Moram nekome da se pohvalim

1. uh, ja sam onda sensei sigurno - jeste da ne umem ni jedan pokret da izvedem tačno, ali u mojoj glavi su svi savršeni i besprekorni, a ja u potpunoj harmoniji :)

2. Ai, sensei Brus! :)
    Tek juče na treningu sam videla koliko treba milijardi sati i dana da vežbam...ali sam se osećala kao preporođena, ne možeš da veruješ!
    Kad vidiš čoveka koji je ceo život u tome, koji radi perfektno bez ijedne greške, koji svakog dana radi to sa zadovoljstvom..prosto te tera da i ti radiš tako.

3. Koliko sam ja upoznat sa Putem, nije stvar u stizanju do cilja nego u konstantnom putovanju. Dok god tako razmišljaš i dok god se usavršavaš dotle si ispravna.
    Garantujem ti da on u svojoj glavi ima sliku dlačica na podlaktici desne ruke koje nikako neće da se povinuju jednom savršenom pokretu i da je duboko nezadovoljan zbog tog nesavršenstva...

Ja sam dostigao nirvanu još kao mali kad su mi prvi put dali hladno pivo posle vruće jagnjetine i mladog luka. Od onda ne usavršavam tehniku ni malo :)

4. Tajči divna veština, i Mario ostavi neverovatan utisak zaista.

5. Samo da se pohvalim da su mi Stokelo, Tommy i Vlatko potpisali gitaru. :)

6. Metalike? Eeee, moje dijete...

7. 'Naci dobio sam posa' u kaficu u sred centra grada,bice dobro leto.ESI MI DOBAAAR?!

8. Prošle godine sam za svoju visinu od 150cm imala 39kg, sada sam se ugojila 7kg. Jeeeej Mission accomplished :)
    Edit: Sinđeliću, čestitam. :)

9. SMRASAO SAM SAD SAM 187 85 STO JE FINO DO 80 I MILINA

10. Okosio celo dvorište, preneo preostala drva i daske iza kuće, otišao u šumu i posekao dva bagrema za stubove za ogradu i popio čašu koka kole i vodu.

VODIM ZDRAV ŽIVOT, ALI PIJEM KOKA KOLU! :(

11. Skuvao sam danas pasulj u kotliću, pwnovo sam ga.

12. A, jebem mu mater Brus, kad god pogledam ti si i na jadanju i hvaljenju, a neretko na obe u isto vreme. :)

13. A, jebem mu mater Brus, kad god pogledam ti si i na jadanju i hvaljenju, a neretko na obe u isto vreme. :)

Uz raznorazno pitanje tri najbolje teme na sajtu. Kao dodatni bonus, jedine tri teme gde smeš nekažnjeno spemovati :)

14. Uz raznorazno pitanje tri najbolje teme na sajtu. Kao dodatni bonus, jedine tri teme gde smeš nekažnjeno spemovati :)

TOOOO! Jadanje i hvaljenje onako, ali raznorazno pitanje moja omiljena tema. :)

EDIT: Ne sećam se kada sam poslednji put atmo zapravo postavila ili odgovorila na neko pitanje. :D

15. Vozijo danas 145 km, vatreno krštenje, doš'o živ kući.

16. На два точка, надам се.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.