Zemun, brate...
  • Триша

Ok, dakle kao stanovnik ovog posebnog grada otvaram temu. Iznesite šta znate o mestu...
    http://solair.eunet.rs/~jack/zemun.jpg

• Srbin1389

Јел има неког из насеља алтина-плави хоризонти-војни пут овде?

• Триша

Ja sam sa Kalvarije...

• Gianfranco Zola

Поносни становник Земуна, али не баш поносни становик Алтине. :)

• Srbin1389

Поносни становник војног пута, иако га воде као улицу, то је у ствари насеље за себе

• Триша

Da pitam u vezi sinagoge tamo kod Tošinog, jel' još ona radi kao sinagoga ili se vodi kao neki drugi kultuni objekat ?

• shitbrix

Vi ljudi imate i zastavu.
    Boli vas kurac.
    :)

• Moćni Ming

@Lorde
    mislim da je to i dalje sinagoga, ali nisam siguran u to da radi...
    Volim Munze. U njemu sam rođen, završio čkole, zaposlijo se... Volim starogradski duh Gardoša. Volem se prošetati kejem. Volem lepi veliki Muzne park. Koj će kurac nekom Beograd, kad u Munze sve ima? :)

• Триша

Ja isto volim šetnju po keju, posebno da vozim bajsem...
    Nadam se da će produžiti kej i potpuno povezati Savski i Zemunski, pa da imam 20 kilometara nesmetane vožnje...

• Natnat

Ja se vozim od Dorćola do kraja zemunskog keja, popnem bajs na most liftom i nastavim, uživancija, ali stvarno bi bilo kul da možemo skroz do Novog Beograda...
    Zemun je priča za sebe, poseban duh, opuštena atmosfera, Austrougarska bre!

• Johnny Kurajber

Sada živim na Bežaniji ali sam većinu života proveo na Galenici i vraćam se u Zemun prvom prilikom.
    ZEMUN ZAKON

• Букснетина™

ZEMUN ZAKON

Која срамота! НОВИ БЕОГРАД!

• Триша

Koja sramota za Novi Beograd !
    Zemun arči !

• majmunoliki

Могу да омиришем Дунав из стана. Зато је ваљда и био тако јефтин.

• N

Sinagoga ne radi. Uvek je bila prazna :)
    Muhar brate. :)

• Gianfranco Zola

Јел' зна неко можда када ће отворити видиковац на Гардошу?

• Che-Vu

Ja sam iz Donjeg grada, blok koji je izmedju 22. Oktobra, Karadjordjevog trga, bivse neparne strane Trga JNA, (jebem li ga kako se sad zove) i jos jedne ulice :) Prozor mi je gledao na peder-park, iza Miletica. Isao u Miletica, pa u Majke Jugovica, (ex-Goce Delcev), pa se odselio u picku materinu na kraju osmog. Trenirao vaterpolo u Pinkiju, a posle treninga visio u buvari, na blda gondra.
    Moj blok je devedesetih bio jedini u kraju koji je imao kos sa mrezicom koji niko nije smeo da skine, pa su svi paori dolazili kod nas na basket.