Moram nekome da se pohvalim

1. Prava tema za to bi bila: Upucaj me u glavu.
    Nego, ako vam treba štogod iz tih krajeva, javite.

2. JEL MOGU ONDA NA TEBE DA VIČEM?

3. na mene možeš slobodno... da vičeš... lolok

daro, donesi nam baklava

4. Само се чувај бомбаша самоубица.

5. Darko donesi nam 72 device. Pardon, donesi MI.

6. Biće i baklava i devica!

A evo i da se pohvalim: Firma me takođe šalje i u Bangladeš i u Pakistan. Razaranje...

Javite da li vam nešto i odande treba samo da nije hašiš. Cmok

7. oću ja heroin, kontam da uvoze dobar iz avganistana ololo

8. ako ideš u bangladeš, pozdravi šaninu svekrvu!

9. шанина БИВША свекрва, за твоју информацију је из младеновца, немојте да се препирете сад

10. kaka sad bivša? ja pričam o ovoj sadašnjoj, što će jednom godišnje da je posećuje kada se obnavlja zabrana uzimanja više žena...

11. из младеновца

Daj neke bliže informacije?

12. Posle jučerašnje zabave sa bakterijom i kiselinom, danas sam očekivao miran dan.

Krenusmo očuh i ja da čupamo neku topolu što se, iza kuće, u drugom dvorištu, nakrivila nad ogradu, pa sve čekamo kad će da rokne pa da je odvali.

Sad, preko puta nas je njiva, a izmedju nas mali kanal širine jedno 2-3 metra, sa jedno pola metra dubineneka, nazovi, pritoka DTD sistema, a naše dvorište uzdignuto spram one druge strane jedno 2 metra, pa ima taj pad do kanala, tu je topola.

Skontali da ne možemo nikako da rušimo drvo sa naše strane, a da pritom ne okine po ogradi, pa krenemo preko, pa ćemo da tražimo ugao.

Pošto sam ja mlada radna mazga, je l' te, ja u prvi plan skroz do podnožja kanala, očuh iza mene, keva skroz iza na kraj užeta. Ugao se nekako potrefi da ja moram da čupam desnom rukom ono uže, a ja, kao svaki rasni levoruki čovek, prilično hendikepiran za takve poslove njom, nisam se snašao i povučem nekako retardirano, okliznem se i umočim buljom u kanal i blato. Ništa, obi počeli da se smeju, kao jebiga, ajde da srušimo, pa na tuširanje.

Drugi put reko' ajde, jeb'o ruku, nisam mutav, može se to. Kurac može.
    Povukoh kao sivonja, opet izgubih osećaj, poleteo do pojasa u kanal i blato, povučem i očuha iza sebe, on malo upadne, keva tamo poletela malo iza u njivu, i meni se kanap oko vrata malo zakači pa me stegao na koji sekund.

Ostao sam u kanalu da sedim i plačem od smeha, isto k'o i ovi kukavci. Jes' da je najeb u principu, ali meni ovo ulepšalo dan, pa reko' da se pohvalim sa kul vadjenjem topole.

13. Vratila se sa dvosatnog vežbanja tai chi chuana Pančevu. Organizovano kao mali seminar. Trening je vodio majstor Mario Topolšek, izvanredan čovek. Znači, puna sam predivnih utisaka i pozitivne energije.

14. Utrostrucio duzinu trcanja od pocetka vezbanja, pre nekih 15ak dana. Trenutno odjedared mogu da istrcim 3,5km

15. Gogo, oću i ja dučim Tajči, oš mi bit instruktorka?

16. Ne mogu, Skočko, nisam ja kvalifikovana instruktorka Tai chi chuan-a. Samo dobro vežbam. :*
    Al' ako hoćeš Tajči, onda ti tu ne mogu bit' u pomoći, ona je srećno udata, koliko znam, u nekoj Ameriki. :)

17. Ma jeb'o licence, bitni su pokreti.

18. Iju, Skočko, ne sme to tako. Nisu kate ili pokreti važni nego stanje svesti dok ih radiš.
    I ja sam mislila da je to bitno, al morgen. Možeš da radiš samo jedan pokret celog života i da postaneš sensei (ovo mu dođe kao ilustracija). A možeš da znaš i čitavu koreografiju Baljšog teatra-ništa ne vredi ako pokret nije urađen kako treba.

Evo ti moj omiljeni video kako planiram da radim kad budem velika :)

http://www.youtube.com/watch?v=IFZUIgaxlsI

A ovde vidiš kako radi lagano i harmonično, svaki pokret savršen. Da ne pirka vetar, izgleda kao usporen snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=ejB-jBtZqqU

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.