Moram nekome da se pohvalim

1. jebiga Čalgija, ne umemo da pecamo pa se ovde takmičimo u nolajferisanju :)

2. de mu dodje taj stub srama,ocu i ja da vidim ko je najgrdje dete i ne zna da se igra.

3. Променили људи имена, сад их не можеш ни наћи... Ја се зајебавам наравно, јебем страобално и не занима ме позиција на листи.

4. Ja sam slab na listi, ali zato..
    Uf, odoh ipak na temu "Moram nekom da se izjadam".

5. Totalno skenjan i svorc posto mi kasni plata, kad ulece malopre komsije i kupi rakije...ima Boga makar bio k'o zrno rize opaaaaaaa

6. Ovde ili na temi "Moram nekome da se izjadam", ne znam ni sam...
    Danas sam otvorio sezonu kupanja na Drini...
    Naime, posle 6 meseci pauze (od kraja oktobra) prvi put sam danas otišao na veslanje, na Drinu da odradim trening i da počnem sa veslanjem ozbiljno. Inače, počinjemo u februaru, ali zbog problema kod kuce i u školi, nisam nikako mogao da idem. No da se vratim veslanju. Solidno sam išao s obzirom da ništa nisam radio celu zimu i da je nivo vode preko 3m iznad nivoa minimalca(ništa neobično) što zahteva ogroman napor. Negde na petom kilometru, zapnem za granu i prevrnem se... Zbog sve opreme veoma teško se pliva i jedva sam uspeo da uhvatim čamac i veslo. Druga odvratna stvar je što je obala veoma nepristupačna, a kada sam izašao nekako, nije postojalo šanse da se vratim u kajak da se vratim u klub. Posle 25 min, našao sam mesto gde sam nekako ušao i krenuo nazad ka klubu...
    Sledio sam se k'o pizda. Daj Bože da ne završim sutra na penicilinima...

7. Боли те курац, ти бар смеш да пијеш пеницилине анд шит. лоло

8. Што би рекли..Вејврајдеру метнем ти га стрини ког си курца тражио у Дрини лоло. Шалу на страну добро си се извук'о на крају крајева.

9. Položijo dva kolokvijuma! Ojsaaa

10. Завршио укупно 112. на такмичењу из енглеског у конкуренцији Италије, Хрватске, БиХ, ЦГ, Македоније, Бугарске и Србије, дабоме. хехе

11. Боли те курац, ти бар смеш да пијеш пеницилине анд шит. лоло

Brate, ja bih voleo da se to pije... Ima bulja da mi strada... :(

ког си курца тражио у Дрини

Jebi ga, desilo se....

12. КК Црнокоса из моје селендре поново у првој лиги Србије! ОПААААААА ЈЕБИ НАПРЕТКЕ ПУШИ ГА ЏАНКЕЛА!

13. Bruce, to snimano kod mene uValjevu... Boričevac se zove taj proplanak, livada šta li, a pošto je tema "da se pohvalim", red je da vam kažem...

TATICКК Црнокоса из моје селендре поново у првој лиги Србије! ОПААААААА ЈЕБИ НАПРЕТКЕ ПУШИ ГА ЏАНКЕЛА!TATIC
    KK Metalac opet u Superligi Srbije!!! OPAAAAA JEBI CRNOKOSU!!!!
    Jest da sve gube po dva razlike, al šta ćeš, bar im dupe videlo puta...

14. Гледајући колико је Косјерић мањи од Ваљева и колико је Металац богатији клуб, ово је далеко већи успех.

15. Вратих се са Мастер оф Дирт-а! Од свих оних возила, највише су ми се свиђале девојке које су играле.

16. Uaaa Kosjerić!!! Imate boksere šampione, hvali se njima!!!
    A mamu mu stvarno smo mogli u Abu ove godine, al šta ćeš kad gube sve po 2 - 3 razlike... Inače i Kosjerić je moj Bačje, baba i deda su mi otale...

17. Hahaha, Brus, lepo si me nasmejao, hvala...
    Doduše, tad je bila mala, pa su ona govna mogla da pregaze i da nas iznenade, a danas je bila ogromna...

18. Inače i Kosjerić je moj Bačje, baba i deda su mi otale...

Па шта ми сереш онда :Д

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.