Borko, bre - vidim da nisi glup i da si tokom svohga veka na ovom sajtu pisao dosta pametnih stvari, tako da ću tvoje nerazumevanje mog posta shvatiti kao posledicu umora i toga da ti se najverovatnije spava, jer je ponoć skoro.
smara to drvljenje kurca pričama OVAJ BI RATOVAO A OVAJ NE BI
otkud znate šta nosi vreme. možda se iznenadite a možda i razočarate.
ne garantujte za nikoga osim za sebe
Izvini zbog ovoga što ću ti sada napisati, ali bolje je probudi nečim drugim, ako me razumeš. Mislim, bolje je po tebe, barem neće da ispizdi što je budiš.
Ostajte mi zdravo...voleo bih za 10 godina da popričamo na istu temu...
Zašto deset godina, kada možemo i iduće godine - i ovako i onako će sve i dalje biti isto: ti ćeš živeti od stare slave, mi ćemo cimati keve da nam brišu dupeta i žicaćemo se za po koji dinar da kupimo unuče, jedino unuče koje ćemo imati.
Demigod, došo Cara pa sam ostao...on se ne uklapa u taj opis za razliku od tebe...
Piše post na Puji kako jebe Šiptare kurcem u pičku.
Ajd opet
da krenu šiptari na niš, čekate ih u beogradu?
Demigod, došo Cara pa sam ostao...on se ne uklapa u taj opis za razliku od tebe...
Uuu, kako si me sjebao sada, nabio si mi ga do balčaka. Nema šta, razbijaš iz fotelje uz pomoć tastature. Sada si ovim potezom i Krajinu spasio.
Demigode, nisam te razumeo. Pojasni molim te.
Jebi ga, neću rat, ali drugi hoće.
što da čekam kad ima prodaja preko neta
Borko, bre - vidim da nisi glup i da si tokom svohga veka na ovom sajtu pisao dosta pametnih stvari, tako da ću tvoje nerazumevanje mog posta shvatiti kao posledicu umora i toga da ti se najverovatnije spava, jer je ponoć skoro.
smara to drvljenje kurca pričama OVAJ BI RATOVAO A OVAJ NE BI
otkud znate šta nosi vreme. možda se iznenadite a možda i razočarate.
ne garantujte za nikoga osim za sebe
to je kao kada si osumnjičen za krađu sa još par lica a znaš da nisi ukrao.
ne možeš nabediti tek tako
to je kao kada si osumnjičen za krađu sa još par lica a znaš da nisi ukrao.
ne možeš nabediti tek tako
Mogu da te sumnjiče, ali ne i da te osumnjiče!
Koliko god omaložavali ovo ova reč ima težnu.
Ja znam ko je javio. Bar mislim da znam.
ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE
Vrlo verovatno si u pravu, ionakonsvako jutro ustajem u pet. I idem da spava. Pozdrav svima vama i vašima, ja odo da probudim ženu svojim hrkanjem
Izvini zbog ovoga što ću ti sada napisati, ali bolje je probudi nečim drugim, ako me razumeš. Mislim, bolje je po tebe, barem neće da ispizdi što je budiš.
Ja idem da probudim kevu da mi podgreje musaku, gladan sam.
MULO JEDNA
Ne u smislu da bude rata, nego kad budee imali svoju decu..
одо тражим кеви паре да платим нет како бих мого да расправљам са ратним ветеранима на нету иако не знам да гађам из хаубице
Pozdrav javio brate napaćeni.
Samo da znaš da si ti za mene sa intereneta ono nešto.
Što se poštuje i ceni.
Zašto deset godina, kada možemo i iduće godine - i ovako i onako će sve i dalje biti isto: ti ćeš živeti od stare slave, mi ćemo cimati keve da nam brišu dupeta i žicaćemo se za po koji dinar da kupimo unuče, jedino unuče koje ćemo imati.