Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A što da ne. Skockali kuću i imanje, ostavili deci i otišli u penziju. Jedino što su deca sad nezahvalna. Ali, deca ko deca. Praviće nas oni od blata!!!
Znate šta, zvučalo je totalno retardirano i sa akrobacijama oko toponima, ali ovo je potpuno drugi nivo.
To je već metaludilo.
ALI VENDING MAŠIN! EEEEJ! Sad mene zanima, koliko on sebe ozbiljno shvata?
Ne znam, još uvek ne mogu da se odlučim da li je lik genije koji troluje narod i uzima keš ili potpuni ludak koji sve ovo ozbiljno shvata i misli da je u pravu i da je spasitelj.
Deretic vas istrolovao.
Dereta je komercijala ovaj lik sa mog avatara je istinski pobednik!
https://www.youtube.com/watch?v=oQUIb7QFiAk
Ово је из неког коментара о пореклу Меше Селимовића, зна ли неко да ли је ова изјава истинита?
Где си то нашао?
enemyofthefreeworld Довољно је да погледаш како се котира Мехмед Селимовић међу муслиманима данас, па ће ти све бити јасно.
Како се котира?
Pošto su mu komunisti streljali brata odmah posle rata, teško će biti da je, bar u početku, toliko srbovao. Možda kasnije. Mada, evo par citata iz knjiga na koje sam nailazio, i koje autori uzimaju kao verodostojne:
Nemačka štampa o srpskoj pobedi na Kolubari, WWI:
Pa ti veruj...
Kajzer Vilhelm kad šalje svoje vojnike 1915. na Srbiju:
Msm... Postoji priča i da je Hitler rekao: Dajte mi (ne znam koliko Srba) i pokoriću svet. Postoji nešto kod nas što voli da veliča sebe kroz izmišljene priče. Sad, ne mogu da garantujem da su sve izmišljene, ali znam ih dosta koje jesu.
Добро ајде, те приче ако нису измишљење, а ја вјерујем да јесу, којом се логиком људи воде да је заиста то изречено од стране Хитлера? Не разумије, не разумијем...
Лимени, не схватам како мени може морал да порасте од тога што ме убица мог народа хвали? Шта, као плаши ме се? Поштује ме? Добар немац - мртав немац. И када те хвали то ради са намером да те превари, убије и скрене са пута. Јер, то и јесте његов посао. Према томе, шта Србима могу да значе похвале таквих касапина?
ste primetili da za druge nacije nemamo sličan izraz
Preteruje u hrvatovanju
slovenuje
rusuje
bošnjakuje u pićku lijepu materinu lol
---
Pa kao, junački kodeks, kad te poštuje i neprijatelj koji želi da te ubije, šta znam... To je valjda podsvesno divljenje prema Nemcima kod nas, ono: Švabo vojnik, zna se, pa kad te pohvali, to bar malo govori o tvom junaštvu. Inače, naravno, taj Makenzen koji je podigao grobnicu srpskim junacima, sravnio je Beograd sa zemljom, džabe što stoji njegov spomenik Srbima tamo na Topčideru.
Šta će nam, nek izmišljaju sami, još i to moramo da izmišljamo.
Radi to bez greske, ALI samo ako nisi ispod vode vise od 20-30 cm. Inace pritisak vode bude preveliki i jednostavno pluca nemaju snage da se rasire i udahnu.
Логиком да је лепо чути то
Па написах, у коментару на неку вест. Мислим, људи тамо свашта измишљају, обично се не обазирем, ал ми ово лепо звучало, а знам да је Селимовић србин (условно речено) и онда шта знам, можда је и могуће да је тако нешто изговорио.
Па је то после реко и Садам Хусеин и овај и онај. У то не верујем. Споменик са друге стране стоји и даље.