Moram nekome da se pohvalim

1. Пласирао се на Српску Информатичку Олимпијаду, имам још једну шансу да постигнем неки резултат.

2. Bravo Vetre, jebi tamo sve živo!

3. Moram malo bacje sta fali... ;) A sto jest jest ima Metalac ima para, ne kazem...
    Pisem u vetar svaka cast, samo nek si ti ziv izdrav blago dede...

4. @Slepi Retard
    Ja kad sam bio 7. razred :D bio 15. mamu im, a imao 95 od 100 na takmičenju tom, mislim da je isto.

5. Завршио укупно 112. на такмичењу из енглеског у конкуренцији Италије, Хрватске, БиХ, ЦГ, Македоније, Бугарске и Србије, дабоме. хехе

Ja završio 23.

Ja kad sam bio 7. razred :D bio 15. mamu im, a imao 95 od 100 na takmičenju tom, mislim da je isto.

Nije isto, ovo je prvo http://www.hippo-competition.org/

6. Мала је разлика, имаш свега 3 бода више од мене... Свака част свеједно ;)

7. Kako, koji si ti nivo, kako se to gleda?

8. Ја сам трећа средње... Овде сам видео резултате... Ја имам 79 бодова... :)

9. Aha, ja mislio gleda se sve ukupno, svi nivoi. E, to mi se ne sviđa, obojica smo radili B2 nivo iako sam ja 4. srednje i radim C1...

10. Ето :) Ту смо негде нас два онда :)

11. Ma isto govno, ja kad sam išao očekivao teže, ali moja grupa i ja radimo po programu za srednju pa mi je to u 7. izgledalo lako.

12. Ne da idu palačinke s čokoladom i kikiriki puterom nego da se raspametiš.
    Domaćim naravno, nisam blesav da kupujem, lupaju po ušima nikad gore a pičkin dim da se napravi, 300g te izađe 100din a ovako bi platio 700-800.

Ubaciš u blender:
    300g kikirikija, pečenog, neslanog
    kašičica šećera
    pola kašičice soli
    par kapi ulja samo dok ne krene da pušta svoje

Miksuješ dok ne bude kao onaj u radnji, bude čupavo na početku ali smesa postane tečnija kad se ugreje blender pa lakše ide. Ako je kikiriki svež biće 99% kao fabrički, jedina razlika je što u ovom nema veštačkih boja, emulgatora, prezervativa i ostalih kurtona pa ne može tako dugo da stoji, mesec dana u frižideru mu je neka norma.

13. Направићу ту једаред да пробам како испадне. :)

14. 2. na okružnom iz engleskog, šansa za plasman na republičko.

15. Ideš u baraž iz engleskog?

16. Tako nešto, tek će da vide rezultate drugih okruga pa će da odrede donju granicu poena potrebnih za prolazak, ja sam imao 37/40.

17. nije to malo, verovatno ćeš ići dalje, čestitam

18. Vratio se sa Evropskog Prvenstva u Karateu, pojedinačno peti, ekipno bronzani
    8 mečeva,6 pobeda,ja zadovoljan.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.