Moram nekome da se pohvalim

1. ja bi dao levo jaje za njega...

2. mos ziveti u autu koliko je.

3. Još ako je onaj pasatov 2.0 turbodizel, ima da mu troši ko vespa.

4. Kupovina španskog auta mi je ko pijenje japanskog vina.

5. dobar je sake, naročito kad ti ga posluži japančica u kimonu, a kad se nagne napred vidiš joj celu sisicu kroz dekolte...

6. proviron
    Kupovina španskog auta mi je ko pijenje japanskog vina.

ŠVABO PRAVIJO

7. Kile, fin autić. Za privođenje: nem' potrebe da iznajmljuješ sobu u hotelu.

proviron
    Kupovina španskog auta mi je ko pijenje japanskog vina.

Provirone, kako te ne umori da redom hejtuješ i zakeraš jbg... kad ostariš postaćeš onaj namrgođeni uštirkani đed koji pipa redom hlebove na rafu i mrko gleda omladinu naul'ci. ;-) Da si žensko, definitivno bih ti preporučio da budeš nastavnica srpskog. Neudata. lolo Ovako: pronađi svog internog Batu Gugija i.... jebi nešto. ;-)

8. Da li je moguće da ljudi u kojima sam saveznike video ovako meni leđa okreću?! Eto, sad mi je Paninaro jedini saveznik na sajtu...

9. Čuš, okreću leđa, ja te volim ko najrođenijeg zato se i šalim s tobom!

10. Gde da nađem u ovoj zemlji taj sake?

11. Nemam pojma, meni su ga svojevremeno donele japanske umetnice na IMAF festival. Malo mi bilo neobično što ga greju pre ispijanja, ali mi posle bilo jasno kad sam popio hladan...

12. Bruce
    Čuš, okreću leđa, ja te volim ko najrođenijeg zato se i šalim s tobom!

Ово је већ цинизам који вређа моју ионако слабу интелигенцију. :(

13. Ma volimo mi tebe provi.

14. Ti stvarno tako misliš ili me zajebavaš? Nije lepo trolovati matorog čoveka. Ja se zaista šalim samo sa ljudima koje cenim, poštujem i volim jer znam da se neće uvrediti i da neće shvatiti ozbiljno.

15. моју ионако слабу интелигенцију. :(

Khm, da li misliš da je ozbiljan? :)

16. otkud znam šta mu je standard, možda sam po njemu i ja negde u proseku...

17. Ma kakvi, lik je hipster sa Filozofskog, dovoljno pronicljiv :)

18. Rejvenko, šta ti misliš: zbog čega uopšte i koristim patišpanj rečnik ako ne zbog maskiranja manjka sive možda mase? Avaj, svejedno me provališe ljudi, tako da je to sad no-win situacija. :(

19. hipster sa Filozofskog

svaki drugi čovek kojeg upoznam...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.