Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako može i za mene?
Пацов, 11492/1538
Mogu li ja dobiti ovu info? :D
EDIT: 863/383
Ако може и за мене...
EDIT: 4951/837
ja pitao juče, niko da mi kaže... biJo bih zahvalan...
1572/61
Лешио сам постере у задње вријеме, па дајте статистику да видим јел' минус преовладава :)
И немој да ми опет неко говори како мало гласам, скоро сам провалио да ми се ''слабо 'вата''. Доста дефиниција које сам раније оцјенио, примјећујем да могу опет.
Moguja, moguja, moguja?!?!?! :)
I ja bih voleo da znam šta posteri učiniše od nekad velikog lajkera.
Yo, moze? :)
http://img41.imageshack.us/img41/2471/indexau.png
Фаца, 5436/4504
Зајклон, 61556/45420
Шанзам, 6827/299
Шаљивџија, 6992/1837
Доги Стајл, 8315/496
More i meni, molicu.
6671/707
Faco stidi se...
Interesuje me
Ja?
Faco razočarao si me.... Slabo je to skroz...
Камиказа, 1740/1291
Шалабајзер, 10528/4911
Ало мајмуни, па коме ја пишем :)
Kористим руски мегафон интернет (преко усб модема). Го курац, не прима увијек оцјене. О брзини учитавања страница да не говорим. Одем на кафу, док ми учита пјесму на јутјубу.... Ма мрш бре у курац, шта има да вам се правдам, тролчине ниједне! :)