Na stranu koga sam upoznao, žao mi što nisam upoznao Ivana Miljkovića. Biće još prilike valjda, al ajde. Pre jedno godinu dve, ćale se dogovarao za kanabe neki i još neki nameštaj, i dogovara se sa njegovom ženom, Miljković se ništa ne meša, čak nije ni bio tu, a žena se bavi enterijerom po profesiji. Vidi ga ovaj moj, Miljković mu pruža ruku, a ovaj ništa, zdravi se, nije ga ni prepoznao. Ivan baš kul lik, i bio još jednom dva puta kod njih u stanu, a ja saznao tek kad je završio i nameštaj i šta već. Setio se da je to Miljković tek kad je došao iz Bg-a, ni autogram da mi donese... Jebo sam mu sve po spisku, i to baš bilo pred povlačenje iz repke Miljkovića.
Bruce, neam pojma al deluje mi da je Rambo baš umišljena gejačina, al otkud ja znam...
Јашта сам, уплашио сам се човека који је триста-четристо километара од мене.
Jesi jesi pičko. Malo jače ga izvređaš i to je to, on se ućuti.
upoznala sam Boru Corbu :P
Ja sam sanjao(bukvalno) da mi se to desi kad sam bio neki 5.-6. razred.
Sada bih voleo da upoznam Rundeka ili Rambo Amadeusa.
A da se pohvalim, sutra će biti 3 nedelje kako se ne kockam :D I prvi put imam osećaj da više nikada neću.
I meni se javlja taj osećaj... svake tri, četri nedelje.
Упознала си матору наркоманчину што шатро глуми патриоту по неким емисиjaма на теве Руски Крстур.
Upoznao ga ja u dvorištu SKC-a, došao da radim performans, on izađe sav naduven od nespavanja, ja kažem dobar dan, on kaže "mrhgprlm" i srkne kafu...
Na stranu koga sam upoznao, žao mi što nisam upoznao Ivana Miljkovića. Biće još prilike valjda, al ajde. Pre jedno godinu dve, ćale se dogovarao za kanabe neki i još neki nameštaj, i dogovara se sa njegovom ženom, Miljković se ništa ne meša, čak nije ni bio tu, a žena se bavi enterijerom po profesiji. Vidi ga ovaj moj, Miljković mu pruža ruku, a ovaj ništa, zdravi se, nije ga ni prepoznao. Ivan baš kul lik, i bio još jednom dva puta kod njih u stanu, a ja saznao tek kad je završio i nameštaj i šta već. Setio se da je to Miljković tek kad je došao iz Bg-a, ni autogram da mi donese... Jebo sam mu sve po spisku, i to baš bilo pred povlačenje iz repke Miljkovića.
Bruce, neam pojma al deluje mi da je Rambo baš umišljena gejačina, al otkud ja znam...
To je i moje mišljenje.
nije, bar po onome što sam ja zaključio pre par godina, skroz kulijana lik.
možda, verovatno si ga sreo u drugačijim okolnostima... meni je bio strašno kul 1991/2 dok je svirao na mašincu u NS, sad već nije više...
noć, neko kamenje na plaži u herceg novom, biće da je zbog toga:)
ah, sreo si Anteja na rodnoj grudi - ja ga upoznao u firmi u kojoj radi :)
ањњњњњњњњ :3
Vid' romantike.
nije bilo ni R od romantike te večeri, samo HC, kolko se bar ja sećam:)
Јесам вам причао како сам упознао Франћеска Тотија и Силвиа Берлусконија?
лиии, де су автограми? :3
To onda kad ti je Ibrahimović naručio baklavu?
Не бре, има на некој теми, истина прича, ' леба не јео ако лажем!