Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
btw, sta ti se desilo s leprikonom?
kladio se na pogrešan tim :)
имао опкладу са међедом, мада је добар улог био :Д
долазе и овде код мене, у августу http://www.frequency.at/
штета што ћу вероватно тад бити у сирбистану! ал ћераћу се ја са њима још, нећу се смирити док их не видим
je l to nešto ko Cirque du Soleil?
бич плиз, ја сам гастарбајтер, мислиш да знам шта је то? :Д
meni Cirque bolji od sistema ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fllDB3FK7pI
?
Мени томислав чоловић бољи од шабана
jebiga, svako ima svoje Šabane :)
pih, objavi sliku, a sise sakrije nekim kartonom...
barem je fin vrat...
Ćale jutos na pijaci, kao i svakog petka, kupio 7kg svežeg, domaćeg, kravljeg sira! Kakvo ludilo koliko je ukusan. Inače, ovaj Zlatiborski okrug i jeste poznat po odličnom siru i kajmaku, i drugim mlečnim proizvodima.
Ne znam da li je tačno, ali sam čuo sa se samo kod nas mogu naći komplet lepene... Ako to nemate tamo odakle ste, ne znate šta ste u životu propustili...
komplet lepinje sam jeo u Arilju, a komplet LEPENE mislim da nema izvan Vranjske doline :)
E sad, to su nijanse, znaš, dal' ćeš da budeš Srbin il da se praviš Englezom... :)) al to je to, veruj mi.
nema nigde drugo, lepinju bi lako našao, pretop je samo moča od mešanog pečenja, ali kajmak je ono što komplet lepinju diže iznad običnog fastfuda i prenosi je u olimpske visine... kako zagrizem prosto osećam kako mi se holesterol taloži na krvnim sudovima...
Ćuti, ništa mi ne pričaj. Srećom još sam mlad + sportista, pa mi se može. A pored pretoma i kajmaka ide i jedno jaje, pa se sve zapeče.
I ovo što se tiče kajmaka... Majka je lekar, obožavaju je seljani, i često joj donesu kanticu kajmaka. Ne možemo da se izborimo sa količinama, jer opet, ona je lekar...
Al zato ovaj sir što ćale kupi....au brale, i za doruča i za ručak i za večeru ga mogu jesti. Gotovo samog. A mleko, isto, svako jutro popijem po litar ipo što donese čovek svako jutro... Ma obožavam mlečne proizvode...
Ima u BG negde blizu Slavije neki kiosk sto prodaju komplet lepinju..
Jebo im pas mater, nije dobra kao one iz uzickog kraja,al je jebeno blizu..
Narokaju pretopa i prsute samo tako, mada mogli su se otvore za malo vise kajmaka..
A ja sam mislila da se nosi samo kafa, bombonjera, možda rakija ...
Одакле си, Вејв?
ne znam za te fensi beogradske dodatke - uvek sam jeo kod nekog lika što stavlja samo moču i kajmak, ali brale, kakva je to mešavina moče od jagnjeta do bika svega u njoj ima... visnula mi sad dzindza do pupka...
Ja mislim da nije to to...
Pa znaš kako, nemaju baš svi za to, pa donesu šta imaju, što sami proizvode za sebe ili za prodaju. Ma, to čisto znak pažnje i zahvalnosti. Stvarno je vole, jer je za sve uvek pokazala razumevanje i strpljenje. Nije što je moja, al zaista je tako....
Jebač, ja sam iz Bašte, Bajine Bašte.... lolololo.
Ti ono bi iz Kosjerića, jel?
Јес.
Јебем вас уста, сад ми се једе комплетара а у Чачку нема. Нисам јео годину дана, ако не рачунамо ону коју кева испече ал није ни за курац.