Prijava

Imas li ti za to dokaze aaaa :DDD

faco ajde ne seri molim te... ajde daj neki dokaz, čim kažeš da je prvi eminov album onda sigurno lako može da se nađe kako to izgleda na netu. ko će bre nas srbe da mrzi? mi smo siromašna zemlja i mala koja sama sebi pravi štetu i tripuje da nas neko mrzi, blago vama

Faco ja sam cuo da je to pisalo kod benda Crainberies..

Ima i onaj film kad snajperista ubija Srpskog diktatora a svi Srbi govore madjarski.
I ima onaj Alkatraz. na pocetku Srbi salju neki paket pun otrova, ne secam se tacno
U filmu „Extreme ops“ iz 2002. godine, filmska ekipa koja se pentra po austrijskim Alpima slučajno otkriva skrovište srpskog ratnog kriminalca Slobodana Pavla, koji ih nakon toga proganja po šumama i gorama.

То "Забрањено за псе и за Србе" је само мит, то није нигде писало, чак ни на омоту албума Нирване, чији је басиста пореклом Хрват. :)

Читам ово што ви пишете, и стварно је ненормално колико та пропаганда са филмова ради људе широм света, поготову Американце. Они нас стварно замишљају тако...

Ок, шта сте ме одмах разапели :)
Чуо сам то од неколицине људи и повјеровао. Ако тврдите да није тачно, онда није тачно :)

Ма и ја сам веровао до скора. Гуглао сам слике албума и Нирване, и Еминема, и 50 Сента (да, иза њега сам чуо), гледао све што пише, али нема ничега, ни на насловној, ни унутра, ни споља. Ко зна, можда и јесте, али ја сам и читао да је то мит, и проверавао сам... :)

Pominjani smo i u CSI-Njujork, ako se ne varam. Pobili smo neke milione ovdje i sad hoćemo i u Americi. Mislim da je bilo Srba i u još nekom CSI-ju, ali ne znam kojem.
Ubjedvljivo najdebilniji film mi je onaj sa Ovenom Vilsonom. Nisam znala da li da se smijem ili plačem.

Мојне да мувате рибе из блокова, доћи ће баје са плавим звездама на рамену и побиће вам децу.

Propaganda je čudo. Imao sam prilike da pričam sa dosta stranaca, van Srbije i svi su bili u fazonu, što kaže drug bond, da ubijamo 5 beba dnevno. Ali taj stereotip obuhvata ceo Balkan, tj svi smo mi varvari žedni krvi i volimo da se ubijamo u slobodno vreme. Jednom sam imao priliku da u Bg-u slučajno naletim na španskog novinara koji je došao da napiše neku reportažu o Srbiji. I on je bio sav u čudu, kaže napričali su mu otprilike da mi trčimo sa kalašima po ulici i ubijamo se iz zajebancije i da mrzimo strance, te da ih otimamo čim sednu u taksi, a kad je došao shvatio je da je sve stvar propagande, i to što nas više pripajaju Istočnom bloku i zbog toga smo automatski negativci.

Peki i ja sam guglao i nasao sam da je Nirvanin album imao taj natpis samo u drzavi Milvoki. I to je pisalo negde na koncertu u Sloveniji. Jebga tad je bilo popularno mrzeti Srbe..

Jebga tad je bilo popularno mrzeti Srbe..

Е о томе се ради :) Мислим да ми много трипујемо да постоји неко ''пријатељство'' између народа. Какво курчево пријатељство, све је само интерес. Нити нас Амери мрзе, већ им је требао разлог да нас бомбардују. Не могу да кажу да су хтели базу на Косову, па зато побише народ. Већ се морамо стварно представити као негативци. И колико год причали против њих, и на нас утиче та пропаганда. Тако широм света влада уверење да су сви Арапи самоубице и верски фанатици. Чудо је информација. Утисак који може оставити један Ричард Гир је огроман. Реално, већина њих не зна где је Србија ( неки не знају ни где је њихова држава на карти ) и реално су Амери глуп народ. Са лакоћом прихватају информације, па тако један грађанин који раније није чуо за Србију, погледа филм ил' два и одма сконта да смо ми говна :)

Ал' опет, шта се може... Сувише смо ми ситни да ишта урадимо поводом тога... :)

Ма и он нас је пљувао. Сећам се у једном филму, дошао у неки растурени град, и каже: ''Јеботе, као да је прошла српска војска''.

Знам да је кењао да воли Србе, ал' све ти је то жвака нека. :)

Па пази, пре ће бити да нас је "пљувао" зато што му је продуцент тако наредио, а од нечега мора да се живи јбг, него да је лагао у овим изјавама како нас готиви. :) Уосталом није ни битно да ли Де Ниро свршава на "Марш на Дрину", рекао сам то чисто из зајебанције.

А ово за Брофловске сам негде меншчини прочитао како је наговештено да су српски Јевреји, тј да су одавде отишли тамо, а не да је Џералд Србин који је прешао у Јудаизам.

Па пази, пре ће бити да нас је "пљувао" зато што му је продуцент тако наредио, а од нечега мора да се живи јбг, него да је лагао у овим изјавама како нас готиви. :) Уосталом није ни битно да ли Де Ниро свршава на "Марш на Дрину", рекао сам то чисто из зајебанције.

Па не мрзи нас нико. О томе ти ја причам :) Постоји само интерес.
А у осталом, они то не виде као неку лаж и пропаганду. За њих смо стварно такви :)

Нисам ни рекао да нас мрзи, него пљује.

Нисам ни ја рекао да си ти рекао да нас мрзе.

Нисам ни ја рекао да си ти рекао да сам ја рекао да нас мрзе. :) Мени је изгледало да ти мене убеђујеш како нас нико не мрзи јер си скапирао да сам ја то хтео да кажем постом који си цитирао. Неспоразум.

Они нас стварно замишљају тако...

Ne moraju da nas zamišljaju. :facepalm:

http://www.youtube.com/watch?v=CimKkt4sle0

Kao da me već nije već sramota kad moram da kažem da sam iz Srbije... Retardi.
Čak je i Jimmy Kimmel napravio skečeve o ovome:

http://www.youtube.com/watch?v=40SPnLEVib0&feature=related

-"Where's Santa?"
-"Serbians killed him, honey."
lololololo :D

Ovaj film još niko nije spomenuo: "Extreme Ops". Grupa mladih ekstremnih sportista odlazi na Alpe da snime reklamu i tamo naiđu na odbeglog srpskog ratnog zločinca. :D
P.S. Meni je nekako simpatično kad su Srbi negativci u filmu.

da nisam gledao ovaj klip Valsinarb90-a nikad ne bih video ovaj klip. deniro ljubim te u dupe!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KSF_LSN-jHg

Није филм, али у поднаслову првог Еминемовог албума стоји: осим за керове и Србе.

Nije Eminemu, vec Nirvani je to pisalo na albumu :)
(jes da kasno reagujem, al tek sad sam video)