Ne da idu palačinke s čokoladom i kikiriki puterom nego da se raspametiš.
Domaćim naravno, nisam blesav da kupujem, lupaju po ušima nikad gore a pičkin dim da se napravi, 300g te izađe 100din a ovako bi platio 700-800.
Ubaciš u blender:
300g kikirikija, pečenog, neslanog
kašičica šećera
pola kašičice soli
par kapi ulja samo dok ne krene da pušta svoje
Miksuješ dok ne bude kao onaj u radnji, bude čupavo na početku ali smesa postane tečnija kad se ugreje blender pa lakše ide. Ako je kikiriki svež biće 99% kao fabrički, jedina razlika je što u ovom nema veštačkih boja, emulgatora, prezervativa i ostalih kurtona pa ne može tako dugo da stoji, mesec dana u frižideru mu je neka norma.
Пласирао се на Српску Информатичку Олимпијаду, имам још једну шансу да постигнем неки резултат.
Bravo Vetre, jebi tamo sve živo!
Moram malo bacje sta fali... ;) A sto jest jest ima Metalac ima para, ne kazem...
Pisem u vetar svaka cast, samo nek si ti ziv izdrav blago dede...
bravo vetre.
@Slepi Retard
Ja kad sam bio 7. razred :D bio 15. mamu im, a imao 95 od 100 na takmičenju tom, mislim da je isto.
Ja završio 23.
Nije isto, ovo je prvo http://www.hippo-competition.org/
Мала је разлика, имаш свега 3 бода више од мене... Свака част свеједно ;)
Kako, koji si ti nivo, kako se to gleda?
Ја сам трећа средње... Овде сам видео резултате... Ја имам 79 бодова... :)
Aha, ja mislio gleda se sve ukupno, svi nivoi. E, to mi se ne sviđa, obojica smo radili B2 nivo iako sam ja 4. srednje i radim C1...
Ето :) Ту смо негде нас два онда :)
Ma isto govno, ja kad sam išao očekivao teže, ali moja grupa i ja radimo po programu za srednju pa mi je to u 7. izgledalo lako.
Ne da idu palačinke s čokoladom i kikiriki puterom nego da se raspametiš.
Domaćim naravno, nisam blesav da kupujem, lupaju po ušima nikad gore a pičkin dim da se napravi, 300g te izađe 100din a ovako bi platio 700-800.
300g kikirikija, pečenog, neslanog
kašičica šećera
pola kašičice soli
par kapi ulja samo dok ne krene da pušta svoje
Miksuješ dok ne bude kao onaj u radnji, bude čupavo na početku ali smesa postane tečnija kad se ugreje blender pa lakše ide. Ako je kikiriki svež biće 99% kao fabrički, jedina razlika je što u ovom nema veštačkih boja, emulgatora, prezervativa i ostalih kurtona pa ne može tako dugo da stoji, mesec dana u frižideru mu je neka norma.
Направићу ту једаред да пробам како испадне. :)
2. na okružnom iz engleskog, šansa za plasman na republičko.
Ideš u baraž iz engleskog?
Tako nešto, tek će da vide rezultate drugih okruga pa će da odrede donju granicu poena potrebnih za prolazak, ja sam imao 37/40.
nije to malo, verovatno ćeš ići dalje, čestitam
hvala, hvala.
Vratio se sa Evropskog Prvenstva u Karateu, pojedinačno peti, ekipno bronzani
8 mečeva,6 pobeda,ja zadovoljan.