Ziljava stranka Vukajlije

1. Стоп класном режиму, једнакост свима! :)

Eh, sad, ne može tako...
    Nismo jednaki recimo, mi, koji se oblačimo u Teranovi, za kojima ostaje trag novog "Armani" parfema, kao vrh slobodnog društva, najpre zasnovanom na materijalnom i estetskom osnovu, i neko ko se oblači na pijaci ili nekom "butiku" na ćošku grada.

Vidim da si na strani pijačarskih butikaša, tako da ti više ništa ne mogu reći osim:
    Auf Witersen, ZILJ HAJL!

2. Nismo jednaki recimo, mi, koji se oblačimo u Teranovi, za kojima ostaje trag novog "Armani" parfema, kao vrh slobodnog društva, najpre zasnovanom na materijalnom i estetskom osnovu, i neko ko se oblači na pijaci ili nekom "butiku" na ćošku grada.

+

3. ПРЉАВИ КАПИТАЛИСТИ!!!
    Сви ћете у Гулаг кад дођу Совјети на власт!

4. Сви ћете у Гулаг кад дођу Совјети на власт!

Ah... Mnogo bočica "Armanija" će biti potrošeno do tada, ako se uopšte i desi.
    Sanjajte, sanjajte...

5. Počinje ziljavština :)

ZA TO SE BORIMO!!!

6. Стефане мојне се увредиш ал јеси ти топџија или фурунџија? :)

Едит: Деси бре Бабо, не зезај да си се уватила у коло са овима... боље би ти било у Совјетима (ако ти нећеш пошаљи ми своју анти зиљ мацу, биће јак борац против ваше странке :))

7. L0L
    Стефане мојне се увредиш ал јеси ти топџија или фурунџија? :)

Da ti odmah kažem, nisi moj tip, tako da nemoj džabe da se trudiš...

8. Pazi samo da iz ziljavosti ne pređe u gay. ;)

9. Деси бре Бабо, не зезај да си се уватила у коло са овима... боље би ти било у Совјетима (ако ти нећеш пошаљи ми своју анти зиљ мацу, биће јак борац против ваше странке :))

Nećeš dobiti ni mene ni moju macu, da se tako izrazim. Ja i sve moje živuljke ostajemo verne zilju! lolo

10. Pazi samo da iz ziljavosti ne pređe u gay. ;)

Don't worry... :)

11. Nećeš dobiti ni mene ni moju macu, da se tako izrazim. Ja i sve moje živuljke ostajemo verne zilju! lolo

ЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ!!!! :)

12. E, da, ali je fazon da se slikaš u Meku u ogledalu, a ne tako! To nije zilj!

13. Другови зиљавци тренутно смо поприлично уједначени биће борбе за свако место у парламенту... Плус 'тедох да вам кажем да друга Марка Пинкија избришете из регистра јер је он одлучио да подржи прави циљ - СОВЈЕТИЗАМ.

ПС: Ко жели да следи Марков пример ми смо отворени за све прелетаче :)

14. LOL, tvoji bijedni pokušaji da vrbuješ članove naše stranke ostaće neuspješni. Pinki je od samog početka pokazivao naznake napuštanja, pogotovo poslije prepirke sa Carom, tako da je bilo samo pitanje trenutka kada će napustiti stranku. Ali Pinki je slab. Mi pravi i iskreni ziljavci ostajemo čvrsto pri svojim idealima, i neće nas pokolebati vaše obećavanje kula i gradova. Svi znamo kako su završile komunističke države u XX vijeku. Ista sudbina čeka i vas. Vaše uređenje je nemoguće sprovesti u djelo, a vaši ideali skršiće se pod moćnom čizmom zilja. ZILJ HAJL!

15. a vaši ideali skršiće se pod moćnom čizmom zilja.

Мислиш под модном чизмом зиља? :)

16. Ja sinoć nisam vidio neke postove, otišao sam da spavam... Što se tiče Dekija, ima i moj glas za ulazak u stranku, sviđa mi se način na koji razmišlja, kao i njegova ziljavost pokazana na slici... A za zamjenika biram Mrs. Jackson, iliti Mršu... :)

Hvala ninka,kralj si :)

17. Мислиш под модном чизмом зиља? :)

Naravno.

18. Svi znamo kako su završile komunističke države u XX vijeku.

Тек сад обратих пажњу на овај део, погледај друже Нинка шта ради комунистичка држава Кина у 21. веку. :)

Naravno.

Стефи, ђаво носи Праду :Р :Д