U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nisu muda napravljena da izdrze niske temperature, al prostata je tu najvaznija.
Niko ne pominje sado-mazo, u dlakavom kostimu, lateks - to je više čudno...
Najštujem svoje jebačke podvige na JEBANJU.
Smare, što si skroman, drkica u busu je super.
nema javia. On me je iznenadio u triling temi. Mora da ima neka dobra iskustva.
Ja imam jednu dobru erotsku pricu. Hoce biti spem ako je ovdje objavim? Ja pisao!
У Хајату на матури у вц-у за инвалиде. Толико сам био поносан да ми дошло после сам себе да јебем.
Aj cepaj ako nije duga
Erotske priče - možeš svakakve bolesti da napišeš...
ево први воајер се открио.
Auuu sve teoretičari, držači sveća (svećnjak) i SF pisci. Cara je najveći jebač još jednom je dokazano.
Курац! Не стављај мене у исти кош са теоретичарима. Мени стаж иде веж 12 година.
Izvini Dankane. Ti i Cara ste zakon.
Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".
Ja sam jednom daaaavno jebao u slagalici u kvalifikacijama a za one koji su pitali za emisije jebo sam i u cetvrtfinalu juce i danas...Polufinale je 2-4 aprila ali, dosta spama.
Jednom mi je riba drkala ispod pokrivaca dok je njen brat bio u sobi i cackao nesto na kompu
Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".
Nema potrebe.
ja sam jebo u pičku....
Sučim?
Ја сам нокаутирао девојку јер је тражила да је ударам док је јебем.Ни мало ми се то није свиђало ,само сам хтео да трсим ,а л она навалила.Па сам почео са слабим па све јачим ,јер КУЧКА не може да се јебе нормално.И у једном тренутку ми пукне филм , одвалим је она заколута очима и онесвести се , ја сачекао мало да видим да је нисам убио можда (добро серем нисам то помислио али сам се забринуо :)) и кад се освестила и рекла да оће опет устао сам и отишо.Јебеш то...
Ja sam jednom mrtav pijan drkao na ulici...
ahhahahahha laki care!!!
a inace ja ne vjerujem sta je lik rekao :D
Dakle, iskustva.
Ja sam jedanput jebao u dvoristu jednog coveka
lololo umirem!!!