Najpametnije moguće razmišljanje roditelja, uopšte nije bapsko.
Pridružujem se čestitkama, da sve bude u najboljem mogućem redu, i da bude još koje bebče :)))
Danas sam uradila nešto što sam mislila da nikad neću. Bila sam u gradu i pošto mi se pila kafa, jer sam se umorila od hodanja, ušla sam u neki kafić. I popila kafu. SAMA.
Moram da se pohvalim da za sat vremena imam 11 ocena na definiciji a za pola sata 75 ocena na posteru...ili je pak trebalo da se izjadam pa sam promašio temu..?
Mi tako hvatamo njih, i tek kaže mi ovaj kolega - e, a da ja uzmem kanapčić, pa da ih vežemo, i da one tako lete, a mi ih šetamo ulicom? Ajde.
Ljudi moji, vi niste svesni koliko sam se ja smejao kada sam video da držim kanapčić na čijem je kraju buba koja leti i održava ga, a ja se šetam ulicom i slušam kako se ljudi smeju i ne veruju tome što vide. Nikad bolje provedenih 20 minuta!
Ja danas na koncert Van Gogha, i neka cura me dirnu otpozadi i ja se okrećem, a ona po dlanu piše slova SMARKO i ja ono JESTE, ODAKLE TI TO, KOJA SI TI, a ona mi kaže MA JA BEZ VEZE, mislim da nema nalog, nisam je dobro čuo jer mi uši i sad zvone, a ne tada...
Ali mi je drago što me neko prepoznao po vukajliji :)
Upoznah Milicu Dholl, nikšićko magare trkačko, slikali smo se, mislim da sam najljepši trenutno....
Samo da je živo i zdravo, sad ja kao neka baba
Najpametnije moguće razmišljanje roditelja, uopšte nije bapsko.
Pridružujem se čestitkama, da sve bude u najboljem mogućem redu, i da bude još koje bebče :)))
Auuu,Ox će biti tataaaaa!! :))))
Čestitam od srca :)))
Moram da se pohvalim da sam prevela lekciju za 10 minuta,usput sredila sobu,istovremeno se kuckala na forumu i ispekla ćufte! :)))
u ćufte,gogo,sad bi mi legle...
Danas sam uradila nešto što sam mislila da nikad neću. Bila sam u gradu i pošto mi se pila kafa, jer sam se umorila od hodanja, ušla sam u neki kafić. I popila kafu. SAMA.
Ja sam hteo nesto da se pohvalim, ali posle ovakvog briljantnog poteza Penzionerke, nema nikakve svrhe. Rispekt!
Zajebavaš ti mene Džeri, a?
prva definicija na naslovnoj :)))
pocupala sam obrve jebote!
Moram da se pohvalim da za sat vremena imam 11 ocena na definiciji a za pola sata 75 ocena na posteru...ili je pak trebalo da se izjadam pa sam promašio temu..?
Omasio si temu!
Ovo je tema o mojoj sposobnosti da odlicno ocupam obrve! :)
promeni nik u Čupka :)
jano,trebaće mi pomoć...
kosmopolita samo kazi.
Moram da se pohvalim da sam se danas zabavio jako jako dobro na jednu dečju glupost, tako da kažem. Naime, ja i kolega sa ćaletovog posla smo došli na jednu sjajnu ideju dok smo lovili tako bube iz dosade u dvorištu. Gundelj je u pitanju, kako je neki znaju još - prdibuba.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/96/Feldmaik%C3%A4fer_(Melolontha_melolontha)_w_3.jpg/800px-Feldmaik%C3%A4fer_(Melolontha_melolontha)_w_3.jpg
Mi tako hvatamo njih, i tek kaže mi ovaj kolega - e, a da ja uzmem kanapčić, pa da ih vežemo, i da one tako lete, a mi ih šetamo ulicom? Ajde.
Ljudi moji, vi niste svesni koliko sam se ja smejao kada sam video da držim kanapčić na čijem je kraju buba koja leti i održava ga, a ja se šetam ulicom i slušam kako se ljudi smeju i ne veruju tome što vide. Nikad bolje provedenih 20 minuta!
Moram da se pohvalim da za sat vremena imam 11 ocena na definiciji a za pola sata 75 ocena na posteru..
slucajno sam video, inace slicno bi napisao.
Meni je jednom palo na pamet da uznem komarca i oderem ga, odvojim rebra, srce i sve ostalo da odvojim i stavim u zamrzivac i da to ponesem za 1 maj.
Ja danas na koncert Van Gogha, i neka cura me dirnu otpozadi i ja se okrećem, a ona po dlanu piše slova SMARKO i ja ono JESTE, ODAKLE TI TO, KOJA SI TI, a ona mi kaže MA JA BEZ VEZE, mislim da nema nalog, nisam je dobro čuo jer mi uši i sad zvone, a ne tada...
Ali mi je drago što me neko prepoznao po vukajliji :)
Upoznah Milicu Dholl, nikšićko magare trkačko, slikali smo se, mislim da sam najljepši trenutno....
Dobio sam drugu ćerku noćas u 01.45, zove se Sara i ima 54 cm i 4300 grama. Srećom, liči na majku!
Uz prigodan avatar da bidnem prvi vukajlijaš koji će čestitati. :)
Nek je živa i zdrava, čestitam!