Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Deni Keri je keva, jebote ja jedva brojim te Tool ritmove, cudni su skroz, a oni to sviraju.
http://www.youtube.com/watch?v=mxl_WQkfzpg
Nije tu samo skola, nakupe se razni faktori... a medju njima i lenjost... Daleko bilo da me mrzi da sednem i vezbam, ali me mrzi da odradim druge obaveze, pa se one nakupe pa moram njih da sredjujem... Kad sam pre podne u skoli, popodne ne mogu od kucnog reda, a uvece mi treninzi, kad idem popodne, prepodne imam mozda pola sata, sat... Sad kad razmislim, mogao bih sutra da sednem malko, sad dok imam vise slobodnog vremena zbog raspusta, a za letnji planiram da sviram sto cesce mogu...
Sad posle srednje, za raspust! :)
Chemic Town, koji bubanj posedujes?
Eve linka
Je l' to lipovo drvo? I, zanima me, kakve su cinele koje idu uz set? Vidim da je bubanj na foru PDP EZ, bar po stavkama koje ulaze u cenu.
E, molim te me ne pitaj nista profesionalno, pojma nemam! Na drvo nisam obracao paznju, a cinele su - uostalom procitaj sta je lik napisao u komentarima za slicni set. Uglavnom, za mene koji sam tek krenuo da ucim je super, bolje mi ne treba. Imam gde da udaram, proizvodi kolko-tolko zadovoljavajuci ton! A kad zatreba ce skupim pare da nabavim bolje. Nego, interesuje me, dokle mogu da stignem sa asamostalnim vezbanjem? Dal i kad ce mi trebati neko da mi pokaze i objasni uzivo?
OK, izvini :).Ako si u mogucnosti da uzimas casove, to ti je najbolje resenje.Ako nisi, mozes dosta samostalno da naucis, ali malo sporije. Uz pomoc literature i video skola, mozes da steknes sasvim dobro znanje. Bitno je samo da redovno vezbas i da imas strpljenja. Ako ne mozes uvek da vezbas na setu, kupi pad i tresi i po njemu. Ja kombinujem i set i pad, vezbam po 4-5 sati dnevno, i ponekad uzmem neki cas, uvek ima elemenata gde moze bolje.
Nema prob, izgubih se od toliko nepoznatih u dva reda! :) Sto se tice strpljenja, tu nije problem, samo redovnost... :( Kako da znam da sam nesto navezbao? Mislim, kapiram da uvek moze da se pogresi, ali sta treba da mi bude reper da znam kad da predjem na nesto sledece?
auu, ti bas uzivas!
Jednom kad udje pod kozu, ne izlazi vise :)
Svaka video skola pocinje osnovnim stvarima:tehnika drzanja palice, vezbama za singlove, dablove i tako to.Posle nekih osnovnih ritmova, dolaze malo kompleksnije vezbe. Kada njih odradis kako valja, znas da si uvezbao te osnovne ritmove.Jednostavno, sirenjem vezbi dolazis do navezbanosti prethodne.I, obavezno vezbanje uz metronom.
Pa je', ono, kad mozes da krenes da ucis dalje, skontas da si naucio prethodno... Ima tu nesto... :) Za metronom moram da zapamtim, vezbao jednom il' dvaput, islo ok. Odoh da spavam, hvala puno za savete!
PS
U ovo ne sumnjam!
jel ima ko ono govno BLOCK ili wood brick kako vec se zove... na fazonu zvona dairi i fusa se koristi... ja vamo u bosni u kojoj god prodavnici pitam jel ima da se uzme oci im ispadaju ko da trazim ljek protiv raka....
http://drumshopglasgowonline.co.uk/images/LP1204PiccoloJamBlock.jpg
evo ha plasticne verzije...
koristili ko i gde ima da se to uzme...
Nisam to vidjao po radnjama, doduse nisam ga ni trazio. Inace, zove se Jam Block. pogledaj na sajtovima Ritam centra i Mitrosa, moguce je da imaju, ili da moze da se naruci.
Vidis pametno sto da se zajebavam narucim i dovidjenja :D
Oduvek su me privlačili bubnjevi i 'oću da sviram al' nit' imam keša, nit' se raz'mem u to sve. I sad kontam da ću da nađem pos'o na leto pa ću d' uštekam neku kintu. Koliko keša mi treba za neki početnički set, nešto prosečno?
Imas novih "entertaiment level" setova za 300 evra. Komplet set sa hardverom, stolicom i dve cinele.ChemikTown je postavio link. Ako ces nesto malo ozbiljnije, minimum 400 evra bez cinela.
Ognjetino, vidi preko Thomann-a da li isporucuju stvari u Srbiju.Nesto sumnjam da bi ovi nasi narucivali jedan komad necega sto kosta 20 evra. Ja sam cekao srafove i para clamp godinu dana, pa sam odustao.
ma nesto kontam ako ne bude nikakva isporuka... pa na cu ga na ebay jebo mu ja mater nece valjda izac puno rape...
Da osvezimo temu covekom koji dolazi 1. jula:
http://www.youtube.com/watch?v=-hvwkWnap18
Dobro je pa ne crkava tema... Evo nečega, da se zna koja je sila u bubnjara :)
http://www.youtube.com/watch?v=w8Gxut0odyc
Jebem mu misa, sta radi s palicama. :)