Moram nekome da se pohvalim

1. nisam siguran da li da se pohvalim ili da se izjadam ali sam se zaljubio ko dupe.

2. moj klinac zablistao na drzavnom U14 u basketu prosle nedelje. sve sam glas izgubio, ali vredelo je svake glasne zice. jebo im je kevu!

snimio sam 3-4 opake samohrane majke (tj milface) i ostvario kontakt. vrlo sam zadovoljan za ove moje godine :0.

3. Slušaj Mile, kada neko u tvojim godinama kaže da je snimio dobre milfače, to znači da neke od njih već imaju unuke :-)

4. Нисам ја крив што сам млад у души ;) а и идем линијом мањег отпора, боље први код милфе него задњи код нимфе опаааааа

5. Možda si u pravu...imaću u vidu.

6. Vi'š šta je iskustvo.

Bravo za sportistu.

7. Čestitam! Će častiš!

8. Uspješno operisan od kancera! Bez raka u mome tijelu FUCK YEAH!
    RAKU JEMAO SAM TE!

9. Алал ти курац Шеко, срећно било!

10. Sad pazi šta jedeš. Čestitam :)

11. Kažee doca da sam se u potpunosti izvukao,samo neke lijekove kljukam slijedećih 3 mjeseca al da je njestao u 100 posto.

12. БРАВО, ЈЕБИ РАКА! Брз опоравак желим. А 'де су те оперисали?

13. Pravac kod nutricioniste na raport. Odradiš sve potrebne analize koje ti zatraži i on ti na osnovu toga objasni šta da krkaš da ti se organizam oporavi i imunitet ojača.

14. Milano
    Ćaleta su mi vodili u milano ,al je bilo kasno tad jebiga pa majka ide samo van balkana za to.
    Idem,idem vučice.

15. А да, Милано. Сад си ме подсетио да си прич'о..

16. Opa Sheka neunistivi.

17. Шека свака част!

18. SEKA JEME RAK!
    Bravo seko care!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.