne smem se ničeg sit najesti dva dana za redom nego sve po malo, kao beba...

20. to je sve zbog uticaja nekih zapadnjackih ''kuvara'' iz tamo nekih pripizdina. satro prilozi uz meso,zdrav nacin zivota,picke materine... Zna se kako se servira meso: masno i bez priloga!(samo luk dolazi u obzir)
    Dopuna posta> a dodaje se iskljucivo u kupus i pasulj.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.