Moram nekome da se pohvalim

1. jebi se ti, ti iz Čačka odeš za sat vremena da nađeš kompletaru, a meni treba dva dana iz Vojvodine...

2. Al vi će te za neko vreme imati sopstvenu državu bole vas kurci. Axaxaxaxaxax

3. Šaljem vam brzom poštom, valjda se neće oladiti... lololo

Ja volim kevine lepene, jes da nisu kao kupovne komplet lepinje, al' ja turim samo kajmak, i meni ekstra!

4. Имам најближе у Пожеги, на неких 40 минута одавде. Али праву комплетару, у Чачку имају неке шугаве од којих ми се баца пегла.

5. pišam ja na državu u kojoj bukve ne rastu...

6. mislim da imam nekog svinjskog pretopa od djurdjevdana.. mogao bih da umesim neke lepinje, i da smrndzam neku kvazi komplet, cisto da me zelja mine..

7. Узми мало претопа и смути са јајима и кајмаком пре печења, буде лепше него кад га само додаш на крају.

8. Sve su ruže š'o su ove godine zasađene uspele! I dosta ih je procvetalo, cvet mnogo duže traje od onih ranijih što su kod lešnika. :) Da, našla sam neki novi korov, izgleda kao da je iz pakla izašao!

9. Samo sam čekala, mada sam mislila da će biti Brus. :D Dobro, i loza pustila izdanak, čak se i kruška oporavlja, mnogo je lep ovaj maj mesec. :)

10. pišam ja na državu u kojoj bukve ne rastu

Bosanci apruv

11. ae za lozu je sasvim druga prica...al nacice se neko da to kalemi...

12. al nacice se neko da to kalemi...

Jedna je već uspešno nakalemljena... Nisam sigurna da l' je trebalo da odgovaram. :)

13. TO!

tako treba....:)

14. Moram da se pohvalim da sam pobedio na međunarodnom konkursu za kratku priču, konkurs se održavao u NS, nekoliko stotina učesnika. :)

15. tako treba....:)

NAdam se da je vezano za kalemljenje. :)

Kul, Leri mađijo. x)

16. Рекла ми жена која је бурек-мајстор у бурегџиници да је бурек и са сиром! Дувајте га међеди, био сам у праву све време!

17. VEVERICE, RECI JOJ DA NEMA POJMA!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.