Moram nekome da se pohvalim

1. VOZAČKI. SAĆU PREGAZIM FACU I PODEREM MU DIPLOMU.

2. pozdrav kapoon
    cestitam na polozenom vozackom ispitu
    daj buksnu

3. Jos samo 100 000km i postajes vozac!

4. Ma šta je to. 20 puta do romanije lolo

Punjač, biće.

5. Imala sam malopre prvi deo modaltesta za A2 nivo nemackog, i imala sam samo jednu gresku.
    Bila sam najbolja od sve dece!!!!!

6. Imala sam malopre prvi

Sve osim modeltesta sam očeiva u nastavku.

7. Imala sam malopre prvi deo modaltesta za A2 nivo nemackog, i imala sam samo jednu gresku.
    Bila sam najbolja od sve dece!!!!!

bravo, najbolja si od sve dece!

8. Sutra idem u Bgd sa mamom i sestrom, čije su priče ušle u knjigu "Recepti za srećan život". Obe su učestvovale na književnom konkursu i, od oko 800 učesnika, izabrana je 51 priča. Njihove priče su u tih 51! :)
    Sutra je promocija i idem da ih obe gledam i da pucam od ponosa i sreće! ;D

9. VanGogo, to je jako lepo. Čestitam i sigurna sam da su priče zanimljive, jer imam poverenja u onoga ko ih je birao!

10. Toliko smo srećne! :D

11. Ako se zainatim, mogu da pronadjem bilo koga na netu sa nekoliko osnovnih podataka... Za sada sam sposobnosti proverio sa devojkama koje sam upoznao, kojima sam samo znao ime, skolu i tako neke sitne informacije iz totalno obicnog razgovora i sve sam ih pronasao. Ime, prezime, bracu, sestre, slike, pa cak i ako je sve na fb-u skriveno od slucajnih prolaznika. Anonimnost definitivno vise ne postoji
    ps. Ponovo citajuci ovo gorenapisano, bojim se da cu postati manijak. Ili vec jesam?!

12. i to manijak sa iluzijom veličine :)

13. Prosledi im naše čestitke Gogo!

A ti dokle_vise mirišeš na stokera.

14. A ti dokle_vise mirišeš na stokera.

U pravu si, ne bih to trebao da radim, samo fascinantno mi je a ujedno je i zabrinjavajuce to kako su sve informacije dostupne i kako vise nema sanse sakriti svoje podatke.

15. sutra u odelu na faks,posle na pivo ispred radnje.odelo mi super stoji,k'o da sam naftas burzuj.mozda se neka i zajebe sutra.
    http://www.acquisio.com/wp-content/uploads/2012/03/success-kid.jpeg

16. Srecno ti bilo :D

17. hvala :)
    ako se i ne zajebe neka,makar cu sa rajom piti pivo.i to u odelu :D win win situacija ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.