Moram nekome da se pohvalim

1. Za 2 sata krećem u Budvu, da se bijem pod zastavom i grbom mile mi Republike Srpske, sve u duhu sporta i pravoslavlja.

2. Srećan put i da se vratiš sa medaljom! Jel ima medalje?

3. ma samo neka se vrati :)

4. Polako, još nekoliko da ti odaberu, pa onda :))
    _______
    Srećno!! Slomi nogu... protivniku :)))

5. Откуд Републици Шумској застава кад није држава?

6. Verzija 1.0.0.
    Kupio nam Dodik.

Verzija 'kao da sam se primio na troll'
    Krvlju zarađena, sine moj, očevi su nam ginuli za to.

7. Превише се дружим са Провироном...

8. Danas sam posijao kivano.
    E sad ko zna šta je to, zna, ko ne zna, nek gugla.

9. 5000 pluseva, Maj mišn iz akomplišd. :naklon:

10. Išao sam na Goci benda kad je pjevo u Sastavcima. Nisam dobio batine.

11. Dobila balonce Fruskogorskog domaceg belog... Eh.

12. unas se kaze paket,paketic,ket,kvoter...

13. Smrsao sam 9 kg, trcim svaki dan, znacajno sam podigao kondiciju i polozio sam 5/5 kolokvijuma, uzevsi ukupno 423 od 500 bodova.
    Fak jea.

Bio sam banovan, pa nisam mogao da pisem ovo sve posebno.

14. Vidiš kako ban dobro utiče na ljude.

15. Ma jok, nije ban, glavni pokretac je bila ona tema " kako se izvuci iz kolotecine" ili tako nesto..

16. dopisujem se s dve pičke na fejz opaaaaaaaaaa

17. dopisujem se s dve pičke na fejz opaaaaaaaaaa

pfff, ja s 4 njih, i to preko sms.
    elem,
    bio sam zauzet nekoliko dana, tj, imo sam goste uoči vaskrsa i đurđevdana. ali goste iz njemačke hheeee.
    cvaj lika, dva rođena brudera, jen je budući šovijek moe sestre,a drugi je kolateralna šteta koja se uštekala da dođe im zerbija,ali stvarno okej likovi.
    mnogo zavoleli zerbija, ja-ja. mnogo zavoleli rakiju i špricer, ja-ja. ali, umeju da piju. mislo sam da da ću uspeti da ih potrujem da ne pomisle nikad više na alkohol i mrsno pečenje, ali ne, nisam uspeo,maj bed. jedva sam izdržavao ovih par dana i održavao maj digniti da se ne provalim da sam ko treska, ali verujem i oni takođe. NIKO JOŠ NIJE BACIO PEGLU A ŠOU JOŠ UVEK TRAJE! DO SUBOTE SE IGRA BRE DO BELE!
    inače, već par dana vozim najnoviju IKS TROIKU BELU A PIČKE KO SALATE! NEMCI VAJ NO STEJ A LIL BIT LONGER!?!?
    E DA;

KUP JE NAŠ!!!!!11

18. jesi im dao buksne,ishavarisao buksnama ih?

19. Mislila sam da ne odem danas u školu, baš mi se spavalo, ali onda sam se setila da imam 140 izostanaka i ipak ustala iz kreveta tako da ipak idem u školu, nisam otišla samo na prvi. Ja sam majstor samokontrole.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.