Moram nekome da se pohvalim

1. nisam siguran da li da se pohvalim ili da se izjadam ali sam se zaljubio ko dupe.

2. moj klinac zablistao na drzavnom U14 u basketu prosle nedelje. sve sam glas izgubio, ali vredelo je svake glasne zice. jebo im je kevu!

snimio sam 3-4 opake samohrane majke (tj milface) i ostvario kontakt. vrlo sam zadovoljan za ove moje godine :0.

3. Slušaj Mile, kada neko u tvojim godinama kaže da je snimio dobre milfače, to znači da neke od njih već imaju unuke :-)

4. Нисам ја крив што сам млад у души ;) а и идем линијом мањег отпора, боље први код милфе него задњи код нимфе опаааааа

5. Možda si u pravu...imaću u vidu.

6. Vi'š šta je iskustvo.

Bravo za sportistu.

7. Čestitam! Će častiš!

8. Uspješno operisan od kancera! Bez raka u mome tijelu FUCK YEAH!
    RAKU JEMAO SAM TE!

9. Алал ти курац Шеко, срећно било!

10. Sad pazi šta jedeš. Čestitam :)

11. Kažee doca da sam se u potpunosti izvukao,samo neke lijekove kljukam slijedećih 3 mjeseca al da je njestao u 100 posto.

12. БРАВО, ЈЕБИ РАКА! Брз опоравак желим. А 'де су те оперисали?

13. Pravac kod nutricioniste na raport. Odradiš sve potrebne analize koje ti zatraži i on ti na osnovu toga objasni šta da krkaš da ti se organizam oporavi i imunitet ojača.

14. Milano
    Ćaleta su mi vodili u milano ,al je bilo kasno tad jebiga pa majka ide samo van balkana za to.
    Idem,idem vučice.

15. А да, Милано. Сад си ме подсетио да си прич'о..

16. Opa Sheka neunistivi.

17. Шека свака част!

18. SEKA JEME RAK!
    Bravo seko care!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.