- M
Barakuda, da samo znaš kako me nerviraš s tim apruvedima. :)

Е, имам неколико предлога/питања:
1. да ли може да се промени систем претрате дефки у архивама тако да уместо СПИСКА стоје саме већ отворене дефиниције? Кад одем на архиве да прочитам (и оценим) дефке које сам прескочио сморим се и одустанем истог тренутка кад схватим да треба сваку деф посебно да отворим и да се после вратим на цео списак и тако редом у недоглед...
2. да ли search box може да излистава и дефке које у свом називу САДРЖЕ тражени појам уместо само оне дефке које ПОЧИЊУ са тим појмом?
3. да ли може слика која иде уз дефку да се ОДМАХ појављује заједно са њом уместо што мора да се кликне на "Види све дефиниције за неки појам" да би се видела слика?
4. и наравно, потпуно сам "за" да се уведе некакав бројач у који може да се упише тражена страна уместо бесконачног кликтања да би се дошло до дефке од пре нпр. 23 сата.
Поз!

Ja sam prvo za ovo:
"3. да ли може слика која иде уз дефку да се ОДМАХ појављује заједно са њом уместо што мора да се кликне на "Види све дефиниције за неки појам" да би се видела слика?"
Da se slike uvek prikazuju, bilo da je samo jedna definicija ili sve definicije nekog pojma.
Naravno i za advanced search uvek, ali cini mi se da tu ima vise posla nego za prvo.
Ee, imam jos nesto, ako neko nekad vec nije predlozio. Ovo bi mozda moglo da smanji hejtovanje. Da li bi moglo da se izmadjija nesto, pa da se ime autora neke definicije pojavi tek posto se definicija oceni? Bez predrasuda! Jeste da bi to mozda bilo bezveze za one koji nisu clanovi sajta, ali..neka se registruju! :D