Prijava

otkud znate šta nosi vreme. možda se iznenadite a možda i razočarate.
ne garantujte za nikoga osim za sebe

Баш то.

Јавио, вероватно се не разумемо. Ја сам мислио да ти причаш за неки рат овде на Балкану. Нпр. зашто бих ја јурио у Босну да ратујем за Србе у Републици Српској која би хтела да се прикључи Србији, ако знам да би НАТО одмах кренуо да бомбардује положаје српске војске, а ми не бисмо имали чиме да се одбранимо. А и више се не ратује пушком него авијацијом и ракетама. У Украјини НАТО не сме да се меша, па Руси и Руси унијати могу да се макљају међусобно. Ови из НАТО-а нису ни помислили да бомбардују Крим или Новорусију, а за било какво веће пушкарање у Сарајеву или Бањалуци опет би бомбардовали Србију и Републику Српску.

A da krenu šiptari s kosmeta da uzimaju Niš?

Морали би прво да прођу Лесковац или Куршумлију. А пар наших одреда нпр. жандармерије (не мора војска) би могло да гања Шиптаре до Тиране, само да се не меша НАТО, тј. ЕУЛЕКС. Сад кад би НАТО отишао и пустио нашу војску и полицију, очистили бисмо Космет за пар месеци, под условом да им ови не оставе никакво наоружање. Уствари, пошаљи им Лазареву гарду под пуном војном опремом, Космет би пливао од шиптарске крви. Срби кад се разјаре, кад кољу, не знају где бију. Сети се како је 5000 Срба, урнисало 50 000 Турака на Мишару и Иванковцу.

Cara™

Pozdrav javio brate napaćeni.
Samo da znaš da si ti za mene sa intereneta ono nešto.

Što se poštuje i ceni.

Nekada je skriptama obarao sajt, a sada piše komentare za gej sekciju Erotskog dodira. Još jedan ideal detinjstva moga je prigrlio sunovrat.

a sada piše komentare za gej sekciju Erotskog dodira

Kul je kad imaš talenat i raspoznaješ te momente.
Inače, dok ste ti i tebi slični niste progejislai takve likove smo zvali pederima

Сад кад би НАТО отишао и пустио нашу војску и полицију, очистили бисмо Космет за пар месеци, под условом да им ови не оставе никакво наоружање. Уствари, пошаљи им Лазареву гарду под пуном војном опремом, Космет би пливао од шиптарске крви. Срби кад се разјаре, кад кољу, не знају где бију. Сети се како је 5000 Срба, урнисало 50 000 Турака на Мишару и Иванковцу.

јао како сереш, ај објасни ми како да двадесетак иљада њих могу да побију и протерају милион и више шиптара који нису наоружани танџарама и сабљама димискијама као турци на мишару

Сад ти сереш! Милион наоружаних Шиптара? Кад би их стварно било толико. Не би било више од 20 000 наоружаних Шиптара.
Газили бисмо их онако како смо их газили '88. у Приштини. Ниси био рођен па не знаш. Питај неког старијег са Космета да ти прича како су нашли ишли на Шиптаре који су се бацали под тенкове, камионе и борна кола, наши их газили, а позади су ишли ватрогасци и шмрковима прали улице. Било је много више Шиптара на улицама него полиције и војске.

хахаха ае не сери, рецимо да искључимо из сукоба све друге стране осим срба и шиптара, доћи ће хиљаде њих из европе са парама којима ће купити препрцано наоружање са џипиесом и тачскрином, сигурно ће имати више војника под оружјем него ми и то оружјем које није прављено у совјетском савезу

Сад кад би НАТО отишао и пустио нашу војску и полицију, очистили бисмо Космет за пар месеци, под условом да им ови не оставе никакво наоружање. Уствари, пошаљи им Лазареву гарду под пуном војном опремом, Космет би пливао од шиптарске крви. Срби кад се разјаре, кад кољу, не знају где бију. Сети се како је 5000 Срба, урнисало 50 000 Турака на Мишару и Иванковцу.

Брате ти исти Срби су заклани када су дошле редовне османске трупе, шта једеш говна, нема већег рата који су Срби сами добили

sipci nisu bili obuceni 99te.davali im oruzja koje nisu znali da koriste.da mu zateznu bombu,ovaj se lazreprsa po livadi.

Брате ти исти Срби су заклани када су дошле редовне османске трупе

jebem i tebe i njih u dupe

Попушиш нам курац директоре
https://www.youtube.com/watch?v=zPDO_WROgYg

kojim vama
ti i mama?

директоре што си гузоболан
јел то зато што су ти турци преци па те боли то

sipci nisu bili obuceni 99te.davali im oruzja koje nisu znali da koriste.da mu zateznu bombu,ovaj se lazreprsa po livadi

И сад не би знали да га користе. Да их има и милион наоружаних, извршили највеће самоубиство у историји.

Брате ти исти Срби су заклани када су дошле редовне османске трупе

Да, али Шиптари немају редовне трупе него имају ЕУЛЕКС.

beži bre bulo jedna

Ахахаха! Цар испаде султанија!

врати се алаху директоре

Ахахаха! Цар испаде султанија!

Подсетићу те да цар није ексклузивно хришћанска титула и да су од мира у Житва-Тороку султани на западу и званично звани царевима. Такође би ваљало да се сетиш да је модерна српска црква османска тековина, и да постоји само захваљујући Рустем-паши Хрвату

tenkju usej ju ar maj best frend ju are piskeper ju ar d leeeeedjend!

Pročitao sam celu temu.
Razumem sve stavove ovde, i ove i one i to je ok. Samo bih Caru nalupao šamare jer pokušava da glumi budali sa nekim debilnim upadicama na svaki deseti post. Nelol Care.
Edit: Ovog Cara - Цар