Obijao sam bradurinu, konačno. Morao sam jer idem na PRELO da ZAPJEVAM. Zato sam ostavio BRKOVE koji mi stoje da susereš...ima KNINJANKE da luče ceđ i vlagu niz nogavice kad me vide.
Ne kačim ja te fotke ovde, ali taman ovi što smo zajedno JEBALI U RČOVE za vikend znaju kak'u sam viskoznu bradurinu im'o...sasam je oribao i BRCI žare.
VOLE ŽENE KAD BRKOVI ŽARE
VOLE MIRIS PIVE I CIGARE
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To ni u snovima.
Obijao sam bradurinu, konačno. Morao sam jer idem na PRELO da ZAPJEVAM. Zato sam ostavio BRKOVE koji mi stoje da susereš...ima KNINJANKE da luče ceđ i vlagu niz nogavice kad me vide.
KRAJIŠNICI, ĐEĆEMO NA PRELO?
Bez fotke ne verujem.
Frenki, seoski učitelj lololo
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH
+1
Ne kačim ja te fotke ovde, ali taman ovi što smo zajedno JEBALI U RČOVE za vikend znaju kak'u sam viskoznu bradurinu im'o...sasam je oribao i BRCI žare.
VOLE ŽENE KAD BRKOVI ŽARE
VOLE MIRIS PIVE I CIGARE
Žare i Goci JEBU.
Ona najgrđa verzija. :)
Frenki drži nastavu u "Zlatnom Burencetu"...
Idemo dalje deco :))))
Rešila sam problem! Ou jea!!!
tačno 15 dana bez cigarete,ugojila se 4,5 kg i odlično mi stoji...jeeeee
\m/ jea :D
Lep sam danas... I loži se ženski rod na mene.
svaka čast,enemy....danas je znači tvoj dan...
Čestitam svima koji su lepi, zdravi i debeli :))))
a da znaš kako mi lepo stoji,čak mi i sise porasle malo...tesan mi brushalter...
Е, то је добро! Лијепо је кад има мало да прелива :)
Ја с друге стране чекам да се отопи овај снијег, да пичим јутарње трчање не би ли скинуо шлауфчић што сам преко зиме набацио.
Toooooo ljubavi!!!
Tačno 5 mjeseci i 2 dana bez cigara, ali ne nosim brushalter, pa džaba sve...
sad samo ljulja...nema šanse da zapalim više,nego ću da nabacim još 3-4 kila,samo ima da puca...
dub, ovo ti treba! :)
http://www.japanprobe.com/wp-content/uploads/2008/11/men-bra.jpg
šta je bre ovo,lemaja!?