Moram nekome da se pohvalim

1. Čuješ li ti svoje misli?

2. Кад ти почињу часови анархијо? Сад је осам сати.

3. skole sluze za bleju

4. SasvimNebitna
    Mislila sam da ne odem danas u školu, baš mi se spavalo, ali onda sam se setila da imam 140 izostanaka i ipak ustala iz kreveta tako da ipak idem u školu, nisam otišla samo na prvi. Ja sam majstor samokontrole.

Opušteno, Smorče, ja ove sedmice nisam uopšte išao, a neću ni sledeće... Da prostiš, jebe mi se... Odo' samo zadnji dan sledeće, kad se bude pilo i lumpovalo... lolololo
    Jes da nemam baš ko ti 140, al imam upola... A da su me redovno upisivali, verovatno bih ti parirao... :)

5. Bruce
    Čuješ li ti svoje misli?

Ne, mada bi bilo kul imati audio zapis.

Кад ти почињу часови анархијо? Сад је осам сати.

Pa počinju u pola osam. Al' ja ne odoh na prvi. :3

Odo' samo zadnji dan sledeće, kad se bude pilo i lumpovalo... lolololo

Moja dženerejšn iznajmila topove, tako da ćemo imati pena parti u sred dvorišta. Ja idem samo da vidim taj seljacizam-fest. :D

6. Opušteno, Smorče, ja ove sedmice nisam uopšte išao, a neću ni sledeće... Da prostiš, jebe mi se... Odo' samo zadnji dan sledeće, kad se bude pilo i lumpovalo... lolololo
    Jes da nemam baš ko ti 140, al imam upola... A da su me redovno upisivali, verovatno bih ti parirao... :)

http://ih1.redbubble.net/image.11907026.4950/flat,550x550,075,f.jpg

7. Pa počinju u pola osam.

u pola osam?? majke ti? Kod nas počinju u osam... Al kad bolje porazmislim i bolje je vama, pre završite...
    Ma jašta. Već znam šta će biti sedeće sedmice...

8. @TheWaveRider

Šta ti trener kaže u vezi takvog buntovničkog života? U njegovo vreme nije tako smelo.

9. Moram da se pohvalim da sam u prvom polugodistu treceg gimnazije imao dva neopravdana do izbacivanja i oko 190 opravdanih, a da u drugom polugodistu nisam izostao nijedan cas.

10. @ provion
    Razume to sve trener, ima on i svoju decu, malo stariju...
    Doduše, i on je uvek bio virulentan, i kad počne priče iz detinjstva mi popadamo... Ovo sam čuo od njega...

11. ja ne mogu da vjerujem sa kakvim huliganima dijelim forum... nisam vas dostojna, jebiga

12. Ја једном реко професорки да има још 5 минута до краја а оно било 10! :Д

13. Ja ne mislim za sebe da sam huliganka, samo sam lenja u pičku materinu, ne mogu ujutro oči otvoriti nikako.. A uvrzla sam se u neke konflikte s razrednom, pa to nikako ne utiče pozitivno na razvoj događaja.. :D

14. Moja dženerejšn iznajmila topove, tako da ćemo imati pena parti u sred dvorišta. Ja idem samo da vidim taj seljacizam-fest. :D

Ja idem samo da vidim taj seljacizam-fest. :D

Najveca greska koju ces napraviti za te 4 godine skolovanja, veruj mi.

15. Hahahahahha. Što? :)

16. Plasim se da ces misliti da lazem ako ti iskuckam sve sto se izdesavalo na toj zurci u mojoj skoli :)
    To mi je definitivno jedan od TOP 3 provoda koja sam imao u zivotu :)

17. Pa, ovo je tema za hvaljenje. :)

18. Jel top zbog topova? hehe

19. A brate, ja na svakoj temi predmet sprdnje... :(( baš ste kvarni...

No Smorče, oču da čujem tvoje mišljenje - planirao sam za maturu, da to bude što je moguće jednostavnije, pa sad pitam jel trulo da nađem neku lepu majicu, ili je košulja (pa i sako) obavezna za maturu?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.