ЈЕБАЊЕ 5.

1. ПОМАХНИТАЛО ЈЕБЕМ, РАСТУРАМ СЕМЕ ПО СВЕТУ И ПРАВИМ МАЛЕ ЧАМУГЕ И ИНДИЈАНЦЕ АЛ НЕ И КИНЕЗЕ ЈЕБО ИМ ПАС МАТЕР ОНУ НЕНОРМАЛНУ ЖУТУ! НАБИЈЕМ ИМ НА КУРАЦ ТЕ КОСЕ ОЧИ ГОВНА ГАМАДСКА ЈЕБО ИХ ПИРИНАЧ И БРУС ЛИ!

2. JA CARINIM KO CARA BOGOTAC JEBANJA!

3. Пре јебања сипам риби у чку литар механичког мазива јер не може да овлажи на мене јер нисам џентлмен и романтичан већ брутални варварски јебач и он зна да ћу да је поцепам стога је од стра сува. СУВА !

4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

5. Јебем зиљаве цаве у Делта Ситију курцем умотаним у ћебе из Коинкасе испред Спрингфилда док их бичујем Зариним фаркмеркама и у рч им гурам штап за билијар. Затим им свршавам на пупак пирсинговани јако и дуго док се у позадини чује аплауз одушевљених нејебача. За то време певам Лејзи од Дип Парпла и чупам их за косу као Блогер обрве! ЈА ЈЕБЕМ!

6. Ја јелен!

7. Jebanje posustaje !!!

8. UGASIĆETE SE, JER VAM NEMA DANKANA I BURZUMA!!!!! NEĆETE JEBATI USKORO, DECHKO

9. Svako poštovanje za palu braću sajebače, ali jebali smo mi dosta dugo i pre njih! JA SADŽGAVAM!

10. Господ не јебе ......... он се КУРВА!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.