U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ništa se njima nije omaklo, ništa oni nisu slučajno gađali, pa ni onu kinesku ambasadu. Mi smo im pali kao kec nadeset, generalna proba pred Avganistan i Irak. Mi smo bili poligon, jer se Slobodan mnogo kurčio.
A ti stvarno veruješ u te priče iz brijačnice da su svi prodali i uzeli po 100 milona?
pa srbija bi bila eldorado da je tako...ej bre, 10 hiljada po 1 milion je 10 milijardi..ako se razumem u matiš a razumem se..
a zamisli 100 ili 200 hiljada....
Ne, nego prosto se bojim da sranja na Severu Kosova, Pazaru, Bujanocu i okolini, Republici Srpskoj ne mogu mirno da se reše. A jesam patriota. Šta je tu loše?
ne pravite agresije po kosovu pa neće biti rata
Ovo je taj momenat.
Kada Srbin kaže za sebe da je Srbin, a drugi Srbin ga zbog toga smatra budalom.
To je taj momenat.
Molim te, Borko, pročitaj moj post ponovo i obrati pažnju na velika slova napisana tamo gde ne treba.
Molim te ponovo, Borko, obrati pažnju na Call of Duty i Battlefield.
пун ми к*рац вас што седите испред задруге или на нету, пијете пиво и маштате о неком рату у будућности у коме ће млади да гину и освете ваше поразе јер не можете дотле да се помирите са тим да сте питцхкетине
Demogode jako mi ideš na nerve. Ali jako.
Treba neko da te banuje jer si dupli po peti put
5 x 2 = 10
Јавио, све је то у реду, али колико је било паметно да наши пилоти у старим авионима крећу на НАТО флоту и изигравају камиказе? Јесте то питање части, али ми смо погубили пилоте који су могли да подучавају нове људе.
Наравно, када си у ситуацији кад ти је живот у опасности, а још кад је у питању повређен национални понос, ниси ни свестан шта можеш, а шта не можеш, шта смеш, а шта не смеш, али која је сврха ићи добровољно у унапред изгубљену битку, односно у битку у којој само можеш да погинеш.
Свако од нас би јурнуо на Космет макар са обичном мотком, ако већ нема неко ватрено оружје, да млати Шипатре и војнике ЕУЛЕКС-а, ако бисмо имали поприлично велику подршку Руса што се тиче против ваздушне одбране и авијације. Али пошто Русе боли курац да ратују за Србе, а ми немамо војску, зашто би обични људи јурили у рат? Са чиме да ратујемо?
Demogode jako mi ideš na nerve. Ali jako.
Treba neko da te banuje jer si dupli po peti put
Butthurt.
фендер први пут написао нешто колико-толико смислено, фала кур*цу
https://www.youtube.com/watch?v=CoK1PzbO7Y4
Sa ovim moram da se složim. A, ratovali bismo transparentima - mi smo veoma kreativni po tom pitanju. Još ako je neka vrcava doskočica u pitanju, onda nema zime.
Fendere, jel me pitao neko da li hoću da me bombarduju? I šta sam trebao da bežim na Tajland?
neozbiljni se ili se ne razumemo...
BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE
javio, zar ne reče ti nešto da gubiš samo ovde vreme sa nama pičkama, izrodima, lelemudima što visimo na kevinim sisama?
A da krenu šiptari s kosmeta da uzimaju Niš?
To je pitanje, da li ideš iz Bg za Niš ili iz Čačka ili iz Kosjerića?
Ili lepo čekaš da dodju u Bg?
ја бих продо шиптару кућу, боли ме курац, боље да узмем паре него да ме убије