Vaša najluđa seksualna iskustva

1. Јебеш ме сад? Али види, то је било пре 6 година. Данас је никад лепши и здравији, да ти кажем искрено.

Nisu muda napravljena da izdrze niske temperature, al prostata je tu najvaznija.

2. Niko ne pominje sado-mazo, u dlakavom kostimu, lateks - to je više čudno...

3. Najštujem svoje jebačke podvige na JEBANJU.

Smare, što si skroman, drkica u busu je super.

4. nema javia. On me je iznenadio u triling temi. Mora da ima neka dobra iskustva.

5. Ja imam jednu dobru erotsku pricu. Hoce biti spem ako je ovdje objavim? Ja pisao!

6. У Хајату на матури у вц-у за инвалиде. Толико сам био поносан да ми дошло после сам себе да јебем.

7. Aj cepaj ako nije duga

8. Erotske priče - možeš svakakve bolesti da napišeš...

9. Aj cepaj ako nije duga

ево први воајер се открио.

10. Auuu sve teoretičari, držači sveća (svećnjak) i SF pisci. Cara je najveći jebač još jednom je dokazano.

11. Курац! Не стављај мене у исти кош са теоретичарима. Мени стаж иде веж 12 година.

12. Izvini Dankane. Ti i Cara ste zakon.

13. Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".

14. Ja sam jednom daaaavno jebao u slagalici u kvalifikacijama a za one koji su pitali za emisije jebo sam i u cetvrtfinalu juce i danas...Polufinale je 2-4 aprila ali, dosta spama.

Jednom mi je riba drkala ispod pokrivaca dok je njen brat bio u sobi i cackao nesto na kompu

15. Lord Triša

Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".

Nema potrebe.

16. ja sam jebo u pičku....

17. Ја сам нокаутирао девојку јер је тражила да је ударам док је јебем.Ни мало ми се то није свиђало ,само сам хтео да трсим ,а л она навалила.Па сам почео са слабим па све јачим ,јер КУЧКА не може да се јебе нормално.И у једном тренутку ми пукне филм , одвалим је она заколута очима и онесвести се , ја сачекао мало да видим да је нисам убио можда (добро серем нисам то помислио али сам се забринуо :)) и кад се освестила и рекла да оће опет устао сам и отишо.Јебеш то...

18. Ja sam jednom mrtav pijan drkao na ulici...

19. ahhahahahha laki care!!!

a inace ja ne vjerujem sta je lik rekao :D

cernogod
    Dakle, iskustva.
    Ja sam jedanput jebao u dvoristu jednog coveka

lololo umirem!!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.