Prijava

Ne kačite se sa doterom, svojim očima sam video kako je zajeban. Samo deluje povučeno, inače je jebeni nindža.

Нисам се потуко до 3. разреда основне, требало би да ме неко унакази. Још не знам како је то, а кажу да све треба пробати за живота. Има ли добровољаца?

Не треба пробати, него је правило да сви морају кад тад да добију батине за живота. Једном мора. :) Ја сам добио пар пута, ваљда неће више..

Отвори ти пошто нисам баш најбоље сконто шта си тео рећи, а сад и нисам у могућности да контам. Ако отвориш можда укапирам шта си тео рећи. Овај пут не тролујем...

Једном сам замало и без ока остао. Беоњача ми је била црвена скроз скоро 2 месеца и нисам могао да померам зеницу, е то је зајебана ствар! А кад год кренеш да погледаш лево или десно, болови убијају.

Ja sam se poslednji put tukao pre nedelju dana u jednom parkiću, sa Dotterom. Borba je prekinuta nakon što je ustanovljeno da smo pjani i da bi neko ozbiljno najebo. Ololololololo :) Ćeroooo :)

Jebem li ga al ja se trudim da se ne tucem mnogo.Ako neko bas oce pa sta mu mogu...ALi kad dodje neka tako situacija samo se potrudim da izgledam sto ravnodusnije,ko neki psihopata,kao zabole mene kurac ti ces najebati i niko do sada nije hteo to da isprobava(sreca moja inace bi par puta popio takve batine da bi me cackalicama kupili).
Okidac su mi jaja,ako me neko tu pipne,ubijam!Sad il' odma.
Evo jedna ulicna,pre par godina neki lik potegne ciglu na mene,ja blok(rukom),uvrnem mu ruku i bacim ga na ivicnjak.Uleti njegov ortak.Al' prc!Kako mi se priblizio popio je desanku u nos.Ustade ovaj prvi i obojica krenu ka meni i tad se pojavi neki covek i rastera nas.Znao treceg lika koji nije hteo da se mesa i rastavio nas.
Jednom prilikom izbilo sranje na terenu za basket.Svadjali se sa nekim momcima(njih 7,nas 6) i oni odu odu po nekog lika,a ja brze do brata po nozaku.(nisam lud da se fajtam sa nekim majmunom?!). Vratim ja pre njih i cekam(noz u torbi).Dolaze momci pocinju da seru.Ja vatam tobru i vadim noz,onako ravnodusno i jos nasmejan."Dobro momci,ako tako mora,ajde onda!" Samo se okrenuse i odose.

Ja vatam tobru i vadim noz,onako ravnodusno i jos nasmejan."Dobro momci,ako tako mora,ajde onda!" Samo se okrenuse i odose.

Па онда си требао и да их избодеш, ако си већ хтео да испаднеш психић.

Ja sam hteo da izbegnem tucu i u tome sam i uspeo.

Дошао један лик да нам смара друштво и тукли смо га један по један, песницама, ногама, ал он се увек враћао по још. Е, онда, шта ћемо, него скочимо сва петорица, онако курвањски (гурали смо се ко ће пре да га нагази), и наместимо лику зашивање носа и образа о сопственом трошку. Ко га јебе, кад је смарач и кад је тражио фрку.

5 razred osnovne, tako nešto, veliki odmor, Zoki skače na mene s leđa, ja neka Zoki, on opet, pušti me Zoki jebote, on opet, on se šalio, ja da ga odmaknem rukama jer mi je dokurčio bio, pade on ili obadvojica, ne sećam se, ustade čovek, gurnu me rukama, oće da se bije. Tu sam ga iznabada, razdvoje nas, pođemo na čas, ispred učionice se on zalijaće da se bijemo opet, i tu ga isto izbijem. Kad je prekśutra doša u školu, lijeva strana lica mu je bila plava ka onima iz Avatara, jer sam ga najviše bio desnicom, ja ni frčku nisam ima. Pitao me pedagog đe sam to naučio tako da se bijem, ja sliježem ramenima. Eto, to je bila moja najbolja tuča. Bio sam se i prije i posle toga, al to su bile loše tuče, a i više sam puta dobio po prknu no što sam po istome dao. Jebiga, ne umijem da se bijem. Inače, zbog posla kojim se bavim, moraću malo da poradim na tehnikama bijenja i snage, jer povoda za tuču ima podosta, a svađe se ne rešavaju psovkama.

A posa ti je u prosveti ili...?

Nemam pojma šta da kažem. Tukao sam se, tukli su me. Bilo je 1 na 1. Bilo je mnogo nas na jednog. Bilo je mnogo njih na mene. Bilo je mnogo na mnogo. Bilo je svega i svačega. U principu najbolje je zviznuti čoveke u startu čelom u nos i onda ga pocepati ko konja.

I da dodam pendrek na razvlačenje.....odličan je

CITAT уфц tatic

C predstavlja championship, ali dobro- zna se da se misli na ultimat fajt kao skup više borilačkih disciplina (veština), da se tako izrazim. To nije razlog da vređaš.

pre nekih desetak godina potukoh se sa likom iz kraja,posto je omanjeg rasta krenoh da ga zapucam nogom u glavu, nekako bas u tom trenutku je digao ruku gore i uspeo da me uhavti za nogu, Sa moja dva metra malo je reci da sam pao ko daska,pokusaj sutiranja je bio ne uspesan dok se nije prikljucio njegov ortak i zapuca me spicom u slepaocnicu dok sam lezao na asfaltu.Posle pomracenja od 10ak sekundi pridigoh se i u tom trenutku mi nailazi burazer koji je video da nekoga tuku ali ne kontajuci da sam ja.Slatko smo se udruzili (za divno cudo mozes nabrojati na prste) no slozili ih sa par dandara po celu kao u niskobudzetnom akcionom filmu:).

Uh... Bilo je svega i svačega. Učestvovao sam u mnogim tučama, tukao i bio biven. A specijalno mesto zauzima fajt ispred Teatra, tj tadašnje Drame. E sad ništa tu ne bi bilo za pamćenje da nije u toku noći pala ledena kiša. Elem pokačimo se mi sa obezbeđenjem (uvek su imali neke retarde iz C.G.) i krenemo napolje da popričamo. Ali to se sve pretvorilo u cirkus. Ni sam neznam koliko sam puta pao, zamahnuo, pa ponovo overio beton... Epilog je da me sve bolelo jedno desetak dana.
A evo i uputstva: http://vukajlija.com/deset-pravila-za-prezivljavanje-kafanske-tuce/308995

Ja se jednom potukao, video da ne znam i batalio.

U kafani, ako nisi započeo tuču već se neki bizgovi tuku, mazni pepeljaru u ruku i stani na dva metra od ćoška /da moreš zamanut nogom, rukom i svjema a da te ne safataju s leđa) a ako ste u grupi napravite formaciju i izložite argumente.

Ja sam se jednom potukao sa 6 piva na ulici. Malo sam popio u vugla, ali sam posle žestoke borbe ipak uspeo da ih ispeglam.