Prijava

Ja ću da odem kod devojkine babe i da joj kažem da ja svoj penis penetriram u vaginu njene unuke! Sigurno ću to da uradim! Ona neće da me razume i to znači da nisam vulgaran. To je to!

Istu stvar označavaju i penis i kurac, a kurac je psovka a penis nije. Kako to?

Опет кажем, узвишени латински језик.

Да додам, знам да вам се не свиђа, али курац ће бити вулгаризам све док се не догоди ситуација да те ни пред ким неће бити срамота да изговориш ту реч. На пример, да можеш да се разбацујеш том речи на ручку код бабе и деде твоје девојке.

Zašto je to tako?

Ja ću da odem kod devojkine babe i da joj kažem da ja svoj penis penetriram u vaginu njene unuke! Sigurno ću to da uradim! Ona neće da me razume i to znači da nisam vulgaran. To je to!

Реме, почињем да мислим да ме зајебаваш. Врати се на Валдемаров пост:

http://vukajlija.com/forum/teme/23192?strana=3#post_1147906

Реме, почињем да мислим да ме зајебаваш.

HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

Опет кажем, узвишени латински језик.

Ali nema veze što je latinski, zašto je naša reč označena kao psovka? Nema veze što je penis ušao u medicinu, ali zašto je kurac vulgaran?

Буксноманијаче, дао сам један пример, не мора да важи за свакога. Сигурно постоје људи и прилике где би се устручавао, тј. где не би ни употребљавао курац, пичка и сл. То је друштвена норма и докле год је тако КУРАЦ ЋЕ БИТИ ЈЕБЕНИ ВУЛГАРИЗАМ.

Ali sam se ustručavao zbog društvenih normi! PRAVILA PRAVILA DA BI ME UDAVILA!!!!

А где се то помиње?

"Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica..." (Lev. 20, 13) i: "S muškarcem ne lezi kao sa ženom, gad je pred Gospodom" (Lev.18,22).
"Ne varajte se; ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni rukobludnici, ni muželožnici, neće naslediti Carstvo Božije" (Prva Kor. 6. 9).
Sodoma i Gomora: cela epizoda.
A o prirodi seksualnog odnosa... Nadam se da priroda neće mnogo plakati jer sam je povredio. Čudno je kako hrišćanstvo za neke stvari kaže: ne budite kao životinje (recimo ne otimajte, ne ubijajte), a za neke: budite kao životinje (parite se prvenstveno radi razmnožavanja). Kad bi čovek ostao na nivou zakona prirode, ne bi razvio ni taj cenjeni moral, ni nauku, ni umetnost, ni religiju na kraju. Ja stvarno ne znam što onda ne bi proširio malo tu kopulativnu funkciju i njome stekao malo više zadovoljstva, kao što je proširio intelektualnu funkciju i stekao malo više hrane, ili proširio solidarnost čopora pa došao do visokog morala? Nego su nas stisli, kontrola i represija sa svih strana: ovako ćeš da misliš, ovako da se ponašaš, ovo ćeš da radiš, ovako u krevetu, onako na poslu. Ajde oladite, braćo Hrišćani. I dopustite mi da rukobludim bez pretnje paklom.

Реме, почињем да мислим да ме зајебаваш.

Odakle ti to?

Ма гони се...

Ahahahahahahahaha, al' makar ti bilo interesantno da mi objašnjavaš, je l' tako? :) Lolololololololo

То је друштвена норма и докле год је тако КУРАЦ ЋЕ БИТИ ЈЕБЕНИ ВУЛГАРИЗАМ.

da, u pravu si 100%, samo meni nikada to nije predstavljao problem da JAVNO kažem, čak i pred curinom kevom ili ćaletom, jbg, takav sam, ne foliram se da ne psujem kad u stvari psujem, i po tome me svi prijatelji znaju, i ne osporavaju.

Reme, nemoj da ga lažeš. Niko njega ovde ne zajebava.

zbog sve ove spiek čmar je psotao ČVAR

Čvar je lepa reč. Ja jebem u tu lepu reč!

Не знам што се ти јављаш, његово троловање је бар успело, на твоје постове нисам одговарао, нит обраћао много пажње. Треба да му тражиш часове.

Буксно, па и ја псујем пред свим иоле приснијим људима.

Stiven, meni se čini da ti mene zajebavaš.

Stiven, meni se čini da ti mene zajebavaš.

Pobeda. :)
E neću više da postujem na ovoj temi, ja sam svoje rekao. :)