Tipologija sranje definicija

1. Da sumiramo - znači ti amantino ne podosiš oko 3/4 definicija na vuki...

2. Amantino je pička.

Vređanje. Trajni. :)

Amantino je car, naravno da pljuje u hiperbolama jer drugačije te ovde niko i ne čuje. Ovo za tipičnog Srbina sa jugom je skroz tačno. Ovo za žene delimično. Ovo za tri primera mi nije jasno - ako su dobri primer onda do jaja. S ovim za izmišljeni sleng nisam saglasan - ako je dobro smišljeno što da ne. Recimo, ja umirem na ona Frenkijeva poređenja tipa "naduo se kao Mrkonjić dan posle svinjokolja". Glupa poređenja me smaraju. Ovo sa naslovima pesama, grupa, filmova poput "Poslednja igra leptira" i mene delimično smara. Ovo novinarsko izražavanje me profesionalno smara.

Poenta je da je Amantino jedan od najdarovitijih autora ovde (za pisanje, msm), meni je omiljeni. Kada takav nešto napiše, vredi se zamisliti.

3. Po pravilu me smaraju Burzumove definicije. Dečko ume da izvali dobru foru ali mahom su to poređenja tipa "Crveno kao menstruacija one filipinske kurve koju je jebo tvoj ćale na radnoj akciji one godine kad je Zvezda igrala finale kupa UEFA sa Menhengladbahom pa se ludi Bojča našmrkao koksa na tribini i onda je jebo škotsku kurvu u skladištu iza druge ekonomske".

Уср'о сам се од смеха овде.
    Да ме неко пита не бих знао да одговорим да ли су ми јача Бурзумова поређења или ова Амантинова пародија истих.
    Да поновим, укакио сам се од фацијалног грча. Довољно да зготивим тему. Амантино, настави да шибаш иако ниси у праву за Бурзума. Мојне га деморалишеш.

4. Чекај, како ово може бити кукање, ако је човек учинио нешто по питању тога, то јест, пише боље дефиниције од оних које га смарају? Где ћеш више од тога?
    Ово је једна квалитетна критика на повластице спема, испирање мозга истим, калупа, већине, квантитета, на неприхватање критике и на неку имагинарну сајбер сујету.
    Или није, али мене те ствари дркају тренутно, па да не пишем нову критику.

5. Вај д фак је ова тема у врху на форуму?
    Шта је рекао кап. Обвијас? Да је већина дефки шит и да се не отвара тест интелигенције кликом да дугме ''Додај своју дефиницију'', а пре додавања исте? Зато нам Каизен подарио форум. Мој просек оцењивања је око двајес дефки дневно, и у опадању је, јер сам се тиме само бавио када сам дошао на сајт. Сад само залепим који плус/минус на нешто са насловне.
    едиП: триша изуо.

6. Реално, јебали сте му кеву са овим "Вајт сензејшном" хахахаха.

7. Али реално, жене нису духовите, не знам који курац форсирају то и смарају, поготово оне које имају прођу на огромне сисе, као ја.

Evo Muluca pokušala da bude duhovita. :) +1 za trud.

Ја искрено не контам поенту амантиновог поста. Написао је ствари које сви знамо али ето, оно ново што смо сазнали је да то њега смара :) до јаја.

Upravo to. I mene smara mnogo toga, pa ne prosipam mudrosti o tome na forumu.

meni je takav gust citati amantina, pa neka pise sta god voli :)
    svakako je potpalio masu.

Da se razumemo, Amantino je do jaja autor, ali ovo je bilo nepotrebno, šta, pljunuo je na 90% definicija. Do jaja, šta smo dobili time? Samo podlogu za prepucavanje na forumu. I meni se ne sviđa možda nešto drugo pa koo ga jebe, roknem minus i aj ćao. Jednostavno mi je to nekako trulo gledati na sve sa visine, u stilu "ja sam do jaja autor, možete svi da mi se sagnete, ja imam ukusa i znam šta valja, vas ko jebe". Čisto proseravanje, ako mene pitate.

Чекај, како ово може бити кукање, ако је човек учинио нешто по питању тога, то јест, пише боље дефиниције од оних које га смарају? Где ћеш више од тога?

Ukusi su različiti. Po meni, Amantino je odličan autor, ali verovatno ima ljudi kojima se ne sviđaju njegova pisanija. Kakve god definicije da piše, da li ima pravo da tek tako pljune na sve ostale?

Ово је једна квалитетна критика на повластице спема, испирање мозга истим, калупа, већине, квантитета, на неприхватање критике и на неку имагинарну сајбер сујету.
    Или није, али мене те ствари дркају тренутно, па да не пишем нову критику.

Dobro ja ću kasnije da napišem kritiku. I nek napiše još neko kritiku. Svako u posebnoj temi, da možemo lepo da se raspravljamo. Daj ne zajebavaj me Milice.

8. vazi mylyce, ovo je jedna izuzetno konstruktivna i kvalitetna kritika. potpuno si u pravu, u pravu je i amantinu, i u pravu je i dzankee koji se totalno slozio sa amantinom. i sta cemo sad? m? sta je poenta ova konstruktivne i kvalitetne kritike? sta je pisac hteo da kaze? sta sad hoce on od nas? da prestanemo da pisemo? da njemu damo svoje naloge da i sa njih pise? sta cemo sad? na vukajliji postoji veliki broj losi defki, nekvalitetnih autora, glupavih i neizdrkanih kompleksasa, jaoooo strasnoooo! da se ubijemo sad svi kolektivno? da napustimo sajt? on po svom priznanju tera ljude sa sajta. i, sta sad da mi radimo sa tom dragocenom informacijom? da odemo kod kaizena i drukamo amantina "ovaj ti tera ljude sa sajta!" ili da ga pohvalimo kod kazena? "kaizene, ovaj ti lepo pocistio sajt, zaveo red, ivica dacic vukajlije, daj mu orden! olobodio nas govana! ziveo amantino!"

ja samo hocu da kazem: sve je to lepo, i sta sad?

9. ja samo hocu da kazem: sve je to lepo, i sta sad?

I šta ćemo sad?

Ja i dalje uspevam da nađem po koji kutak na Vukajliji, u kojem mi je zabavno, inače...ono što reče Predražinjo, da ga ne citiram i ja.

10. Možda će Kajzen da ga gepekuje.

11. Amantino je meni vjerojatno u top ten autora, već sam ga negde svrstao.
    No njegov post mi zvuči malo... prepotentno? Ako sve ono što je on nabrojao spada u krš, ŠKK onda? Znači da on izbegava da piše takve definicije i sastavlja ih najbolje na sajtu. Sori što nismo inteligentni kao on...

Wrong!
    Definicije kojima je mesto na forumu:
    http://vukajlija.com/depeche-mode/105709
    http://vukajlija.com/suboticki-jogurt/104965
    http://vukajlija.com/hleb-i-kifle/104456

Noubadiz prfikt.

12. Realno nije mi jasno čemu potraga za inteligencijom na Vukajliji. Oduvek je bila populistički sajt origanalno namenjen za sleng, a potom i za debilne fore tipa Čak Noris i neke nove slengoide(pokoji je i uspeo da zaživi). Teško je reći da su sranje definicije subkultura. Naprotiv, one su vladajuća kultura oduvek bili još otkad je 99% pravog slenga definisano 2007.

13. Upravo to. I mene smara mnogo toga, pa ne prosipam mudrosti o tome na forumu.

А шта сад радиш мајке ти? Написао си пост дужине коњског курца и увалио себи исти јер критикујеш због ствари које и сам радиш.

Наравно да има право и интегритет да пљуне, питање је да ли ће да га искористи.

Па већ си написао критику, и немој више, молим те. :)

Знаш ваљда шта ћеш да радиш лемајо, али ја ти препоручујем да изађеш напоље мало, проветриш се, леп дан данас. И ја бих радо, ал сам се ушинула.

14. Ušinula?
    To može da se desi devojkama samo u Vojvodini.

15. Знаш ваљда шта ћеш да радиш лемајо, али ја ти препоручујем да изађеш напоље мало, проветриш се, леп дан данас. И ја бих радо, ал сам се ушинула.

bih rado, bila sam na pauzi za rucak pa makar malkice uhvatila sunca, a sada u momentima pada koncetraciije tokom pravljenja prezentacije za eduroam servis uzela da se smaram sa smorenim smorovima na smorenoj vuki... ;) sto si ti u kuci? spremas ispite? to bre mozes i napolju. ja sam u svoje vreme, kada je napolju lepo, sa koleginicama spremala ispite po parkovima i kafanama.. eh, bila su to vremena... :)

edit: pa bas zato sto si se usinula - setnja pomaze :)

16. А шта сад радиш мајке ти?

Ne, sad ne prosipam mudrosti. Kritikujem samo način na koji je ovo rekao, i kažem da je tema nepotrebna. Ja temu nisam otvorio, niti sam pljunuo na nekoga. Ako piše kritiku, neka je napiše malo objektivnije, a ne da mu je glavni argument: "smara me".

критикујеш због ствари које и сам радиш.

Šta radim? Jesam li otvorio temu i popljuvao bilo koga? Ni u jednom trenutku nisam obeležio jednog ili više autora kao kompletne idiote koji nemaju blage veze sa pisanjem.

17. A koja tema na forumu pa dođe do poente? Fora je u samom učestvovanju, raspravi, piskaranju... Ako se to radi sa stilom i nekog uspe da zasmeje, zainteresuje, onda je to uspela tema. Ova svakako jeste.

18. Kada svi nešto pametuju, hajde i ja malo da se uključim.
    Ne vidim zbog čega je Amantino otvorio posebnu temu, kada već postoji ona - moram nekome da se izjadam.
    Opet se vodi debata o duhovitim i neduhovitim definicijama.
    Vukajlija, rečnik slenga.
    Iskreno, volim povremeno da pročitam, i nešto edukativno na Vukajliji.
    Za par stvari, u vezi sa definisanjem, Amantino je nesumnjivo u pravu, iako sam se prepoznao u više njih (a izgleda da je kritikujući, i na sebe mislio, mada je poražavajuće ako sam sebe smara).
    Tu su moderatori, pa neka brišu ono što zaslužuje metlu.
    U poslednje vreme, čak pomalo i eksperimentišem u definisanju, da procenim kakva je trenutna klima, a svakako sam tu jer mi je zabavno.
    Kada se, "što biste rekli vi mladi", smorim a ja lepo o'ladim, i na po par meseci.
    I previše od mene.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.