Moram nekome da se pohvalim

1. I ja se kad obucem odelo (doduse, bez sakoa on me mraci), osecam kao najveci jebac na planeti, i tako po svadbama i saranama muvam sve od 12-52

2. dobio sam na poklon majicu na kojoj piše ''YORK NEW'', saće vikend, saće pičke heee

3. Manijače, da li ima američka zastava na toj majci?

4. naravno da ima, i godina proizvodnje 1974

5. Naucio njemacki! Nicht sprechen sie deutsch. Aaa!?!?

6. naravno da ima, i godina proizvodnje 1974

ТО ЗАВЕРА ЈУДЕОМАСОНА ДА ПОКАЖУ КАКО СУ РАЗБИЛИ ТИТОВУ ЈУГОСЛАВИЈУ АМАНДМАНИМА НА УСТАВ..

7. Odo sad na maturu... Taman da spojim sa sutrašnijm danom slavlje jer mi je sutra rođendan!
    Tako da, Vukajlijaši, ja častim turu... :)

8. Ајде сутра да му се одабере нештоо нема смисла рођендан је дечку!

9. Од све га по једно.

10. DASODABERE NEGO ŠTA.

11. ODABERITE MI NJU ZA RODJENDAN

12. RECI SVIM SVOJIM FRENDICAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    RECI SVIM SVOJIM FRENDICAMA!

13. A na tortu ne zoveš?

14. neznam koliko ima članova ođe ali i da nas je 10 000 znači da je svakodnevno oko 30 rođendana. Pa ti biraj 30 komada na dnevnoj bazi. A i srednju je završilo bar 50% članova tako da ovo hvaljenje spada u čist slatki limun.

15. A i srednju je završilo bar 50% članova

Јесте курац.

16. 10 000 чланова, 4 000 пише активно дефиниције, 2000 имају дефиниције које "нешто" вреде, а око 1500 има дефиницију која може да прође на насловну..

17. Uz'o sam srebro na otvorenom prvenstvu Republike Srpske u kik-boksu, disciplina kick light, teška kategorija.

JA SREBRNIŠEM!

18. kick light, teška kategorija

Teška kategorija, šutanje svetlosti :)

Čestitam majstore, nije to mali uspeh.

19. Ma prvi put radio, prebile me sudije negatinim bodovima jer sam prejako udarao, moglo je i bolje xD

Dva puta mi prijetili da će me diskvalifikovati xD

20. честитамо, скочко, тепачу!!! :)
    ја се тренутно спремам за 5. кју, аикидо. тако да за једно шес-седам година мож будемо колеге ;)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.