Књига Вукајлија

1. Нешто размишљам, било би до јајета ако би неко издао књигу са бисерима са Вукајлије. Прво нека лајт верзија у стилу "Вукајлија за неупућене" на једно 1.000 страна а онда и неко diehard/deluxe/limited издање на 2.500 страна са позлаћеним корицама, сликама, коментарима, бонус диском и сл. Овде сигурно има издавача који би издали такву књигу.

Или још боље, за почетак неки мини часопис на неколико страна и најбољим дефиницијама који би излазио једном месечно.

А?

2. Valjalo bi naravno ali... da li je to izvodljivo?

3. Izvodljivo jes'. Sad, to bi dovelo do iznenadnog porasta novih članova i inspiracije sutora, zato što bi svi htjeli da se nađu u toj književnoj veziji, što bi značilo da bi definicije mahom bile sranje. Ali, kaizenov je sajt, on može s njim a radi što mu duša ište.

4. Ima tu potencijala, ima... :):) Samo jos je rano, cini mi se.

5. Za početak bi moglo najboljih 3000 - 5000 definicija da ode u štampu. Od preko 40 000 postojeći to bi značilo otprilike svaka deseta. A sve bi moglo stati na manje od 1000 strana, pošto ima tu dosta kratkih definicija.

6. И ја сам недавно размишљала о овоме... Надам се да ће једног дана бити нешто и од тога...

7. Muerte i Prvi srpski vampir rade u izdavačku kuću (ili stan, ne znam tačno sad :)), neka ih stisne malo Kaizen. :)

8. To će se desiti kad-tad. Definitivno.
    http://vukajlija.com/sabrana-dela/42331
    I to sve iz ljubavi...

9. Ja bih to bas bas voleo, da mogu da posadim unuke na koleno jednog dana i da im citam sta je deda pisao u u Vukajliji davne dveiljadedevete, iz neke zajebane bordo-knjige:DDD

10. važno je da bude bordo :))))

11. ja bih ipak da citam svojoj devojci :)

12. Ja bih procenat...Mi mu dođemo kao neki akcionari...

13. Hmmm, pravi Indijanac, uvek trazi neka prava :D:D:D

14. i da budemo 100% urban dictionary xD
    anw, sumnjam da bi se kaizi složio, treba se dosta uložiti tu, a i ne znam koliko je isplativo.

15. Ma prodavalo bi se... kad se prodaju one knjizice sa grafitima, vicevio o plavusama...
    Samo mislim da jos malo treba da sazrimo...
    Na korice svi znamo sta bi trebalo sa ide :) Eto, prvi korak smo napravili :)

16. Ко чека... смори се! : ) Може да излази у више томова. На пример: Вукајлија Early Years 2007 - 2008, Неовукајлијски период, Вукајлија The Best Of итд. : )

17. Tačno Kendall, treba ići u više tomova, da se ljudi prvo navuku, pa im onda damo još malo, pa još malo, pa još malo, sve na kašičicu, a pare samo kaplju Kaizenu u džep. No ako bi se poduhvat pokazao kao poslovno uspiješan, mislim da bi i ostali trebali imati nekog učešća u zaradi. Naravno, u skladu sa sopstvenim doprinosom.

18. Posto je ovo recnik slenga, valja se i tako izraziti. Nema od tog kurca nista!

19. Slažem se. Sem ako ne nađemo nekog sponzora, ali s obzirom na to da smo ishejtovali pola sveta, mogu samo Bata i Čak da nas sponzorišu.

20. Pa ono, mozemo da bitamo Mariju Serifovica. A mozda ce i Isidora da pljune kintu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.