Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dono mi zet džak brašna što njegov rođak melje u obnovljenoj vodenici svog pradede, izvorno integralno, grubo u pičku materinu al vidi ovu lepotu.
http://www.dodaj.rs/f/28/s2/2G7lJT77/img20130412195237.jpg
samo malo dimljene slanine i mladog luka, a našla bi se i kašika kajmaka... eeee, grujane, u štetu me teraš, a ne smem noću da jedem...
Nešto ti se rascvjeto kruv, nije dobro umjesit.
Stvarno nemoj Bruse noću da jedeš, karaće te žena :)
Al da ima - ima, ima i slanine, ima i mlada luka, a vala ima i solidnog kajmaka. Tuto kompleto.
D'izvineš bulja ti se rascvetala, Skočko. Ovo je oriđinal izvorni lebac.
Nije. Tvoj kruv se rascvjeto. Nije dobru koru uvatio. Ne valja. Bači to.
Auuu, Grujane, voda mi na udta krenula!
To i planiram, al u kljun, i to u kompletu s onim odozgo (ne tvojom buljom već sa slaninom i kompanijom).
Pušti ti Skočka, samo jedi, Grujane.
POSTI SE :gle ko kaže:
kako sam sad od keve otuđio praline koje je spremila da ponese nekome, navaren. bila je to pirova pobjeda za mene
хахахахахаха, надрогиран украо од кеве поклон који је спремила да носи..и то поставио у теми "морам неком да се похвалим" аааахахахаха лолололололо
nisam ukro, već je izmoljako da mi ona da
kevo,navario sam se,mogu praline?
Ма зајебавам се.
Него, ајде скини баби вештачке зубе, закључај је у подрум и убаци јој бејк ролс.
ne bas tako direktno, vec onako de fali mi slatka opo secer
ne bas tako direktno, vec onako de fali mi slatka mnogo dobra vutra kevo tebra
поклон који је спремила да носи..и то
поставио у теми "морам неком да се
похвалим"
ahahahhahahaha pobeda!
još je pošalji u dućan da kupi sok, da se to lepo zalije. Gadno je kad se osuše usta navarenom čoveku
Џаба људи кад му је то пирова победа била.
Srusio rekord lokala po kolicini dnevnog pazara i broju kafa, a sam radio,cak i gazda poznati cicija mi platio pivo