Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
uh, ja sam onda sensei sigurno - jeste da ne umem ni jedan pokret da izvedem tačno, ali u mojoj glavi su svi savršeni i besprekorni, a ja u potpunoj harmoniji :)
Ai, sensei Brus! :)
Tek juče na treningu sam videla koliko treba milijardi sati i dana da vežbam...ali sam se osećala kao preporođena, ne možeš da veruješ!
Kad vidiš čoveka koji je ceo život u tome, koji radi perfektno bez ijedne greške, koji svakog dana radi to sa zadovoljstvom..prosto te tera da i ti radiš tako.
Koliko sam ja upoznat sa Putem, nije stvar u stizanju do cilja nego u konstantnom putovanju. Dok god tako razmišljaš i dok god se usavršavaš dotle si ispravna.
Garantujem ti da on u svojoj glavi ima sliku dlačica na podlaktici desne ruke koje nikako neće da se povinuju jednom savršenom pokretu i da je duboko nezadovoljan zbog tog nesavršenstva...
Ja sam dostigao nirvanu još kao mali kad su mi prvi put dali hladno pivo posle vruće jagnjetine i mladog luka. Od onda ne usavršavam tehniku ni malo :)
Narkomanija, bre.
Tajči divna veština, i Mario ostavi neverovatan utisak zaista.
Samo da se pohvalim da su mi Stokelo, Tommy i Vlatko potpisali gitaru. :)
Metalike? Eeee, moje dijete...
'Naci dobio sam posa' u kaficu u sred centra grada,bice dobro leto.ESI MI DOBAAAR?!
Prošle godine sam za svoju visinu od 150cm imala 39kg, sada sam se ugojila 7kg. Jeeeej Mission accomplished :)
Edit: Sinđeliću, čestitam. :)
SMRASAO SAM SAD SAM 187 85 STO JE FINO DO 80 I MILINA
Okosio celo dvorište, preneo preostala drva i daske iza kuće, otišao u šumu i posekao dva bagrema za stubove za ogradu i popio čašu koka kole i vodu.
VODIM ZDRAV ŽIVOT, ALI PIJEM KOKA KOLU! :(
Skuvao sam danas pasulj u kotliću, pwnovo sam ga.
A, jebem mu mater Brus, kad god pogledam ti si i na jadanju i hvaljenju, a neretko na obe u isto vreme. :)
Idem u kafanu. Odo.
Uz raznorazno pitanje tri najbolje teme na sajtu. Kao dodatni bonus, jedine tri teme gde smeš nekažnjeno spemovati :)
upravo. :D
TOOOO! Jadanje i hvaljenje onako, ali raznorazno pitanje moja omiljena tema. :)
EDIT: Ne sećam se kada sam poslednji put atmo zapravo postavila ili odgovorila na neko pitanje. :D
Vozijo danas 145 km, vatreno krštenje, doš'o živ kući.
На два точка, надам се.
Na 4, imam i pomoćne.