Лешио сам постере у задње вријеме, па дајте статистику да видим јел' минус преовладава :)
И немој да ми опет неко говори како мало гласам, скоро сам провалио да ми се ''слабо 'вата''. Доста дефиниција које сам раније оцјенио, примјећујем да могу опет.
И немој да ми опет неко говори како мало гласам, скоро сам провалио да ми се ''слабо 'вата''. Доста дефиниција које сам раније оцјенио, примјећујем да могу опет.
Kористим руски мегафон интернет (преко усб модема). Го курац, не прима увијек оцјене. О брзини учитавања страница да не говорим. Одем на кафу, док ми учита пјесму на јутјубу.... Ма мрш бре у курац, шта има да вам се правдам, тролчине ниједне! :)
Ako može i za mene?
Пацов, 11492/1538
Mogu li ja dobiti ovu info? :D
EDIT: 863/383
Ако може и за мене...
EDIT: 4951/837
ja pitao juče, niko da mi kaže... biJo bih zahvalan...
1572/61
Лешио сам постере у задње вријеме, па дајте статистику да видим јел' минус преовладава :)
Moguja, moguja, moguja?!?!?! :)
I ja bih voleo da znam šta posteri učiniše od nekad velikog lajkera.
Yo, moze? :)
http://img41.imageshack.us/img41/2471/indexau.png
Фаца, 5436/4504
Зајклон, 61556/45420
Шанзам, 6827/299
Шаљивџија, 6992/1837
Доги Стајл, 8315/496
More i meni, molicu.
6671/707
Faco stidi se...
Interesuje me
Ja?
Faco razočarao si me.... Slabo je to skroz...
Камиказа, 1740/1291
Шалабајзер, 10528/4911
Ало мајмуни, па коме ја пишем :)
Kористим руски мегафон интернет (преко усб модема). Го курац, не прима увијек оцјене. О брзини учитавања страница да не говорим. Одем на кафу, док ми учита пјесму на јутјубу.... Ма мрш бре у курац, шта има да вам се правдам, тролчине ниједне! :)