100 stvari koje ne smeš da nisi uradio pre nego što umreš

  1. E sry Frenki, jas mislijo da je to Vehbijina dužnost!

    Trebali bi on i ja zajedno to da sredimo... Nema veze, nabrajajte vi biće više materijala. Sažećemo ga nekako. :)

  2. Ok onda, da voziš Varburg al' onaj klasični na ulju pa da purnjaš po Briselu...

  3. Caro imaš u prvom postu sabrana dela. Kad bude stoja, onda će Frenki novu temu da čarabucne za izazov, uspehe, neuspehe, kurčenja. Ali ja ću se sada testirati ne da mi đavo mira.

  4. Da sa ortacima iscepas 10-12 m drva, uz pivo i rostilj.

  5. Vehbija Ćoralić

    Caro imaš u prvom postu sabrana dela. Kad bude stoja, onda će Frenki novu temu da čarabucne za izazov, uspehe, neuspehe, kurčenja. Ali ja ću se sada testirati ne da mi đavo mira.

    Znam šta ima u prvom postu nego msilim da ima maetrijala da se nakupi 100tka. Ma dobri nidje žurba kad vam se da, ali šta vredi da se kurčim i serem kada nema 100 razloga za život.

    Druga stvar, trebali biste da uvedete neku rang listu tipa testa, pa ako recimo imaš 20/100 onda si jebena gejina i pipkaš papin čmar, ako imaš 40/100 onda moš pustit kera da ti popuši, 60/100 ti si TATABRADA, 80/100 da ti si faca jebi se i na kraju neka šema 100/100 jedino ti preostaje da sam sebi popušiš, tako nekak....

  6. Druga stvar, trebali biste da uvedete neku rang listu tipa testa, pa ako recimo imaš 20/100 onda si jebena gejina i pipkaš papin čmar, ako imaš 40/100 onda moš pustit kera da ti popuši, 60/100 ti si TATABRADA, 80/100 da ti si faca jebi se i na kraju neka šema 100/100 jedino ti preostaje da sam sebi popušiš, tako nekak....

    Ja ga jebem ko je ovde preso preko 40.

  7. pa to ti kažem, samo predlog, neka max broj poena bude 30-40, nebitno

  8. Mnogo dobar predlog... napravićemo klasifikaciju od ogromne pičketine do samo pičkice. Jebiga, nema ovde baš nekih lajfera koji su ne znam šta uradili...

    Pičkica će biti visok rank. :)

  9. lololololo, jedva čekam da postanem pičkica!!!

  10. da ishejtuješ rendom moderatora po svim defkama

  11. Имам 13, али скако сам банџи, то важи два. Тако да могу да добијем ранк пичкица, али не и пиздуретина. ПИЗДУРЕТИНА је најнижи ранк.

  12. 60/100 ti si TATABRADA

    E, Caro, ti si me već tako krstio. :)

  13. ПИЗДУРЕТИНА је најнижи ранк.

    Da. Sem onih koji budu lagali da su ne znam šta sve uradili, a mi znamo da nisu mamuimjebem nolajfersku...oni će biti TOŠE PROESKI.

    da ishejtuješ rendom moderatora po svim defkama

    To bi trebalo da spušta rank, pošto onaj ko se boji moderatora može da teži samo ka PIZDURETINI, a nikako ka PIČKICI.

    Jebote, ja sam se popeo na bandži i nisam smeo da skočim...šta mi to radi sa rankom? :)

  14. Ima 89 čini mi se, još bih ja vadio odatle, a ne znam da li bih na silu nešto dodavao... Slobodno pvt, svi smo upravni odbor. Predlažem da ne smeš da si umro ako nisi ždrao do trenutka kada nisi morao ni da povraćaš - hrana više nije mogla da stane, i sama je puzila napolje iz grkljana.

  15. Predlažem 5 kategorija:

    1.Snishodljiva neljudska pičkica kojoj je keva podvrćala nogavice od farki kada ga je slala u osnovnu a tašna mu je smrdela na ribu jer je debil u njoj držao sendvič

    2.Mlaki prdež pičkica - bolje da je umro jer je svojim radom doprineo samo da smrad ne ostane kod kuće

    3.Seoska pička pošto jelte napustio je kuću 10 puta i jebo seosku pamelu u nekom jarku

    4.Dobra pička - ne previše kul da bi bio seljak a opet dovoljno suptilan da ostane pička

    5. Tetrapička - Super baja koji laže ko najgora piča ujedno i pobednik!

    Namerno ovako da se pičakam ne isplati da lažu!!! Nešto u tom fazonu jel ako ispadne kul pička onda je moćan a to ne dozvoljavamo!

  16. Jebote, ja sam se popeo na bandži i nisam smeo da skočim...šta mi to radi sa rankom? :)

    Ne znam šta ti radi srankom, ali ti je fioku zgaćama blagoslovilololo

  17. Da povraćaš, kenjaš, pišaš i slušaš Death. Istovremeno.

  18. Мени рекоше да неам ја толка муда, него да имам у подсвести прикривене суицидне намере па ме зато ложи то скакање и не зентам од тога. ја их отерам у курац са све психологијом, реално скочио сам пуко за то три и по сома смем се курчим. Ко није никад смуво рибу сам, ал не да она њега првог цима и зрачи, па он да покупи на готово, добија казнене поене. То ми поништава оно за банџи лололо.

  19. Znači da dobiješ dijareju i teško trovanje hranom od piva na svirci ?

  20. Može i tako. lolol
    EDIT: Čekaj, "teško trovanje hranom od piva"?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.