Prijava

VOZAČKI. SAĆU PREGAZIM FACU I PODEREM MU DIPLOMU.

pozdrav kapoon
cestitam na polozenom vozackom ispitu
daj buksnu

Jos samo 100 000km i postajes vozac!

Ma šta je to. 20 puta do romanije lolo

Punjač, biće.

Imala sam malopre prvi deo modaltesta za A2 nivo nemackog, i imala sam samo jednu gresku.
Bila sam najbolja od sve dece!!!!!

Imala sam malopre prvi

Sve osim modeltesta sam očeiva u nastavku.

Imala sam malopre prvi deo modaltesta za A2 nivo nemackog, i imala sam samo jednu gresku.
Bila sam najbolja od sve dece!!!!!

bravo, najbolja si od sve dece!

Sutra idem u Bgd sa mamom i sestrom, čije su priče ušle u knjigu "Recepti za srećan život". Obe su učestvovale na književnom konkursu i, od oko 800 učesnika, izabrana je 51 priča. Njihove priče su u tih 51! :)
Sutra je promocija i idem da ih obe gledam i da pucam od ponosa i sreće! ;D

VanGogo, to je jako lepo. Čestitam i sigurna sam da su priče zanimljive, jer imam poverenja u onoga ko ih je birao!

Toliko smo srećne! :D

Ako se zainatim, mogu da pronadjem bilo koga na netu sa nekoliko osnovnih podataka... Za sada sam sposobnosti proverio sa devojkama koje sam upoznao, kojima sam samo znao ime, skolu i tako neke sitne informacije iz totalno obicnog razgovora i sve sam ih pronasao. Ime, prezime, bracu, sestre, slike, pa cak i ako je sve na fb-u skriveno od slucajnih prolaznika. Anonimnost definitivno vise ne postoji
ps. Ponovo citajuci ovo gorenapisano, bojim se da cu postati manijak. Ili vec jesam?!

i to manijak sa iluzijom veličine :)

Prosledi im naše čestitke Gogo!

A ti dokle_vise mirišeš na stokera.

A ti dokle_vise mirišeš na stokera.

U pravu si, ne bih to trebao da radim, samo fascinantno mi je a ujedno je i zabrinjavajuce to kako su sve informacije dostupne i kako vise nema sanse sakriti svoje podatke.

sutra u odelu na faks,posle na pivo ispred radnje.odelo mi super stoji,k'o da sam naftas burzuj.mozda se neka i zajebe sutra.
http://www.acquisio.com/wp-content/uploads/2012/03/success-kid.jpeg

Srecno ti bilo :D

hvala :)
ako se i ne zajebe neka,makar cu sa rajom piti pivo.i to u odelu :D win win situacija ;)