Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Јашта сам, уплашио сам се човека који је триста-четристо километара од мене.
Jesi jesi pičko. Malo jače ga izvređaš i to je to, on se ućuti.
upoznala sam Boru Corbu :P
Ja sam sanjao(bukvalno) da mi se to desi kad sam bio neki 5.-6. razred.
Sada bih voleo da upoznam Rundeka ili Rambo Amadeusa.
A da se pohvalim, sutra će biti 3 nedelje kako se ne kockam :D I prvi put imam osećaj da više nikada neću.
I meni se javlja taj osećaj... svake tri, četri nedelje.
Упознала си матору наркоманчину што шатро глуми патриоту по неким емисиjaма на теве Руски Крстур.
Upoznao ga ja u dvorištu SKC-a, došao da radim performans, on izađe sav naduven od nespavanja, ja kažem dobar dan, on kaže "mrhgprlm" i srkne kafu...
Na stranu koga sam upoznao, žao mi što nisam upoznao Ivana Miljkovića. Biće još prilike valjda, al ajde. Pre jedno godinu dve, ćale se dogovarao za kanabe neki i još neki nameštaj, i dogovara se sa njegovom ženom, Miljković se ništa ne meša, čak nije ni bio tu, a žena se bavi enterijerom po profesiji. Vidi ga ovaj moj, Miljković mu pruža ruku, a ovaj ništa, zdravi se, nije ga ni prepoznao. Ivan baš kul lik, i bio još jednom dva puta kod njih u stanu, a ja saznao tek kad je završio i nameštaj i šta već. Setio se da je to Miljković tek kad je došao iz Bg-a, ni autogram da mi donese... Jebo sam mu sve po spisku, i to baš bilo pred povlačenje iz repke Miljkovića.
Bruce, neam pojma al deluje mi da je Rambo baš umišljena gejačina, al otkud ja znam...
To je i moje mišljenje.
nije, bar po onome što sam ja zaključio pre par godina, skroz kulijana lik.
možda, verovatno si ga sreo u drugačijim okolnostima... meni je bio strašno kul 1991/2 dok je svirao na mašincu u NS, sad već nije više...
noć, neko kamenje na plaži u herceg novom, biće da je zbog toga:)
ah, sreo si Anteja na rodnoj grudi - ja ga upoznao u firmi u kojoj radi :)
ањњњњњњњњ :3
Vid' romantike.
nije bilo ni R od romantike te večeri, samo HC, kolko se bar ja sećam:)
Јесам вам причао како сам упознао Франћеска Тотија и Силвиа Берлусконија?
лиии, де су автограми? :3
To onda kad ti je Ibrahimović naručio baklavu?
Не бре, има на некој теми, истина прича, ' леба не јео ако лажем!