![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Što burzume, smeškaš se i čitaš, a?
Aj ti da te čujemo.
Има времена аурора, двадесет прва тек. Немам толико животног искуства да пишем на ову тему.
Pa valjda si nekog voleo jebem joj miša u rč.
Ima jedan dobar ilegalan S&M klub u Požeškoj, ako hoćeš, poslaću ti adresu.
Pa da ga prebiju ko tebe.
Ne bih ja tamo išla, burzume, stipu ti to.
:pita se da li ga je zaista prebila rulja razularenih taksista žednih krvi ili klijentela kluba u Požeškoj:
Da, dobijem batine kako se okrenem...
Ali tema je ljubav, pa ću nadalje da ćutim...
Ма наиђе то само, неће се родити тај који није прс'о за неком рибом. па макар је упознао и са четрдесет. Можда на бироу, кад за коју годину поједем толико гована да сам спреман да добијем папир од установе.
poslije priča od ove majav, skonto sam da i mi, djeca sa sela, imamo šaMse
Hahahaha, i sad se zezamo da ćemo (pod uslovom da nam brak zapadne u krizu) da se vratimo u to naselje, otmemo traktor i malkice provozamo. Tek da osvežimo brak, ništa drugo...
Zvučaće malo morbidno al ja sam moju lepšu i bolju polovinu upoznao na sahrani. Naime moji bili na nekom putu i poslali mene kao zamenu nekom rođaku na sahranu. E sad, sve bi to bilo jako dosadno da ONA nije došla baki na pomen. I eto... ni sam nemam pojma kako sam joj prišao, ni šta sam baljezgao al uglavnom dade mi broj i od tada prođe evo već osam godina kako delimo i dobro i zlo.
Smrt vas sastavila sve dok vas smrt ne rastavi :-P
e a ja sam jednu moju veliku ljubav iz studentskih dana upoznao u pošti...bio u kabini i razgovarao i čujem u drugoj kabini neko viče...završim razgovor izađem, platim, vidim ona ispred mene, plače...ja za njom iz pošte i kažem joj "pa dobro nije jedini, ne moraš da plačeš"..ona se tu kiselo nasmeje i kaže da je zvala kući, izgubila sobu u domu, njeni nemaju love, ne zna gde će..ja joj kažem "ja ionako palim na 2 meseca, evo ti ključ od moje sobe, samo ga ostavi posle Rajku recepcionaru, dobri smo ja i on, nemaš frke, a cimer nešto i ne dolazi"..uzme ona ključ, za svaki slučaj..ništa ja zapalio, iš'o nešto švercovao sa burazerom, i živeo kod njega, kad se vratim taj Rajko mi kaže "bila neka mala, lepa, ostavila ključ".."el spavala u sobi?" pitam, kaže "ne kolko ja znam"...i ništa...nit sam je tražio, nit je ona mene tražila...
sretnem je posle dve godine u vozu, poznam je po rancu sa Tvitijem...i kaže ona meni "odakle ja tebe znam"..a ja se nasmejem "znam ja odakle me znaš, ali nije bitno"...i tako, u nju sam opasno bio zaljubljen..al u to doba mi zatrudnela bivša i ja se oženio..a i nisam imao šanse...Bojana, Kg...
au zavisniče nije tebi bilo dosadno u životu. I ja sam ovako upoznala svoje docimerke al ne znam, nisam bila zaljubljena...
majava imam neke jednu krtolu njive ovde, da dogovorimo saradnju?
Možeš s mužem kao neko putovanje, šta misliš? To, traktor i tako...
Aurora072, slatka moja, baš ti fala, al' mi se palimo na procvetalu uljanu repicu i dugu koju ume da napravi ova mašina.
http://www.komercservis.co.rs/slike/vv_rendzer1.jpg
Sjajna je ova tema... Upisacu se i ja jednom... :)
kad Remorker?...:)
još za prvu ženu da vam ispričam..jeb ga, voleo sam je...upoznao je na moru, tamo gde smo mi kao klinci razvlačili šator, kod mog strica na placu, ona imala vikendicu..i tako, dolazili svake godine, viđali se, raste u lepu ribu al se ne trza na moje provokacije...
i jedne godine dođe ona sa tipom na more...sedeli ispred našeg šatora, svirali, društvo baš veliko i taj njen tip počne da priča kako je tukao neku svoju bivšu..ja počnem da ga napušavam, ispočetka fimo a posle sve jače...a on i dalje tera priču da tako treba sa ribama..i pomislim u sebi "ma do kraja letovanja skinuo sam ti ribu, pa se ti kurči"...
i tako...
A druga?!
(da ja ne pričam za prvog muža, mnogo bi bilo)
Немам шта да пишем како сам је упознао, јер смо комшије и знамо се читав живот. Ал можда мало касније напишем како смо се смували. И нешто о мојим п'јаним јаранима (који су нашли да у пет ујутру прже кобасице) у улози главних ''криваца'' :)
majav, pa evo za drugu, već sam pisao...:)
ja sam ženu svog života upoznao na zemunskom keju...radio sam kod burazera u servisu bicikala, a ona terala bajs...svaki dan..i tako, nameštao joj neko zvonce, kočnice štelovao i pozovem je na piće..imala zelenu majcu i plavi šorc..oće..al kad je krenula da priča ja rek'o "ova mene zajebava"..ništa, popijemo piće, ćao-ćao i kažem sebi "u sine našao se neko i tebe da zezne"..nisam je video posle toga godinu dana, bio kraj sezone, septembar...vidim je sledeće godine i kažem joj "jebote sudbina, da se sretnemo posle godinu dana"..ona se nasmeje kaže "pa kad radiš i dalje tu"...i tako krenemo u neke priče, vidim nije glupa, fino izgleda, ne smeta joj što imam ćerku..
rodila mi troje..
Не знам дал је жена мог живота, али ја сам своју садашњу девојку упознао на улици. Радио сам за неке ликове као анкету/истраживање о томе колико људи иду у биоскоп, а колико иду у позориште, колико су новца спремни да издвоје на то и тако те ствари. И блејао ја по граду, стартовао људе, знаш оно, сваког двадесетог кога стартујеш отприлике можеш да намолиш да поприча с тобом. А можда је до мене, па им не уливам поверење. Небитно. И да скратим причу о другим рибама које сам стартовао, јебеме тастатура, разумеш ме ваљда, да пређем одмах на њу. Дакле, правио сам паузу да прегризем сендвич штоми упаковала кева, био много гладан, и у том магновењу, ја ти видим рибу, онако прсату и гузату, а ја то много волим јербо ме то много ложи, да извину ова деца, диже ми се на то. Неко би реко дебелу, ал ме нешто боли курац шта ће ко да каже. Мислим се јебеш сендвич, стрпам га у ранац, и стартујем је, као оћеш да радиш анкету?, она као немам времена, ја као ае, ае, ионако би чекала аутобус, не би ништа друго паметно радила и она ту као пристане и ја кренем да је испитујем, каже као иде у биоскоп с времена на време, у позориште не иде, јер једноставно нема с ким, а као воли позориште много. И ја као па штета, много пропушташ, ја редовно идем у позориште (лажем, отишао сам можда двапут у животу пре тога), мислио сам ових дана да одем, и ту ме она пита шта ћеш да гледаш, а ја се сетим да сам видео на некој станици плакат Укроћена горопад, те јој тако кажем, а она ће мени Волиш Шекспира?!?, а ја ОБОЖАВАМ! (иако сам дотад прочито само Хамлета као лектиру и то онако за два сата пред час). Нема везе, продам јој ја неку причу како ми је Шекспир идол био неко време, видим она ме гледа одушевљено, не може да верује, па ми каже како она то много воли, зато је уписала књижевност, курац-палац. И ту се ми нешто запричамо, ја је лажем како сам и ја то хтео да студирам, бацам јој неке цитате из Фауста, јебемлига, лупам нешто и она се ладно прими на то. Видимја колико је сати и питам је дал хоће у позориште са мном да гледамо Укроћену горопад и она ладно каже Ае!, ја нисам мого да верујем! и ту ми се канда укрути моја горопад. Разменимо бројеве телефона, наредних дана се као дописујемо нешто, ја блејао мало на Википедији, да приучим мало градиво, проучавао који нам глумци глуме по позориштима, да не испадне како сам сељак и лагао сам је. И испрсим се ја, купим карту и за себе и за њу и ми се нађемо то вече, она хтела да ми тутне паре за карту, ја био у фазону Ма, таман посла!, ти си студенткиња, и ту она мени Јао, па хвала, ал као шатро се љути, знаш оно женско Баш си неки, а у ствари видим да јој драго бре. И сместимо се ми тамо, као нешто причамо необавезно, почне представа, јебе ми се за представу, ионако не волим наше глумце, на челу с оним педером што се ту као нешто испримао да је неки фрајер, не знам како се зове, био у неким домаћим серијама, углавном, глуми ту. Оно што је мени било у центу пажље, то су њене бутине. Јеботе, баш ми то био неки јебозов. А обукла тесне фармерке. Крене представа жешће да ме смара, јебига кад нисам сконцентрисан, дошло до пред крај, и ја рекох себи Милутине, ил си пичка ил ниси и ја је ту ухватим за руку, а она се не опире ништа. Видим, насмејала се још. И тако се држали ми неко време за руке, дошао крај представи, изашли после напоље и ја јој залепим добру жваку ту на излазу. Љубили се баш дуго, још сам је онако стегао да осети како ми се диго, да јој одмах ставим до знања како ме ложи. Ил си пичка или ниси. Први дејт, одма. И тако, видим њој лепо, мало шетали ово-оно, испратим је на аутобус, следећи пут већ пао секс, али нећу о томе, прави јебач никад не прича о томе (осим кад су мандовке у питању), а и јебе ме ова тастатура, морам да купим нову. И тако смо се упознали. Још смо заједно.