Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
može?
edit: fala
3527
Glasovi za 1409
Glasovi protiv
Може мени?
Sta ce ti?
Mene ne intersuje odnos, ja došla da vidim ima li predigre ovdje. Još sam nevina, pa neću da srljam.
Скречи
38182 Glasovi za 9870 Glasovi protiv
Селенијум, нема, ође је само тврдо.
Gle ga ovaj mod. Smare, bas si mod. Pusti da se malo zajebavamo.
Ah, onda ništa. Sačekaću malo da porastem, paćte me razdjevičite.
Које сам гомно медаторско
Smarko neće ni da dira. Ja razočarata.
Губи ми се с теме, не влажи је!
Moram, kacte presušili. Vlage nikad na odmet.
Pusti vam čovek temu na pola dana i vi je ispemujete... ajde iš sa ozbiljne teme dok nisam počeo da vam tražim lajkove!
Moже мени?
Može li neki vispreni modulator da upotrebi svoje sajber totalitaristično-hakerske moći i da obračuna kako sam glasao? Hvala.
Titanijum:
7563
Glasovi za 1470
Glasovi protiv
Luks:
10450
Glasovi za 5060
Glasovi protiv
Vol'o bih i ja da cujem sta sam do sada udelio. Hvala unapred.
9706
Glasovi za 2153
Glasovi protiv
Ako nije problem? :)
EDIT: Hvala, Smare-Care!
25705 Glasovi za 12010 Glasovi protiv