U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jeste, mason, samo im jos ja trebam... polazem vozacki ispit, posto srpska dozvola ni za kurac ne vazi ovde, neko im valjda reko kako panduri odredjuju ko ce i kako da polozi u srbiji. pa moras jedno pola sata da vozis, da vide dal umes da vozis i da postujes pravila.
a ja budala nisam zamenio u irskoj, tamo nije moralo... inace ne bi morao da polazem ovde :)
Koji si ti nesrbin ustvari.
Smuvao sam ribu koja je fotomodel i koja se pojavljuje u spotu Sandre Afrike OPAAAAAAA! :D
Photo or didn't happen.
Oćeš da ti dam pass mog fejsa pa ti uđi tamo i provjeri? :D
Jok, time ugrožavaš sebe a ja baš volim da pravim dar-mar. :) Samo ti baci fotku vas dvoje da možemo da ti verujemo, ovako je samo puko hvalisanje.
Okle mi fotka, leptijebem, kad smo se sinoć skontali? xD
Iznenađuješ me :D
Daj broj.
Ae, napravi je večeras pa je okači ovde. Znam da 'oćeš. :)
Гледај скочка са смајлијима ко мало ђете. Види се да си срећан xD :D :P
Normalno da je srećan. I ja bih bila srećna da sam pored takve ribe. :)
OPAAAAAAAA IDEMO LUDILOOOO :D
Na današnji dan, pre tačno 5 godina, registrovan je član pod brojem 1677 i nick-om "Kurd" na sajtu www.vukajlija.com. :-)
Sve ostalo je historija :D
Pa, lepo. :) Jedva čekam da dođe Maj pa da se i ja pohvalim. :)
Изашла коначно реклама коју смо снимали пре месец дана...
http://vimeo.com/53926777
prešla iz plavuša u crnke:DDD svidja mi se BAŠ:))
aaa
na mom faksu ako daš krv, besplatna prijava ispita u januaru
ušteda - dvije tisuće
hvala, filozofski fakultetu!
(ps. ipče, valjda vidiš ovo)
sram vas bilo filozofi što trgujete krvlju :)