U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
EPSKI!
TIPOLOGIJA!
hahah, definitivno
gomila stvari koje si naveo da te smaraju ja videh u tvojim defkama. znaci - sam sebe smaras?
na forumu si decko, nije ti ovo tvoj licni blog. ako si toliko zgadjen defkama na vuki i imas potrebu da iskazes to svoje nezadovoljstvo, a pritom ne zelis da cujes tudja misljenja, idi napisi blog, izbaci to iz sebe, pa zapali pljugu.
Za neke stvari je čovek definitivno u pravu, al kad bih imao ovakav hejterski stav prema svemu što se dešava na Vukajliji, mislim da bi mi poslednja stvar u životu bila da mi padne na pamet da se logujem na istu.
ovo sto kaze predrazinjo.
za burzuma nisi u pravu, decko ima skroz ok defke.
ti onda, muskarcino velika, uzmi, izvuci sve zenske autore sa vuke, polupaj nam svakoj do jedne minuse, i od toga ce ti se valjda malko dici... ponos, moral, raspolozenje, sta god da ti se dize. da sam ti ja majka takvu bih ti vaspitnu cusku zavalila zbog ovoga.
neko ovde rece da treba imati (internet) muda da se ovo napise. ne treba imati muda, samo treba imati vremena i dovoljno dokonosti. volela bih da vidim ikoga ovde da uzivo, nekome u oci, kaze makar 10% onog pljuvanja koje ovde izbace iz sebe.
ming rece lock, slazem se.
Vi'š, ja sam baš mislio da je poenta u ovome. U ovoj prozivci može da se prepozna 99% ljudi koji čitaju ovu temu. Možda neko na osnovu toga porazmisli malo o tome kako i šta piše na ovom sajtu.
Ako već neko kritikuje, i treba da kritikuje ovako. Neće valjda da proziva one mučenike što posterišu i pišu fore o osmici.
Pročitaj Energijine definicije samo i videćeš da ćeš svršiti ...
http://freeemoticonsandsmileys.com/animated%20emoticons/Smile%20Animated%20Emoticons/respect.gif
Ово јесте чиста генерализација, али ако мене питате, човек је прилично у праву. Не бацам ја хејт на женске ауторе тек тако, али можда ме је пет или шест женских аутора искрено засмејало кроз своје дефиниције. Можда ни толико.
Али опет, има далеко више мушких аутора, па је можда и зато, а опет, хумор је прилично релативан, па нешто што је мени смешно неком није, и обрнуто.
tetka, ja se ne pronadjoh. jer ja ne pisem na silu, vec samo, jedino i iskljucivo kad imam inspiraciju. e sad, svako moze, i ima pravo, da oformi sopstveno misljenje o mojim defkama. kao i ja o tudjim.
jeste, lepo je to sto je covek napisao elabrorat o tome kako su ljudi govna, otkrio nam rupu na saksiji, i usput isprozivao burzuma (ni krivog ni duznog. jesteeee, sad nam je burzum najvece zlo na vuki... svasta). nego ono sto ovu kritiku (koja to zapravo nije, vec obicno kukanje "mamaaaa, mene ovi ljudi smarajuuuuuu. hocu kuciiiiiiii!), DAKLE ONO STO JE CINI IMPOTENTNOM JESTE NEDOSTATAK KONSTRUKTIVNOG RESENJA. (ups, slucajno caps lock...) organski ne podnosim cmizdrave sisavce koji znaju samo da kukaju, ali nemaju ni najblazu predstavu kako da rese problem. dalje, cini se da amantino nije ni imao nameru da ukaze na problem i makar pokusa da pronadje resenje, njega namera je da se izjada. kako se on mucenik, buhuhu, smorio. za to vec postoji tema. zapravo, nekoliko tema gde autori mogu da odu i zale se kako je ovaj svet nepavedan i okrutan i kako ih smaraju ljudi koji su govna.
sta se samo zalite koji kurac?!?!?!?!!? jebote, lepo je vreme, prolece stiglo, pticice cvrkucu! izadji iz jebene sobe, idi na sunce, svez vazduh, i pusti da vukajlijaska govna da smrde, jebote, NOT YOUR FUCKING PROBLEM! (sad namerno caps lock)
Нема лоцка, ово је права тема за расправу и дискусију, а не неке спермерске екипе, ко последњи ментол и слично.
Али реално, жене нису духовите, не знам који курац форсирају то и смарају, поготово оне које имају прођу на огромне сисе, као ја.
А јел овде циљ само бити смешан? Јел може да се напише нека дефиниција која није што би Фатал рек'о "ха ха него тера на размишљање"? По мени нема разлике између мушких и женских аутора, тотално не утиче на квалитет дефиниција... Сад, што су популарнији неки мушки чланови од женских ту је и фактор што сленг користи више мушка популација...
ЕДИТ:
Мулуце што сад причаш кад си већ постала модератор није више битно да нас завараваш квази великим грудима :)
Ajde opusti se,vileniš zato što je dečko napisao da žene nisu smešne.
Ја искрено не контам поенту амантиновог поста. Написао је ствари које сви знамо али ето, оно ново што смо сазнали је да то њега смара :) до јаја.
Lole, nećeš pičke dobiti kad ženama metaforički ulaziš u istu.
Лоле, ти ниси жена, али ниси духовит.
meni je takav gust citati amantina, pa neka pise sta god voli :)
svakako je potpalio masu.
Amantino je pička.
@Zmia
Pa dobro ali ljudi počinju da obraćaju pažnju na stvari kad se napišu.
To je magija pisanog. :D
I da,glupost je to za žene i smeh.Ajde. :) Gde da nadjem novi zakon o upravnom sporu?
pošalji mi mejl na pvt, poslaću ti
Amantino je pička.
лололололо објаснијо.
+1
to, i zato sto je prozvao burzuma, i zato sto je ovo samo jos jedno jebeno kukanje u nizu kukanja kako su ljudi na vuki govna i kako je sve sranje i kako ga mama nije dovoljno mazila kad je bio mali. mozda ne ovo poslednje, ali ovo ostalo.... eto, jel sad svako od nas ponaosob treba da otvori temu o tome sta ga smara na vuki? ili ovde da pisemo sta nas smara? ok evo, moj doprinos:
smaraju me ljudi koje smaraju ljudi. smaraju me smoreni ljudi kojima je jedino zadovoljstvo u zivotu da smaraju ljude o tome kako ih ljudi smaraju. smaraju me autori koji imaju emocionalnu intelogenciju na nivou cede jovanovica. smaraju me ljudi koji ne mogu da vide sumu od drveca. smaraju me ljudi koji obozavaju da se valjaju u sopstvenom samosazaljenju. smaraju me ljudi koji ne umeju da uzmu svoj zivot u svoje ruke. smaraju me ljudi koji drugima ruse sneska samo zato sto nemaju sta da rade sa sobom. smaraju me ljudi koji se ponasaju kao da su popili svu pamet ovog sveta, a jos uvek nisu stidne dlacice pocele da im rastu. smaraju me ljudi koji poznaju teoriju i hvale se njome, ali nemaju ni dana prakse. smaraju me ljudi koji sebi daju za pravo da osudjuju druge ljde. smaraju me ljudi koji ne poznaju razliku izmedju kritike i osude. smaraju me... ne mogu vise da kuckam. smara me da pisem o ljudima koji me smaraju...