Страни филмови у којима се помињу Срби

1. Gledao sam neki francuski film na RTS-u sa Depardjeom,neke poete itd,ne pominju se Srbi direktno nego poredjenje koje glasi "crveno kao vino Kraljevica Marka"...Cuo sam da je glumica odrecitovala ime 'Marko',e sad da li je RTS toliko neozbiljan pa prevodi kako mu se cefne ili...

2. Behind enemy lines (2001)

Иде 'вако, народски говорећи: Америчка патрола надлетала неку планину у Босни. Лик мало скренуо с курса у опасну зону. Његови му јављају бјеж' одатле, а он оће да се курчи па наставио по свом. И не лези враже, сними из ваздуха неку рупчагу гдје смо потрпали муслимане што смо поубијали. Има и жена и дјеце, ма свега. Оборе га наши, међутим не нађу касету са снимком. И ту амери пошаљу бају којег иначе глуми Owen Wilson да нађе касету. Чова је прошао кроз масу срања са нашима, у једној сцени га гађају наши са три тенка и два хеликоптера. Пошто је касета била између њега и наших, наравно да није пичка да побјегне него пичи два'ес' метара у сусрет ракетама, хвата касету и магла. Мислим да није потребно напомињати да му није ништа било, дјелом због тога што се у нашој војсци учи како пећи колаче али не и нишањење а дјелом и због тога што је лик главни глумац. А ђе има да главни глумац погине, поготово од Срба које бај д веј у филму глуме Хрвати.

Мени је тај филм као и сви ови фасцинантан јер су успели да прикажу Југу деведесетих ко спој Бенгазија, Техерана и Багдада... То је идиотизам било је разарања али како је приказано у "Иза непријатељских линија" то је невероватно...
    Има и онај део у "Лављем срцу" са Клон Клод Дам Ван Жан Жоном кад они ликови причају "Прво ће да га бије, онда ће да га кара!".
    Такође има и оно с Николасом Кејџом и СерГејем
    http://www.youtube.com/watch?v=QDgmFdRnK_c

3. E da,i sa Stivenom Sigalom,neki lik mu prica o nekom trecem liku:
    Lik:On prodaje oruzje srpskim borcima za slobodu.
    Sigal:Znaci teroristima.

4. Е да и како сам смео да заборавим:
    "БЕЗИМЕНА ЉУБАВНА ПРИЧА" који треба да изађе ускоро, глуме Јевтић, Ђура, Ђуричко, Шербеџија и још тако неки иако је прича, по ономе што се шушка, таква да смо опет ми најгори злочинци...

5. Важно да је Де Ниро уз нас. :)

Ма и он нас је пљувао. Сећам се у једном филму, дошао у неки растурени град, и каже: ''Јеботе, као да је прошла српска војска''.

Знам да је кењао да воли Србе, ал' све ти је то жвака нека. :)

6. @LOL
    Gde to da zaboravimo.Verovatno i tu Srbi cupaju decu iz majcinih utroba i jedu ih.

"HARISONOVO CVECE" sa Brodijem i Endi Mek Dauel gde su nam jebali majku!A da,Hrvati su tu ok likovi koji se bore goloruki protiv JNA,cetnika,Arkana,partizana i Sarumanovih uruk-haia.

7. A "South park" i Kartmenov "Serbian-jew double bluff"?

8. A "South park" i Kartmenov "Serbian-jew double bluff"?

Сећам се тога, ал' нисам провалио шта ког ђавола значи ? :)

9. @Друг Бонд
    To sa Denirom je City by the sea,prosle godine sam gledao na HBO-u,nekoliko puta su ga pustali:)

10. Ма и он нас је пљувао. Сећам се у једном филму, дошао у неки растурени град, и каже: ''Јеботе, као да је прошла српска војска''.

Знам да је кењао да воли Србе, ал' све ти је то жвака нека. :)

Па човек похвалио нашу војску, а ти тако! Иначе, то је овај филм.

11. A "South park" i Kartmenov "Serbian-jew double bluff"?

Сећам се тога, ал' нисам провалио шта ког ђавола значи ? :)

Па фора је да је ваљда да је Кајлов ћале Србин али је ваљда прешао у јудеизам јер је Кајлова кева кучка и онда је Кајл логично полу Србин-полу Јевреј. И онда по Картману и његовим идиотизмима испада да овај оће да га превари на Српско-Јеврејски дупли зајеб јер смо и ми и Јевреји као неко ко увек хоће неког да сјебе на брзину. И ето то би било то како сам ја схватио ево и клип:
    http://www.southparkstudios.com/clips/154275/serbian-jew-double-bluff

12. U uvodnoj sceni Stena Nikolas Kejdž kao stručnjak za eksplozive demontira bombu, koju su skrivenu u dečiju lutku poslali Srbi iz Bosne.
    Snajper 2: Tom Berindžer profesionalni snajperista puca iz stana naspram zgrade vlade Srbije i ubija na stepeništu srpskog generala odgovornog za masovne zločine na Kosovu. Inače film je snimljen godinu dana pre ubistva Đinđića....
    Četvrti anđeo sa Džeremijem Ajronsom, srpski teroristi predvođeni Kardanom Maldićem otimaju avion i traže 50 milki za oslobađanje.
    Vrhunac smo dostigli u seriji JAG koja je i ovde bila jako popularna. Po njima imamo atomsko oružje, teramo jadne albanke da se prostituišu za nas po Americi, glavni smo za šverc kokaina na svetskom nivou itd. Posvećeno nam je pet epizoda...

13. Zaboravio sam i 24 sata sa Saterlendom. U prvoj sezoni dotični juri srpske teroriste koji žele da ubiju njihovog predsednika.

14. Дакле, просечан Србин дневно побије 5 беба ( што бомбама, што овако на улици из досаде ), нема струју у кући, ал' зато има атомску бомбу у подруму. Повремено одлази на одморе по свету где такође убија децу и поставља бомбе. Пије одвратну шљивовицу, тера шиптарке да се проституишу, а предвече са члановима своје мафије, оде да убије још које дете.

15. U Sаjnfeldu se tаkođe pominju Srbi:

Kаd Krejmer kаže dа je kupio neki tuš ilegаlno od Srbа i dodа kаko su Srbi ludi zа tuširаnjem, DŽeri odgovаrа: "Ko bi rekаo?"

16. У Мућкама Дел Бој купује српски ризлинг ваљда :)

17. Yugoslovenski ;) kasnije poceo rumunski xDDD

18. Није филм, али у поднаслову првог Еминемовог албума стоји: осим за керове и Србе.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.