Konacno i meni da padnu neke djengi u ruku bez da radim... :) Iz NIKUDA dobih poziv od strica sa sela, da je posekao jedan deo moje sume i prodao, te da dodjem i pokupim par stotina ajvara.... hip hip hurrey!
Sad muneš na neku dojavicu Džankijevu, iz 2 u 1, pa da bude "kotile se, množile se..." :)
E da, našao sam naočare za vid koje sam šatro izgubio, tako da prethodno raspisani konkurs za ženskog vodiča, na koji su se nedobrovoljno prijavile NatNat i Hipnos, pada u vodu :)
Iako sam "sinoc" (jelte, malo se oduzilo) pomesao razna pica, koja ne treba mesati ni u slucaju ozbiljne demencije, uspeo sam da odrzim obecanje kevi i odvezem pudlu, koja se pretvorila u medveda, na sisanje, pa sad bauljam. Valjda je i ovaj nebitan uspeh bitan za temu. lolo
Danas sam pomogao baki da ode u crkvu i nahvatao me pop da premestam sto sa ikonama, ja i neka zena smo vatali pravac sa oltarom dok nas je pop navodio, namestili smo ga jebali smo mu kevu. Dinar nam nisu dali a uvode podno grejanje. Crkva se nije promenila.
Profitirao sam od ovog baga, valjda jedno vreme nije mogao minus da se udari, pa sam zato na prosečnoj defki dobio odličan skor :)
Mada, slabo je ocenjena.
Pa jer me je zakinula za ocenu, ko je jebe, neću da ćutim dok me jebucka... Bože zdravlja da je hetero. :)
Ma imam i osnova za žalbu u krajnoj liniji...
Konacno i meni da padnu neke djengi u ruku bez da radim... :) Iz NIKUDA dobih poziv od strica sa sela, da je posekao jedan deo moje sume i prodao, te da dodjem i pokupim par stotina ajvara.... hip hip hurrey!
Sad muneš na neku dojavicu Džankijevu, iz 2 u 1, pa da bude "kotile se, množile se..." :)
E da, našao sam naočare za vid koje sam šatro izgubio, tako da prethodno raspisani konkurs za ženskog vodiča, na koji su se nedobrovoljno prijavile NatNat i Hipnos, pada u vodu :)
uradi one pletenice uz glavu i moćićeš da muvaš ribe na fazon: e ćao ja sam snup dog
stvarno ti kažem, predražinjo
Pet bez greške na pismenom delu popravnog iz matematike! FAKJEAAAAAAAAAA!
bra'o decxko. :)
fak, kad ću ja da položim prijemni, da skinem bedu s vrata...
Svaka čast! Trud se isplatio :) A kad ti je usmeni?
Hahahahah, uspeh neuspeha. Bravo! :D
tako je Prankozi...aj dalje :)
Uspeh pranče :)
uplatio 2 meseca ktitora
Iako sam "sinoc" (jelte, malo se oduzilo) pomesao razna pica, koja ne treba mesati ni u slucaju ozbiljne demencije, uspeo sam da odrzim obecanje kevi i odvezem pudlu, koja se pretvorila u medveda, na sisanje, pa sad bauljam. Valjda je i ovaj nebitan uspeh bitan za temu. lolo
Btw, ja se nisam sisao mesec i po.
Danas sam pomogao baki da ode u crkvu i nahvatao me pop da premestam sto sa ikonama, ja i neka zena smo vatali pravac sa oltarom dok nas je pop navodio, namestili smo ga jebali smo mu kevu. Dinar nam nisu dali a uvode podno grejanje. Crkva se nije promenila.
Profitirao sam od ovog baga, valjda jedno vreme nije mogao minus da se udari, pa sam zato na prosečnoj defki dobio odličan skor :)
Mada, slabo je ocenjena.
Научио Десперадо интро на клавиру од Иглса.
Svaka čast! Trud se isplatio :) A kad ti je usmeni?
Ponedeljak. :) Pokazala mi je profesorka kako izgleda, lakši je od pismenog. :)))
Usmeni je uglavnom samo formalnost u odnosu na pismeni, tako da nema razloga za brigu ;)
Ma i ne brinem, naučio sam, samo još ruski da preživim... :)
A imaš i ruski? Pa dobro, biće to ok :) Kad si iz matematike dobio 5, ne bi ni taj ruski trebalo da bude problem :)
Imam, imam... Posvađ'o se sa profankom poslednjeg dana pa me roknula...
Neće valjda. :)
Uuu, pa gde nađe poslednjeg dana... :) Neće, neće, profesorke više gotive momke od devojaka ;)
Pa jer me je zakinula za ocenu, ko je jebe, neću da ćutim dok me jebucka... Bože zdravlja da je hetero. :)
Ma imam i osnova za žalbu u krajnoj liniji...